Verhuisbedrijf Borsele

verhuisbedrijf borseleVraag nu offertes aan voor een verhuisbedrijf in Borsele. Met onze vrijblijvende service verhuis je het voordeligst. Borsele is de grootste woonplaats in een grote gemeente met meer dan 20.000 inwoners. Andere woonkernen in de gemeente zijn: Heinkenszand, ´s Gravenpolder en Ellewoutsdijk. Borsele is bij veel Nederlanders bekend om de kerncentrales die zich aan de kust bevinden. Maar dat houdt mensen niet tegen naar deze landelijke en agrarische gemeente in Zeeland te verhuizen. Het is populair bij forensen die in Vlissingen of Middelburg wonen. Verder ligt de Westerscheldetunnel in Borsele, waardoor je zeer snel verbonden bent met Terneuzen in Zeeuws-Vlaanderen en Belgische steden als Gent en Antwerpen. Kortom, in Borsele kun je genieten van een mix tussen de Zeeuwse gastronomie en het bourgondische van de zuiderburen.

*Tip:
→ Verhuisbedrijf nodig in Borsele? Vergelijk & bespaar tot 30%! Ontvang vrijblijvend offertes van verhuisbedrijven.

Top verhuisbedrijf in Borsele

In de regio van Borsele en Vlissingen is er geen tekort aan goede verhuisbedrijven. Wij selecteren daarom alleen verhuizers die betrouwbaar zijn en een jou top service leveren. Omdat er zoveel opties zijn, is het vergelijken van meerdere aanbiedingen de beste keuze. Wij helpen jou daar graag bij met onze vrijblijvende offerte service. Dit zijn de bekendste verhuizer in en rondom het Zeeuwse Borsele:

Verhuisbedrijf Borsele

Bijzonderheden

1

Caljouw-Rademaker Verhuizingen

Verhuizingen en tijdelijke opslag.

2

Geijtenbeek

Nationale en internationale verhuizingen voor particulieren en bedrijven.

3

MAG Transport

Aangesloten bij de Erkende Verhuizers.

4

MSP Logistics

Met Erkende Verhuizers keurmerk.

5

Snel en veilig verhuizen Zeeland

Internationaal transport en verhuizingen.

Wat zijn de kosten van verhuizen?

Als jij binnenkort naar Borsele gaat verhuizen, dan wil je natuurlijk graag weten wat die verhuizing gaat kosten. Ten eerste hangt het natuurlijk af van de hoeveel spullen je verhuist naar je nieuwe huis. Een lokaal verhuisbedrijf uit Borsele en omstreken is vaak goedkoper dan een landelijke service, zeker als je binnen de provincie Zeeland verhuist. Hieronder volgt een tabel met een aantal standaard verhuisdiensten en de bijbehorende kosten.

Verhuiskosten

Gemiddelde prijs (incl. BTW)

Verhuisbedrijf Borsele:

Verhuishulp + verhuiswagen 20 m³

60,00 per uur

Verhuishulp + verhuiswagen 50 m³

70,00 per uur

Extra verhuishulp

30,00 per uur

Extra opties:

Parkeervergunning

10,00 – 100,00

Verhuislift

100,00 – 200,00

In- en uitpakken/ monteren en demonteren

30,00 – 50,00 per uur

Tijdelijke meubelopslag

Vanaf € 45,00 per maand

Schoon opleveren

Vanaf € 100,00

Extra verhuisbus

50,00 – 80,00 per uur

Naar het buitenland verhuizen:

Europese Unie

Vanaf € 4.000,00

VS en Canada

Vanaf € 8.000,00

Australië

Vanaf € 9.000,00

Verhuistips Borsele

Er zijn mensen die verhuizen zonder hulp. Dat is niet slim. Alles zelf doen, brengt gewoonlijk veel stress met zich mee. En dat is het de geldbesparing niet waard. Je kunt het jezelf makkelijker maken door een complete verhuisservice in te huren. Hoef jij je nergens zorgen meer over te maken. Een professionele verhuizer zorgt voor een efficiënte verhuizing. Hoef jij je alleen maar bezig te houden met het inrichten van je nieuwe woning. Hier zijn nog vier belangrijke verhuistips:

  • Check van te voren even of er genoeg parkeerruimte is op jouw nieuwe adres. Als het een drukke straat is, is een parkeerplek reserveren een goede oplossing. 

  • Organisatie is alles. Maak een to-do list met alles wat er moet gebeuren. Vervolgens verdeel je de taken over de weken voorafgaand aan je verhuizing. 

  • Schrijf je van te voren al in bij de nieuwe gemeente. Dit kan je al ver van te voren doen. Meer info hierover vind je op deze pagina

Prijsopbouw
In de grafiek hieronder zie je duidelijk dat ongeveer 40% van de verhuiskosten voor een gemiddelde verhuizing in Zeeland en Zeeuws-Vlaanderen naar het transport gaan. Weinig mensen realiseren zich dat. Het is handig om in je achterhoofd te houden als je binnenkort gaat verhuizen. Ook wordt meteen evident dat flink wat te besparen valt op arbeidskosten van het in- en uitladen. Dat betekent dat jouw verhuizing goedkoper wordt naarmate je meer zelf doet.

Bespaartips verhuisbedrijf Borsele

Wil jij ook bezuinigen op jouw aankomende verhuizing? Dan komen de volgende bespaartips zeker van pas:

  • Verhuizen tijdens kantooruren is altijd voordeliger.

  • Vraag bekenden om je te helpen.

  • Gebruik tweedehands verhuisdozen van vrienden of kennissen.

Vergelijk offertes
Op onze website kun je vrijblijvend het aanbod van verschillende lokale verhuisbedrijven met elkaar vergelijken. Je hoeft alleen je postcode onderaan de pagina in te voeren.

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Je verhuizing uitbesteden hoeft niet duur te zijn! Ontdek het nu zelf ook door vrijblijvend tot 4 offertes van verhuizers te ontvangen en bespaar tot 30%!