Verhuisbedrijf Beverwijk

Verhuisbedrijf BeverwijkHier kom je alles te weten over een verhuisbedrijf in Beverwijk. Een moderne stad, geflankeerd tussen grote industrieën en het prachtige duingebied van Wijk aan Zee. Beverwijk is vooral bekend van de Bazaar, de grootste overdekte markt van Europa. Ook vind je in Beverwijk de allereerste meubelboulevard van Nederland. Net als buurgemeenten Velsen en IJmuiden, is Beverwijk voornamelijk bekend van de hoogovens van Tata Steel bij de monding van het Noordzeekanaal. De hoge torens zijn van heinde en ver te zien. Vanaf Beverwijk kun je gemakkelijk met de trein naar Haarlem of Alkmaar. Verder zijn er in Beverwijk twee tunnels onder het kanaal die de kop van Noord-Holland met Amsterdam verbinden. Door deze handige ligging wordt er veel van en naar Beverwijk verhuisd.

*Tip:
→ Verhuisbedrijf nodig in Beverwijk? Vergelijk & bespaar tot 30%! Ontvang vrijblijvend offertes van verhuisbedrijven.

Top verhuisbedrijf in Beverwijk

Verhuisbedrijven zijn er genoeg in en rondom Beverwijk en de IJmond regio. Niet zo gek natuurlijk dankzij de centrale ligging in de provincie Noord-Holland. Maar let op, de ene verhuizer is de andere niet. Vergelijk daarom niet alleen de uiteindelijke prijs, maar kijk ook naar wat een verhuisbedrijf je allemaal kan bieden aan extra´s. Als je meer wilt weten over hoe je kunt besparen op jouw verhuizing, lees dan onze bespaartips verderop in het artikel.

Verhuisbedrijf Beverwijk

Bijzonderheden

1

Bas Verhuizen

Allround verhuishulp en transport.

2

Boudesteijn Verhuizers

Nationale en internationale verhuizingen voor particulieren en bedrijven.

3

Brakenhoff

Particulieren, senioren en kantoren.

4

IJmond Totaal Verhuizingen

Met Erkende Verhuizers keurmerk.

5

Middelkoop Beverwijk

Verhuizen, inpakken, klussen en transport.

Wat zijn de kosten van verhuizen?

Een verhuizing kan soms aardig in de papieren lopen. Wat de uiteindelijke verhuiskosten zullen zijn, hangt voornamelijk af van de welke diensten jij allemaal nodig hebt. En welke taken je zelf uitvoert. Je huurt al een verhuiswagen met verhuizer voor iets minder dan € 300. Dan gaat het om een gemiddelde verhuizing van drie uur, in de regio IJmond. Een verhuisbedrijf in Beverwijk kan jou veel meer voordelen en extra´s bieden. Wat de kosten daarvoor zijn, zie je in de volgende prijslijst:

Gemiddelde verhuiskosten

Vanaf prijs (incl. BTW)

Verhuisbedrijf Beverwijk:

Verhuiswagen met verhuizer – 20 m³

Vanaf € 295,00 per drie uur

Verhuiswagen met verhuizer – 40 m³

Vanaf € 410,00 per drie uur

Extra verhuizer

Vanaf € 35,00 per uur per verhuizer

Extra’s:

Vergunning voor parkeren

Vanaf € 30,00

In- en uitpakservice

35,00 per uur

Opslagruimte

Vanaf € 40,00

Verhuisdozen

0,50 – 1,50 per doos

Verhuislift

Vanaf € 100,00

Naar het buitenland verhuizen:

Europese Unie

Vanaf € 4.000,00

Verenigde Staten en Canada

Vanaf € 8.000,00

Marokko, Turkije en Midden-Oosten

Vanaf € 9.000,00

Verhuistips Beverwijk

Verhuistips zijn natuurlijk altijd welkom. Verhuizen is immers niet iets wat je elke dag doet. Daarom geven wij jou drie handige tips voor een stressloze verhuizing. Uit ervaring weten we dat je die wel kunt gebruiken. Check altijd bij bekenden even of zij iemand kennen met een busje of iemand die handig is met klussen. Dan kun je een aantal verhuisdiensten schrappen. Zoals beloofd, volgen nu de drie verhuistips:

  • Zorg ervoor dat je jouw adres tijdig wijzigt bij de gemeente. Je riskeert een hoge bekeuring als je dit niet binnen vijf dagen na de verhuizing doet.Verhuizen doe je niet zonder een checklist. Met een checklist in de hand vergeet je niets belangrijks en houdt jij het hoofd koel. Fijn voor jou en jouw omgeving.

  • Gebruik je mensen uit je sociale kring als verhuishulp op de dag zelf. In ruil voor een hapje eten kun je je flink wat euro´s uitsparen.

Prijsopbouw

Voor een gemiddelde verhuizing ben je 40% kwijt aan het vervoeren van alle goederen, apparatuur en dozen. De overige 60% wordt uitgegeven aan de verhuizers die helpen met laden en lossen. Uiteraard maakt de afstand van de verhuizing een groot verschil in de uiteindelijke prijs. Hoe verder weg verhuisd wordt, hoe groter het percentage van het vervoer. Let wel dat de grafiek gemiddelden laat zien. Toch helpt het een inzicht krijgen hoe je op jouw verhuizing kunt besparen.

Bespaartips verhuisbedrijf Beverwijk

Helaas is een verhuizing niet altijd even goedkoop. Daar is gewoonweg niets aan te verandere. Om jou toch een beetje te helpen, geven we je deze bespaartips:

  • Shop eerst even rond voordat je een definitieve keuze maakt.

  • Vraag jouw favoriete verhuisbedrijf om korting. Je krijgt vaker dan je denkt een ja.

Vergelijk offertes

Iedere verhuizing is anders. Maak daarom gebruik van onze handige service om vier vrijblijvende offertes van lokale verhuisbedrijven te ontvangen.

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Je verhuizing uitbesteden hoeft niet duur te zijn! Ontdek het nu zelf ook door vrijblijvend tot 4 offertes van verhuizers te ontvangen en bespaar tot 30%!