Verhuisbedrijf Borne

verhuisbedrijf borneBij ons vind je alle informatie over een verhuisbedrijf in Borne. Feitelijk aan Enschede vastgegroeid, is Borne een gezellige Twentse forensengemeente met meer dan 23.000 inwoners. Het centrum van Borne heeft zijn authentieke dorpssfeer weten te behouden en heeft ook een moderner deel waar je alle grote winkelketens kunt vinden. Borne wordt doormidden gespleten door de spoorlijn van Hengelo naar Almelo. Vandaar ook dat Borne zo een populaire stad is bij forensen, alle grote steden in de directe omgeving zijn goed te bereiken met openbaar vervoer. Met de auto trouwens ook. Want rondom Borne raast de A1 snelweg die Amsterdam met Duitsland verbindt. Wordt jij binnenkort ook een ‘melbuul’ (inwoner van Borne), lees dan onze tips voor het vinden van een voordelige verhuizer.

*Tip:
→ Verhuisbedrijf nodig in Borne? Vergelijk & bespaar tot 30%! Ontvang vrijblijvend offertes van verhuisbedrijven.

Top verhuisbedrijf in Borne

Dankzij de populariteit, zowel op woon- als werkgebied, is het in Borne, en de regio rondom Enschede, druk met verhuizingen. Er zijn daarom ook zo veel mogelijkheden op het gebied van verhuizers van goede kwaliteit. Om de meest gunstige prijs te bedingen, kun je het beste via onze website verschillende offertes tegelijkertijd aanvragen. Dit zijn de vijf grootste verhuisbedrijven in Borne en omstreken:

Verhuisbedrijf Borne

Bijzonderheden

1

JBG Verhuizingen Hengelo

Lokale verhuizers met jarenlange ervaring.

2

Pkt

Senioren, kantoren en particulieren.

3

Lift & Co

Montage en inpakservice, verhuis transport en goederen opslag.

4

Paraat Hengelo

Zakelijke verhuizingen, opslag en verhuislift.

5

Adam Service Twente

Verhuisservice en meubelopslag.

Wat zijn de kosten van verhuizen?

Veel mensen willen weten wat de werkelijke verhuiskosten zullen zijn. Maar het is moeilijk om een ​​duidelijk antwoord te geven. Als je alles zelf doet, haal je een hoop stress op je hals. Professionele hulp van een lokaal en betrouwbaar verhuisbedrijf is daarom eigenlijk onmisbaar. Een verhuizer kan helpen bij het inpakken, het plaatsen van speciale verhuisliften, het schoon achterlaten van de vorige woning en het tijdelijk opbergen van meubels. Deze extra diensten maken een verhuizing wel iets duurder, kijk maar in de tabel.

Meest voorkomende verhuiskosten

Prijs (incl. BTW)

Verhuisbedrijf Borne:

Tweepersoons huishouden: transport met 1 verhuizer:

Vanaf € 275,00

Groot gezin: transport met 2 verhuizers:

Vanaf € 475,00

Extra verhuizer per persoon

35,00 per uur

Naar het buitenland verhuizen:

België en Duitsland

Vanaf € 3.500,00

Europese Unie

Vanaf € 4.500,00

USA en Canada

Vanaf € 7.500,00

Extra’s:

Tijdelijke meubelopslag

Vanaf € 45,00 per maand

Vergunning voor parkeren

Vanaf € 30,00

Inpakken en demonteren

Vanaf € 40,00 per uur

Uitpakken en monteren

Vanaf € 50,00 per uur

Schoonmaken

Vanaf € 25,00 per uur

Verhuislift huur en montage

Vanaf € 100,00

Verhuistips Borne

Verhuizen geeft gewoon veel gedoe. Daar is helaas niets aan te veranderen. Je moet zoveel administratieve zaken regelen. En alles moet ingepakt worden en straks weer uitgepakt. De beste verhuistip is daarom ook om een ervaren verhuizer te contracteren. Denk ook aan ouders, broers, zussen en vrienden. Die kunnen je helpen op de dag zelf, in ruil voor een hapje en een drankje. Een extra paar handen scheelt een hoop tijd en maakt de verhuizing nog gezelliger ook. Hier zijn nog drie verhuistips:

  • Verhuis in het voorjaar of de herfst. Zo heb je geen last van extreme weersomstandigheden

  • Ga na de verhuizing direct naar de gemeente om de verhuizing door te geven. Dan registreer je het meteen als alle belastingen. De Rijksoverheid heeft hierover meer informatie verstrekt.

  • Verhuis niet zonder het maken van een checklist. Daarmee voorkom je dat je belangrijke zaken over het hoofd ziet. 

Prijsopbouw
Zoals je duidelijk kunt zien in het diagram hieronder, geeft men gemiddeld het meeste uit aan het laden en lossen van de meubels en goederen. Minder dan de helft van de kosten gaan naar het transport zelf. Alhoewel het aan te raden is om hulp in te huren, kun je geld besparen door er voor kiezen bepaalde taken zelf uit te voeren. Want 60% is een flink groot deel.

Bespaartips verhuisbedrijf Borne

Verhuizen is niet goedkoop. Dat is bij iedereen wel bekend. Niet iedereen weet echter hoe hij of zij geld kan besparen. Daarom hebben we hier drie beste besparingstips voor je op een rijtje gezet:

  • Verhuizen tijdens kantooruren is altijd voordeliger.

  • Vraag het verhuisbedrijf welke dagen rustig zijn. Je zou dan om een korting kunnen krijgen als je op die dagen verhuist.

  • Check of vrienden, familie of collega´s een bestelbusje hebben die je mag lenen.

Vergelijk offertes
Type jouw postcode in bovenaan dit blog. Dan ontvang je van ons vier offertes van verhuisbedrijven in Borne.

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Je verhuizing uitbesteden hoeft niet duur te zijn! Ontdek het nu zelf ook door vrijblijvend tot 4 offertes van verhuizers te ontvangen en bespaar tot 30%!