Verhuisbedrijf Bloemendaal

Verhuisbedrijf BloemendaalZoek jij een verhuisbedrijf in Bloemendaal? Lees dan vooral verder. Hier kom je alles te weten over de beste verhuis offertes in Noord-Holland. Bloemendaal is een rijke gemeente in het duingebied pal naast Haarlem. Het dorp wordt gekenmerkt door de vele vrijstaande villa´s in lommerrijke straten. Bloemendaal is vooral bekend van de hippe strandtenten in Bloemendaal aan Zee. Verder kun je heerlijke wandelen en fietsen in het Duinreservaat Zuid-Kennemerland. Wil je wat meer reuring, dan kun je zo naar Zandvoort en natuurlijk naar Haarlem. Andere plaatsen in de buurt zijn Velsen, IJmuiden, Overveen en Aerdenhout. Met de auto is Bloemendaal prima te bereiken via de ringweg van Haarlem. En de stoptrein van Beverwijk naar Amsterdam stopt ook in Bloemendaal. Kortom, een mooie en strategische plek om te wonen.

*Tip:
→ Verhuisbedrijf nodig in Bloemendaal? Vergelijk & bespaar tot 30%! Ontvang vrijblijvend offertes van verhuisbedrijven.

Top verhuisbedrijf in Bloemendaal

Aan kwalitatieve verhuisbedrijven is er geen gebrek in Bloemendaal. Zeker niet als het gaat om betrouwbaarheid en uitgebreide selectie van diensten. Als je via onze vergelijkingstool meerdere offertes met elkaar vergelijkt, kunnen wij je garanderen dat je nooit teveel betaalt. Handig toch? Verderop in dit artikel gaan we verder in op de kosten van een verhuizing. De volgende verhuisbedrijven zijn actief in Bloemendaal en omstreken:

Verhuisbedrijf Bloemendaal

Bijzonderheden

1

t Tuin/Huis

Montage, inpakservice, opslag en verhuislift.

2

Citymovers.nl

Met Erkende Verhuizers keurmerk.

3

De Wit Haarlem Euromovers

Verhuistransport met ervaren verhuizers.

4

Paul Feitsma Verhuizingen

Ontruimen en verhuizen.

5

Luykx

Piano´s, witgoed en meubels. Speciale services voor senioren.

Wat zijn de kosten van verhuizen?

Voordat je verhuist, is het handig om de totale verhuiskosten te kennen. Dan kun je een betere begroting opstellen. De precieze kosten waarvoor een verhuisbedrijf in Bloemendaal jou verhuist, is van veel factoren afhankelijk. In de onderstaande tabel zie je wat verschillende verhuisdiensten ongeveer gaan kosten. Wat jouw verhuizing precies gaat kosten hangt af van allerlei factoren. Natuurlijk de hoeveelheid spullen die je gaat verhuizen. En of je bijvoorbeeld een piano of schilderij gaat verhuizen. In onderstaande tabel vind je de gemiddelde kosten voor veel gezochte services.

Overzicht verhuiskosten

Prijs (incl. BTW)

Verhuisbedrijf Bloemendaal:

Volume 20 m³ + 1 verhuishulp

Gemiddeld € 60,00 per uur

Volume 40 m³ + 2 verhuishulpen

Gemiddeld € 90,00 per uur

Extra verhuishulp

Vanaf € 30,00 per uur

Naar het buitenland verhuizen:

België, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk

Vanaf € 3.500,00

Europese Unie en Verenigd Koninkrijk

Vanaf € 4.000,00

USA, Canada en Australië

Vanaf € 8.500,00

Extra’s:

Parkeervergunning

Vanaf € 25,00

Meubel opslag

Vanaf € 35,00 per maand

In- en uitpakservice

Gemiddeld € 40,00 per uur

Verhuislift

Vanaf € 100,00 per dagdeel

Huur van verhuisdozen

Vanaf € 0,50 per doos

Verhuizingen buiten de gemeente

Vanaf € 0,50 per kilometer

Verhuistips Bloemendaal

Als je binnenkort gaat verhuizen, gebruik dan onze verhuistips. Ook als je denkt dat je alles onder controle hebt, kunnen deze tips best nog wel nuttig zijn. Zeker als je een groot huis hebt met veel spullen. Tip één: extra hulptroepen meer dan welkom op de dag zelf. In ruil voor wat eten en drinken zullen de meeste mensen graag meehelpen. De volgende verhuistips zijn ook erg handig:

  • Ga na de verhuizing direct naar de gemeente om de verhuizing door te geven. Dan registreer je het meteen als alle belastingen. De Rijksoverheid heeft hierover meer informatie verstrekt.

  • Laat een verhuizer zoveel mogelijk taken van jou overnemen. Dat zijn de eventuele kosten meer dan waard.

  • Als je op een verdieping woont, is een verhuislift geen overbodige luxe. Het scheelt je een hoop gedoe op de dag en voorkomt rugklachten.

Prijsopbouw
Bij de meeste verhuizingen ben je ongeveer 40% van de totale kosten kwijt aan het transport. Dat zie je in een oogopslag in het infogram hieronder. De overige 60% van de verhuiskosten worden besteed aan het laden en lossen van alle spullen. Nou zijn dit slechts gemiddelden. Toch laat het duidelijk zien waar je het beste kunt besparen als de offerte voor jouw verhuizing te hoog uitvalt.

Bespaartips verhuisbedrijf Bloemendaal

Behalve het besparen op de verhuiskosten door zelf te laden en te lossen, zijn er ook nog andere manieren om de verhuiskosten te drukken. Hier zijn een aantal bespaartips:

  • Zoek een verhuisbedrijf bij jou in de buurt.

  • Vergelijk minimaal drie of vier verschillende verhuisoffertes in Doetinchem.

  • Gebruik tweedehands verhuisdozen in plaats van nieuwe.

Vergelijk offertes
Kies de voordeligste verhuizing uit vier offertes van verschillende verhuisbedrijven. Vul nu je postcode in bovenaan de pagina.

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Je verhuizing uitbesteden hoeft niet duur te zijn! Ontdek het nu zelf ook door vrijblijvend tot 4 offertes van verhuizers te ontvangen en bespaar tot 30%!