Verhuisbedrijf Bolsward

Vraag nu offertes aan voor een verhuisbedrijf in Bolsward. Met onze vrijblijvende service verhuis je het voordeligst. Bolsward is een historische plaats aan de noordrand van de Friese Meren streek. Net als de omliggende steden Harlingen, Franeker en Sneek, behoort ook Bolsward tot de beroemde Elf Steden, wereldberoemd geworden door de gelijknamige schaatstocht op natuurijs. Bolsward is een kleine stad met slechts 10.000 inwoners. Iets wat de bewoners van Bolsward juist heel erg prettig vinden. Het biedt de perfecte combinatie van enerzijds rust en ruimte, en anderzijds een historische centrum met alle stedelijke faciliteiten op het gebied van winkelen, uitgaan en cultuur. Het is niet gek dat er veel verhuisd wordt naar deze populaire Friese stad.

*Tip:
→ Verhuisbedrijf nodig in Bolsward? Vergelijk & bespaar tot 30%! Ontvang vrijblijvend offertes van verhuisbedrijven.

Top verhuisbedrijf in Bolsward

In Bolsward en het zuidwesten van Friesland zijn er voldoende verhuis- en transportbedrijven. Het is minder dunbevolkt dan sommigen denken. Maak gebruik van de vele opties en vraag via onze website tegelijkertijd vier vrijblijvende prijsopgaves aan. Dan kun je de opties gemakkelijk vergelijken. Dit zijn bekendste verhuisbedrijven in Bolsward en omstreken:

Verhuisbedrijf Bolsward

Bijzonderheden

1

Hereman Verhuisdiensten

Verhuizen, inpakken, verhuislift en goederenopslag.

2

Visser Transport Bolsward

Met Erkende Verhuizers keurmerk.

3

Transportbedrijf H. Hoekstra

Senioren, andere particulieren en kantoren.

4

J.J.H. Berends

Transport van goederen, verhuizingen en verhuishulp.

5

De Boer’s Expeditiebedrijf

Verhuisvervoer, hulp en opslag.

Wat zijn de kosten van verhuizen?

Een verhuizing in of naar Bolsward hoeft niet duur te zijn. Dat is al een goed begin. Een verhuisbedrijf in Friesland is namelijk meestal goedkoper dan elders in het land. Ook de afstand van de verhuizing speelt een rol en hoeveel spullen en meubels je gaat verhuizen. Een verhuisbedrijf in Bolsward kan ook voor je inpakken, je meubels demonteren en straks alles weer opbouwen en uitpakken. Maak een lijstje met diensten die voor jou van belang zijn en vraag de offertes meteen aan.

Verhuisdiensten

Kosten (incl. BTW)

Verhuisbedrijf Bolsward:

Transport 20 m³ + verhuishulp

Vanaf € 60,00 per uur

Transport 50 m³ + verhuishulp

Vanaf € 70,00 per uur

Extra verhuizer

Vanaf € 35,00 per uur, per persoon

Naar het buitenland verhuizen:

België, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk

Vanaf € 3.500,00

Europese Unie en Verenigd Koninkrijk

Vanaf € 4.000,00

USA, Canada en Australië

Vanaf € 8.500,00

Extra diensten:

Verhuislift

Vanaf € 100,00

Parkeervergunning voor verhuiswagen

Vanaf € 50,00

In- en uitpakservice

Vanaf € 105,00

Meubelopslag

Vanaf € 35,00 per maand

Montage

Vanaf € 125,00

Klusjesman

Vanaf € 150,00

Verhuistips Bolsward

Er zijn mensen die verhuizen zonder hulp. Dat is niet slim. Alles zelf doen, brengt gewoonlijk veel stress met zich mee. En dat is het de geldbesparing niet waard. De beste verhuistip is daarom om een verhuisbedrijf in te schakelen. Die ontneemt jou niet alleen stress en gedoe, maar garandeert ook dat jouw spullen in zijn geheel op je nieuwe adres aankomen. Onderaan deze pagina vraag je in één klap offertes aan van vier lokale verhuizers. Je kunt zelf aangeven welke diensten jij precies wilt afnemen. Verder hebben we ook nog deze verhuistips:

  • Verhuis in het voorjaar. Dan heb je de meeste kans op mooi weer en zal de temperatuur waarschijnlijk aangenaam zijn.

  • Organiseer alle verhuisdozen duidelijk. Vaak nummeren mensen de dozen, of ze geven de dozen kleurcodes. Dan weten jij, en de verhuizers, straks precies waar alles heen moet.

  • Voorkom onnodige kosten door op tijd jouw adres op te geven bij de nieuwe gemeente. Dit is verplicht. Je hebt hier vijf dagen de tijd voor.

Prijsopbouw
Het is van belang om te begrijpen hoe de kosten voor een verhuizing opgebouwd zijn. Dan kun je een reëel budget opstellen en zien waar je op kunt besparen mocht dat nodig zijn. In het cirkeldiagram zie dat er het meest te besparen valt op het laden en lossen. Het uurloon van een verhuizer is nou eenmaal kostbaarder dan een volle tank van een verhuiswagen. Je kunt tot 60% besparen op de totale verhuiskosten als je zelf met bekenden het laden en lossen voor je rekening neemt.

Bespaartips verhuisbedrijf Bolsward

Als je veel spullen hebt, kan een verhuizing soms aardig wat kosten. Speciaal voor jou hebben we daarom deze handige bespaartips:

  • Gebruik tweedehands verhuisdozen, die kun je zo op marktplaats vinden. 

  • Verhuizen is goedkoper op een maandag of dinsdag.

  • Vergelijk zeker vier verhuisbedrijven voor het garanderen van de voordeligste prijs. 

Vergelijk offertes

Je hoeft enkel je postcode en contactgegevens in te voeren, hieronder aan de pagina. Wij sturen je dan geheel vrijblijvend vier offertes van kwaliteitsverhuizers in Bolsward.

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Je verhuizing uitbesteden hoeft niet duur te zijn! Ontdek het nu zelf ook door vrijblijvend tot 4 offertes van verhuizers te ontvangen en bespaar tot 30%!