Verhuisbedrijf Best

Verhuisbedrijf BestAls jij op zoek bent naar een verhuisbedrijf in Best, kijk dan niet verder. Hier lees alles over verhuizen naar deze mooie plaats in Noord-Brabant. Als je vanaf Eindhoven over de A2 naar Den Bosch rijdt met de auto, dan is de eerstvolgende woonplaats Best. Maar via snelwegen A58 en A50 is Best ook direct verbonden met Tilburg en Nijmegen. Deze strategische locatie in de provincie Noord-Brabant trekt veel bedrijven aan, waaronder verhuisbedrijven. Verder ligt Best aan de rand van natuurgebied de Kempen, waar de bewoners veel gebruik van maken. Met carnaval wordt Best omgetoverd tot het Klompengat. Rondom Best groeien veel Iepen waar sinds jaar en dag klompen van worden gemaakt. Omdat Best zoveel pluspunten zo handig ligt in het midden van Zuid-Nederland, wordt er veel van en naar Best verhuisd.

*Tip:
→ Verhuisbedrijf nodig in Best? Vergelijk & bespaar tot 30%! Ontvang vrijblijvend offertes van verhuisbedrijven.

Top verhuisbedrijf in Best

Er wordt een hoop verhuisd in regio Best en in de provincie Noord-Brabant over het algemeen. En dat is goed nieuws voor jou als jij op zoek ben naar een voordelig verhuisbedrijf. Om de meest gunstige prijs te kunnen onderhandelen, kun je met een paar muisklikken via onze website verschillende prijsopgaves tegelijkertijd aanvragen. Kijk sowieso even naar de volgende top vijf verhuizers in Best en Eindhoven:

Verhuisbedrijf Best

Bijzonderheden

1

Eindhovense Transport- en Verhuiscentrale

Allround verhuizers, nationaal en internationaal.

2

Gebr. van den Eijnden

Inpakservice, montage en transport.

3

Meta Internationale Verhuizingen

Full service internationale verhuizingen.

4

Continue Logistics

Lokale verhuizer voor particulieren, senioren en zakelijk.

5

Jan Tromp Transport en Logistiek

Regionale verhuisdienst.

 

Wat zijn de kosten van verhuizen?

De uiteindelijke kosten van de verhuizing zijn met name afhankelijk van de hoeveelheid diensten die je contracteert. Je betaalt het meest als je het verhuisbedrijf in Best de gehele verhuizing laten verzorgen. In de onderstaande tabel zie je wat de verschillende services ongeveer kosten. Een verhuisbedrijf in Noord-Brabant is meestal voordeliger dan boven de rivieren.

Overzicht verhuiskosten

Prijs (incl. BTW)

Verhuisbedrijf Best:

Volume 20 m³ + 1 verhuishulp

Gemiddeld € 60,00 per uur

Volume 40 m³ + 2 verhuishulpen

Gemiddeld € 90,00 per uur

Extra verhuishulp

Vanaf € 30,00 per uur

Naar het buitenland verhuizen:

Europese Unie

Vanaf € 4.000,00

VS en Canada

Vanaf € 8.000,00

Australië

Vanaf € 9.000,00

Extra’s:

Kilometer vergoeding

0,50 – 1,50 per extra kilometer

Parkeervergunning

Vanaf € 25,00

In- en uitpakservice

40,00 per uur

Opslag

Vanaf € 40,00 per maand

Verhuisdozen

0,50 – 1,50 per doos

Verhuislift

Vanaf € 90,00

Verhuistips Best

Gaan wonen op een nieuwe plek is heel erg spannend. Maar het verhuizen zelf is maar een vervelende taak. Schakel dus een verhuizer in. Om de beste prijs te krijgen, is het een goed idee om de offertes van ten minste vier lokale verhuisbedrijven te vergelijken. Hoef jij niet meer na te denken over hoe je alles zonder te breken op de nieuwe locatie krijgt. Hier zijn nog vier belangrijke verhuistips:

  • Wijzig je adres van te voren bij de gemeente. Als je te laat bent, krijg je een boete.

  • Schrijf jouw meterstanden op de eerste dag op. Vanaf dat moment zijn alle vaste kosten voor jouw rekening.

  • Bekijk alvast de internet providers van je nieuwe adres. Vaak duurt het een week of twee voordat de nieuwe aansluiting tot stand komt.

  • Verhuis niet in de winter en eigenlijk ook niet in de zomer. Dan is er kans op extreme hitte of kou. Nooit lekker natuurlijk als je met spullen moet sjouwen.

Prijsopbouw

Voor een gemiddelde verhuizing ben je 40% kwijt aan het transport van A naar B. De overige 60% van de kosten ben je kwijt aan de arbeid voor het in- en uitpakken. Logischerwijs neemt het dat percentage toe als je veel spullen te verhuizen hebt. Je ziet in de grafiek dat er een deel is waar je flink op kunt bezuinigen. Juist, op het laden en lossen. Schakel familie en vrienden in, das stukken goedkoper.

Bespaartips verhuisbedrijf Best

Als het moeilijk is om actief deel te nemen aan het verhuizen, zijn er gelukkig ook nog andere opties om te besparen op de totale kosten. Weet je niet hoe? Geen probleem. Check onze tips:

  • Gebruik een verhuisbedrijf bij je in de buurt. Dit scheelt extra kilometerkosten.

  • Vraag meerdere offertes aan bij verhuisbedrijven uit je eigen regio.

Vergelijk offertes
Gebruik onze handige verhuisbedrijf vergelijkingstool om passende offertes te vinden van betrouwbare verhuizers bij jouw in de buurt. Zo garandeer je de scherpste prijs voor jouw aankomende verhuizing.

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Je verhuizing uitbesteden hoeft niet duur te zijn! Ontdek het nu zelf ook door vrijblijvend tot 4 offertes van verhuizers te ontvangen en bespaar tot 30%!