Verhuisbedrijf Bunschoten-Spakenburg

Verhuisbedrijf Bunschoten-SpakenburgHeb jij een verhuisbedrijf in Bunschoten-Spakenburg nodig? Check dan bij ons verschillende offertes van betrouwbare verhuizers. Bunschoten-Spakenburg vormt samen met de oude dorpskern Spakenburg eigenlijk een grote woonplaats. Ze delen een lange en kronkelige dorpsstraat die zich langs de wetering uitstrekt. Spakenburg ligt aan het Nijkerkernauw en heeft een gezellige jachthaven. Het langgerekte dorp Bunschoten-Spakenburg wordt omgeven door een sterk agrarisch veen ontginningslandschap. Een van de redenen dat mensen uit de Randstad graag naar Bunschoten-Spakenburg verhuizen. De gemeente ligt aan de A1 net boven Amersfoort. Andere woonplaatsen in de buurt zijn Baarn en Nijkerk. Als je van plan bent om naar Bunschoten -Spakenburg te verhuizen, lees dan hieronder meer over de mogelijkheden en kosten. Aan het einde geven drie onmisbare verhuistips weg.

*Tip:
→ Verhuisbedrijf nodig in Bunschoten-Spakenburg? Vergelijk & bespaar tot 30%! Ontvang vrijblijvend offertes van verhuisbedrijven.

Top verhuisbedrijf in Bunschoten-Spakenburg

Er zijn veel verhuisbedrijven actief in en om Bunschoten-Spakenburg. Maar let wel goed op. Niet alle verhuizers hebben dezelfde prijs. Hierdoor zijn er meer verhuisbedrijven gevestigd dan je wellicht zou verwachten. Dan kun je de opties gemakkelijk vergelijken. Dit zijn bekendste verhuisbedrijven in Bunschoten-Spakenburg en omstreken:

Verhuisbedrijf Bunschoten-Spakenburg

Bijzonderheden

1

Uw Spanje Specialist

Nationale en internationale verhuizingen, met name naar Spanje.

2

Capiton Total Care

Inpakservice, montage en transport.

3

ABC Woningontruiming

Verhuismaterialen te huur en transport.

4

Nemo Movers

Lokale verhuizer voor particulieren, senioren en zakelijk.

5

Cinq Cour

Nationale verhuisservice.

Wat zijn de kosten van verhuizen?

Een verhuizing kan soms aardig wat euro´s kosten. Wat jouw specifieke verhuiskosten zijn hangt nauw samen met de verschillende diensten die je afneemt. Denk maar aan een inpakservice, verhuislift, parkeervergunning en mankracht om te laden en lossen. Je kunt er ook voor kiezen een complete verhuizing van A tot Z door een verhuisbedrijf in Bunschoten-Spakenburg te laten verzorgen. Hier volgt een prijzentabel met verhuiskosten:

Verhuiskosten

Gemiddelde prijs (incl. BTW)

Verhuisbedrijf Bunschoten-Spakenburg:

Verhuishulp + verhuiswagen 20 m³

60,00 per uur

Verhuishulp + verhuiswagen 50 m³

70,00 per uur

Extra verhuishulp

30,00 per uur

Extra opties:

Parkeervergunning

10,00 – 100,00

Verhuislift

100,00 – 200,00

In- en uitpakken/ monteren en demonteren

30,00 – 50,00 per uur

Tijdelijke meubelopslag

Vanaf € 45,00 per maand

Schoon opleveren

Vanaf € 100,00

Extra verhuisbus

50,00 – 80,00 per uur

Naar het buitenland verhuizen:

Europese Unie

Vanaf € 4.000,00

VS en Canada

Vanaf € 8.000,00

Australië

Vanaf € 9.000,00

Verhuistips Bunschoten-Spakenburg

Er is echt niemand op de wereld die plezier heeft in verhuizen. Oké, het is spannend om naar een nieuwe plek te gaan. Maar het verhuizen zelf is en blijft een noodzakelijk kwaad. Extra hulptroepen zijn daarom altijd zeer welkom. In ruil voor wat eten en drinken zullen de meeste mensen je graag helpen. Die helpen graag en maken de verhuizing een stuk aangenamer. Nu volgen nog drie onmisbare verhuistips:

  • Wacht niet te lang met inpakken. Het organiseren en inpakken kost altijd meer tijd dan je verwacht.

  • Meld jouw verhuizing binnen vijf dagen aan de nieuwe gemeente. Meer informatie hierover is te vinden op de website van de Nederlandse overheid.

  • Met een of meerdere checklists in de hand loopt jouw verhuizing gesmeerd. Met een lijstje vergeet jij niks en verminder je stress. 

Prijsopbouw
Bij de meeste verhuizingen ben je ongeveer 40% van de totale kosten kwijt aan het de verhuiswagen. Dat is duidelijk te zien in het infogram hieronder. De andere 60% ben je kwijt aan de verhuishulp die alles voor jou laast en lost. Het is duidelijk dat er dus flink bespaard kan worden door zelf actief mee te werken aan het inladen en uitladen van jouw spullen. Als je zelf helpt met laden en lossen, kun je dus tot 60% besparen op de verhuizing.

Bespaartips verhuisbedrijf Bunschoten-Spakenburg

Zeker als je een groot gezin hebt, of een kantoor met meer dan tien werknemers, kan een verhuizing aardig wat geld kosten. Je zult dan ook blij zijn te horen dat er ook veel te besparen valt. We hebben de drie beste tips op een rijtje gezet:

  • In de meeste gevallen is het goedkoper om doordeweeks over te gaan, dan in het weekend.

  • Doneer meubels die je niet meer gebruikt of niet mooi meer vindt. Een nieuwe woning is dan meteen een frisse start.

  • Heb je geen eigen vervoer, leen dan een auto of vrachtwagen bij bekenden.

Vergelijk offertes

Wil je vrijblijvend vier offertes ontvangen van verhuisbedrijven bij jou in de buurt? Voer dan snel jouw postcode en adres gegevens in. Dit doe je bovenaan deze pagina.

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Je verhuizing uitbesteden hoeft niet duur te zijn! Ontdek het nu zelf ook door vrijblijvend tot 4 offertes van verhuizers te ontvangen en bespaar tot 30%!