Verhuisbedrijf Beuningen

Verhuisbedrijf BeuningenHier lees je alles over een verhuisbedrijf in Beuningen. Van de beste offertes tot handige bespaartips. Beuningen is als het ware een voorstad van Nijmegen. Het is modern en het dorp wordt gekenmerkt door de vele nieuwbouwwijken waar wonen aan water centraal staat. In het centrum heb je alle nodige voorzieningen. Wil je eens wat anders? Dan ben je zo in het historische centrum van Nijmegen. Zowel de A50 als de A73 flankeren het dorp. Met de auto is Beuningen dus meer dan goed te bereiken. Bij de gemeente Beuningen horen ook buurdorpen Ewijk en Weurt. De totale gemeente telt meer dan 25.000 inwoners. Buiten de woonkernen om is er vooral een agrarisch landschap en kun je lekker uitwaaien langs de rivier de Waal.

*Tip:
→ Verhuisbedrijf nodig in Beuningen? Vergelijk & bespaar tot 30%! Ontvang vrijblijvend offertes van verhuisbedrijven.

Top verhuisbedrijf in Beuningen

Rondom Nijmegen is er geen tekort aan kwalitatieve en internationale verhuisbedrijven. Zeker als het gaat om betrouwbaarheid en een scherpe prijs. Om de meest gunstige prijs te kunnen onderhandelen, kun je met een paar muisklikken via onze website verschillende prijsopgaves tegelijkertijd aanvragen. Check in ieder geval deze vijf verhuisbedrijven:

Verhuisbedrijf Beuningen

Bijzonderheden

1

ASB Dienstverlening & Transport

Verhuizen, inpakken, verhuislift en goederenopslag.

2

Beck Holding

Particulieren, kantoren, verhuislift en opslag.

3

Beukema Verhuisservice

Senioren, andere particulieren en kantoren.

4

Wouter Weersink

Inpakken, uitpakken, montage en meubeltransport.

5

A. Willems

Verhuisvervoer, hulp en opslag.

Wat zijn de kosten van verhuizen?

De uiteindelijke kosten van een verhuizing hangen onder andere af van de verschillende diensten jij inhuurt. Je kan bijvoorbeeld jouw complete verhuizing door een verhuisbedrijf in Beuningen laten verzorgen. Vanwege de ligging buiten de Randstad, is een een verhuizing in Beuningen over het algemeen goedkoper dan elders in het land. Wat de kosten daarvoor zijn, zie je in de volgende prijslijst:

Verhuiskosten

Gemiddelde prijs (incl. BTW)

Verhuisbedrijf Beuningen:

Busje en verhuishulp: 20 m³

50,00 – 80,00 per uur

Vrachtwagen en verhuishulp: 50 m³

70,00 – 100,00 per uur

Extra verhuishulp

30,00 – 45,00 per uur

Extra’s:

Parkeervergunning

Vanaf € 25,00

Meubel opslag

Vanaf € 35,00 per maand

In- en uitpakservice

Gemiddeld € 40,00 per uur

Verhuislift

Vanaf € 100,00 per dagdeel

Huur van verhuisdozen

Vanaf € 0,50 per doos

Verhuizingen buiten de gemeente

Vanaf € 0,50 per kilometer

Naar het buitenland verhuizen:

België, Duitsland en Frankrijk

Vanaf € 2.000,00

Verenigd Koninkrijk en EU

Vanaf € 4.000,00

VS en Canada

Vanaf € 8.000,00

Verhuistips Beuningen

We weten allemaal dat verhuizen best stressvol kan zijn. Verhuistips zijn daarom zeker geen overbodige luxe. Familie en vrienden kunnen niet altijd helpen. De beste tip is om offertes aan te vragen bij vertrouwde verhuizers in jouw regio. Die kunnen alle vervelende taken voor jou uit handen nemen. De volgende verhuistips zijn ook erg handig:

  • Voor je nieuwe woning heb je natuurlijk internet, energie em water nodig. Vergelijk van te voren welke leveranciers het goedkoopst zijn.

  • Schrijf je vooraf in op je nieuwe adres. Je kunt dit al ver van tevoren doen. Dan weet je zeker dat je het niet vergeet. Meer info hierover vind je op deze site.

  • Verhuis niet in de winter en eigenlijk ook niet in de zomer. Dan is er kans op extreme hitte of kou. Nooit lekker natuurlijk als je met spullen moet sjouwen.

Prijsopbouw
Als je begrijpt hoe verhuiskosten worden opgebouwd, is het gemakkelijker om te zien waar je geld kunt besparen. Gemiddeld geeft men 60% uit aan laden en lossen. Het deel voor laden en lossen bestaat voornamelijk uit loonkosten. Als je zelf verantwoordelijkheid neemt voor het laden en lossen, kun je meer dan de helft van de totale verhuiskosten besparen.

Bespaartips verhuisbedrijf Beuningen

Is het niet mogelijk om actief deel te nemen aan jouw eigen verhuizing? Check dan deze andere mogelijkheden om geld te besparen. Wat dacht je van de volgende handige tips:

  • Mocht het verhuisbedrijf van jouw keuze wat aan de dure kant zijn, vraag dan gewoon om een korting. Die krijg je vaak ook.

  • Vraag familie of vrienden om je bij te staan op de grote dag. Dat scheelt flink in de arbeidskosten.

  • Check of je recht hebt op een verhuisvergoeding, bij je werk of de gemeente.

Vergelijk offertes
Je hoeft nu alleen nog maar de laatste stap te zetten. Vertel ons wat jouw postcode is en dan zorgen wij ervoor dat jij zo snel mogelijk minimaal vier offertes ontvangt van verhuisbedrijven in en rond Beuningen.

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Je verhuizing uitbesteden hoeft niet duur te zijn! Ontdek het nu zelf ook door vrijblijvend tot 4 offertes van verhuizers te ontvangen en bespaar tot 30%!