Verhuisbedrijf Brunssum

verhuisbedrijf brunssumVraag nu offertes aan voor een verhuisbedrijf in Brunssum. Met onze vrijblijvende service verhuis je het voordeligst. Brunssum is een middelgrote stad in het oosten van de provincie Limburg. Midden in de voormalige mijnstreek en direct aan de grens met Duitsland. Het is heerlijk wonen in dit glooiende deel van onze meest zuidelijke provincie. Brunssum kent namelijk veel natuurgebieden, zoals de Brunssummerheide , het Schutterspark en het Vijverpark. Brunssum telt in totaal bijna 30.000 inwoners en is nauw verwoven met omliggende steden als Hoensbroek, Heerlen en Landgraaf, waarmee Brunssum Parkstad Limburg vormt. Verder is deze Limburgse stad via de A76 snelweg uitstekend verbonden met Aachen en Keulen in Duitsland. Kortom, een gunstige plek om naartoe te verhuizen.

*Tip:
→ Verhuisbedrijf nodig in Brunssum? Vergelijk & bespaar tot 30%! Ontvang vrijblijvend offertes van verhuisbedrijven.

Top verhuisbedrijf in Brunssum

Verhuisbedrijven zijn er genoeg in en rondom Brunssum en de oostelijke mijnstreek in het zuiden van het land. Dat komt door de gunstige ligging in de provincie Limburg. Een groot aanbod is fijn, maar de ene verhuizer is de andere niet. Daarom kun je beter even rondkijken voordat je een verhuisbedrijf huurt. Met onze service vraag je in no time meerdere offertes tegelijkertijd aan. De volgende verhuisbedrijven zijn actief in Brunssum en omstreken:

Verhuisbedrijf Brunssum

Bijzonderheden

1

Q. Transport

In- en uitpakhulp, tijdelijke meubelopslag, verhuisliften, verhuiswagens en verhuishulp.

2

Nuh Service

Onderdeel van de Erkende Verhuizers.

3

Wiermans Verhuizingen

Verhuizen, opruimen en verhuishulp.

4

Prevos Verhuizingen

Verhuishulp, montage en schoonmaak.

5

Verhuis Zorg Limburg

Allround verhuizer.

Wat zijn de kosten van verhuizen?

De uiteindelijke kosten van een verhuizing zijn vooral afhankelijk van de specifieke diensten die je inhuurt. Zo kun je bijvoorbeeld de gehele verhuizing laten uitvoeren door een verhuisbedrijf in Brunssum, maar je kunt ook maar een paar losse diensten inhuren. Zoals speciaal en verzekerd transport voor dure vazen en piano’s. Gelukkig is een verhuizer in Brunssum meestal goedkoper dan elders in het land. Gebruik de volgende tabel om een idee te krijgen van de mogelijke verhuiskosten.

Verhuiskosten

Prijs (incl. BTW)

Verhuisbedrijf Brunssum:

Verhuiswagen klein + 1 verhuishulp

Vanaf € 55,00 per uur

Verhuiswagen groot + 1 verhuishulp

Vanaf € 75,00 per uur

Extra verhuishulp

Vanaf € 35,00 per uur

Naar het buitenland verhuizen:

België, Duitsland en Frankrijk

Vanaf € 2.000,00

Verenigd Koninkrijk en EU

Vanaf € 4.000,00

VS en Canada

Vanaf € 8.000,00

Extra’s:

Tijdelijke meubelopslag

Vanaf € 45,00 per maand

Vergunning voor parkeren

Vanaf € 30,00

Inpakken en demonteren

Vanaf € 40,00 per uur

Uitpakken en monteren

Vanaf € 50,00 per uur

Schoonmaken

Vanaf € 25,00 per uur

Verhuislift huur en montage

Vanaf € 100,00

Verhuistips Brunssum

Verhuizen kan veel stress met zich meebrengen. Je moet zoveel dingen regelen. En dan ook nog al die spullen organiseren en inpakken. Veel mensen maken een checklist per thema. Begin hier vooral op tijd mee. Twee of drie maanden van te voren is meestal voldoende. Tip één: extra hulptroepen meer dan welkom op de dag zelf. In ruil voor wat eten en drinken zullen de meeste mensen graag meehelpen. Alle verhuistips nog even op een rijtje:

  • Verhuis niet zonder het maken van een checklist. Daarmee voorkom je dat je belangrijke zaken over het hoofd ziet. 

  • Ga na de verhuizing direct naar de gemeente om het nieuwe adres door te geven. Dan worden alle gemeentebelastingen ook meteen geregeld voor je. De overheid heeft hierover meer informatie op hun site.

  • Gebruik je mensen uit je sociale kring als verhuishulp op de dag zelf. In ruil voor een hapje eten kun je je flink wat euro´s uitsparen.

Prijsopbouw

We zien dat slechts 40% van de totale verhuiskosten te maken hebben met het vervoer van je spullen: de verhuiswagen, benzinekosten en een eventuele kilometerheffing. Wil je bezuinigen op je aankomende verhuizing? Dan kun je dat het best doen door zelf mee te helpen bij het laden en lossen. Je kunt ook vrienden en bekenden inschakelen. Je kunt al snel de helft van de kosten besparen.

Bespaartips verhuisbedrijf Brunssum

Als je veel spullen hebt, kan een verhuizing soms aardig wat kosten. Speciaal voor jou hebben we daarom deze handige bespaartips:

  • Gebruik tweedehands verhuisdozen. Scheelt meer dan je denkt.

  • Vraag meerdere offertes aan bij verhuisbedrijven uit je eigen regio.

  • Doordeweeks verhuizen is altijd goedkoper.

Vergelijk offertes

Vul nu jouw postcode in bovenaan deze pagina. Het is maar een paar minuten werk. Dan ontvang je van ons minimaal drie offertes om met elkaar te vergelijken.

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Je verhuizing uitbesteden hoeft niet duur te zijn! Ontdek het nu zelf ook door vrijblijvend tot 4 offertes van verhuizers te ontvangen en bespaar tot 30%!