Verhuisbedrijf Boxtel

verhuisbedrijven boxtelVraag nu offertes aan voor een verhuisbedrijf in Boxtel. Met onze vrijblijvende service verhuis je het voordeligst. Boxtel is een middelgroot dorp dat ontstaan is rondom kasteel Stapelen aan het riviertje de Dommel. Boxtel ligt in het centrum van de stedendriehoek Eindhoven, Den Bosch en Tilburg. Verder is Boxtel goed verbonden met omliggende plaatsen als Veghel, Vught, Sint-Michielsgestel en Sint-Oedenrode. Het dorp wordt omringd door prachtige heide- en bosgebieden zoals de Kampinase Heide en de Geelders. Populaire trekpleisters zijn het openlucht Oertijdmuseum en het Classic Park museum dat vol staat met oldtimers. Boxtel heeft door haar ligging aan de A2 snelweg en centrale ligging in de provincie Noord-Brabant een groot bedrijventerrein. Je kunt dus rekenen op een ruime keuze aan transport- en verhuisbedrijven in Boxtel.

*Tip:
→ Verhuisbedrijf nodig in Boxtel? Vergelijk & bespaar tot 30%! Ontvang vrijblijvend offertes van verhuisbedrijven.

Top verhuisbedrijf in Boxtel

Er is een groot aantal verhuisbedrijven in Boxtel en omgeving. Natuurlijk dankzij haar gunstige ligging ten opzichte van Eindhoven, Den Bosch en België. Om de best passende verhuizer voor jouw specifieke verhuiswensen te vinden, raden we je aan om verschillende offertes met elkaar te vergelijken met onze handige vergelijkingstool. Dit zijn de bekendste verhuizer in en rondom het Noord-Brabantse Boxtel.

Verhuisbedrijf Boxtel

Bijzonderheden

1

Eduard Strang Verhuizingen

Onderdeel van Mondial Movers.

2

Handelsonderneming Wolfsbosch

Verhuizers, verhuiswagens en verhuislift.

3

Hayer Verhuizingsbedrijf

Particulieren, bedrijven en senioren.

4

Souleman Trans

Monteren en verhuizen binnen Europa.

5

Ridderstar verhuizingen

Kleinschalig verhuisbedrijf en opslag.

Wat zijn de kosten van verhuizen?

Een verhuizing in of naar Boxtel hoeft helemaal niet veel te kosten. Een verhuisbedrijf in Boxtel is namelijk gemiddeld genomen goedkoper dan boven de rivieren. Het exacte kostenplaatje van een verhuisbedrijf in Noord-Brabant hangt nodig heeft, is van veel factoren afhankelijk. Je kunt natuurlijk een full service contract afsluiten met inpakservice en verhuislift, maar dat kost dan ook wel wat geld. In onderstaande tabel vind je de gemiddelde kosten voor veel gecontracteerde services om je een idee te geven wat je kunt verwachten.

Overzicht verhuiskosten

Prijs (incl. BTW)

Verhuisbedrijf Boxtel:

Volume 20 m³ + 1 verhuishulp

Gemiddeld € 60,00 per uur

Volume 40 m³ + 2 verhuishulpen

Gemiddeld € 90,00 per uur

Extra verhuishulp

Vanaf € 30,00 per uur

Naar het buitenland verhuizen:

Europese Unie

Vanaf € 4.000,00

VS en Canada

Vanaf € 8.000,00

Australië

Vanaf € 9.000,00

Extra’s:

Kilometer vergoeding

0,50 – 1,50 per extra kilometer

Parkeervergunning

Vanaf € 25,00

In- en uitpakservice

40,00 per uur

Opslag

Vanaf € 40,00 per maand

Verhuisdozen

0,50 – 1,50 per doos

Verhuislift

Vanaf € 90,00

Verhuistips Boxtel

Er zijn veel overwegingen te maken bij het verhuizen. Dus een beetje hulp kan natuurlijk geen kwaad. Wees geen held en vraag hulp aan familieleden of vrienden. Het verhuizen geeft nou eenmaal veel stress en gedoe. De beste tip is om offertes aan te vragen bij vertrouwde verhuizers in jouw regio. Die kunnen alle vervelende taken voor jou uit handen nemen. Met onze service kun je gegarandeerd voordelig verhuizen naar Boxtel. In een paar minuten vraag je vrijblijvend vier offertes aan. Hier zijn nog drie essentiële verhuistips:

  • Verhuis niet zonder het maken van een checklist. Daarmee voorkom je dat je belangrijke zaken over het hoofd ziet. 

  • Verhuis in het voorjaar of de herfst. Zo heb je geen last van extreme weersomstandigheden.

  • Geef je verhuizing op tijd door aan de gemeente. Ook als je binnen je eigen stad verhuist. Als je dit te laat doet, dan kan je een boete krijgen.

Prijsopbouw

We zien dat slechts 40% van de totale kosten wordt besteed aan het transport. De rest van de kosten komen voor rekening van de arbeidskosten van het in- en uitladen van al jouw spullen. Dat verschil is zo groot, omdat het uurloon van een verhuizer meer kost dan het voltanken van een verhuiswagen. Als je zelf verantwoordelijk neemt voor het laden en lossen, kun je dus meer dan de helft van de totale verhuiskosten besparen.

Bespaartips verhuisbedrijf Boxtel

Behalve het besparen op de verhuiskosten door zelf te laden en te lossen, zijn er ook nog andere manieren om de verhuiskosten te drukken. Hier zijn een aantal bespaartips:

  • Probeer zoveel mogelijk buiten de spitsuren te verhuizen.

  • Onderhandel een korting met het verhuisbedrijf.

  • Zoek een verhuisbedrijf bij jou in de buurt.

Vergelijk offertes

Wil je ook vrijblijvend vier prijsopgaves ontvangen van verhuisbedrijven bij je in de buurt? Voer dan snel jouw postcode en adresgegevens in. Dan weet je zeker dat je nooit teveel betaalt voor de overtocht.

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Je verhuizing uitbesteden hoeft niet duur te zijn! Ontdek het nu zelf ook door vrijblijvend tot 4 offertes van verhuizers te ontvangen en bespaar tot 30%!