Verhuisbedrijf Buren

verhuisbedrijf kostenHier lees je alles over een verhuisbedrijf in Buren. Van de beste offertes tot handige bespaartips. Deze piepkleine vestingstad in het midden van de Neder-Betuwe heeft haar inwoners veel te bieden. Het historische centrum herbergt meer dan honderd rijksmonumenten. Willem van Oranje trouwde hier ooit met Anna van Buren, waardoor Willem Alexander nu nog steeds graaf van Buren is. Buren heeft zich nooit verder ontwikkeld en telt nog geen 3.000 inwoners. De gemeente Buren telt echter meer dan 25.000 inwoners. Tot de gemeente behoren onder andere de volgende woonkernen: Maurik, Lienden, Ingen en Buurmalsen. Buren ligt precies in het midden van stedendriehoek Tiel – Geldermalsen – Culemborg. Dankzij de nabijheid van de snelwegen A2 en A15, is er een goede verbinding met de rest van Nederland.

*Tip:
→ Verhuisbedrijf nodig in Buren? Vergelijk & bespaar tot 30%! Ontvang vrijblijvend offertes van verhuisbedrijven.

Top verhuisbedrijf in Buren

In Buren en de Betuwe zijn voldoende bekwame verhuizers te vinden. Het is daarom aan te raden om eerst verschillende verhuisbedrijven met elkaar te vergelijken. Om de beste aanbieding te vinden die past bij jouw specifieke verhuisbehoefte, doe je er goed aan verschillende offertes met elkaar te vergelijken. Dan weet je zeker dat de verhuizing van en naar Buren nooit te veel zal kosten. In Buren zijn de volgende verhuisbedrijven actief:

Verhuisbedrijf Buren

Bijzonderheden

1

Bado Service

Verhuiswagens, verhuur verhuislift en meubelopslag.

2

Transportbedrijf T.A. van Iterson jr.

Montage en inpakservice, tijdelijke opslag, verhuisliften, transport en verhuishulp.

3

Sanlorimo

Nationale en internationale verhuizingen, met name naar België.

4

RS Montage

Inpakservice, schoonmaken, meubels opslaan en verhuistransport.

5

Dirk Geurtsen Moving & Installations

Senioren, particulieren, bedrijven en bijzondere objecten.

Wat zijn de kosten van verhuizen?

Een verhuizing kan soms aardig wat euro´s kosten. Wat jouw specifieke verhuiskosten zijn hangt nauw samen met de verschillende diensten die je afneemt. Je betaalt het meest als je het verhuisbedrijf in Buren de gehele verhuizing laten verzorgen. In de onderstaande tabel zie je wat de verschillende services ongeveer kosten. Voor een precieze prijs zal je meerdere offertes aan moeten vragen. Dit regelen wij voor je.

Meest voorkomende verhuiskosten

Prijs (incl. BTW)

Verhuisbedrijf Buren:

Tweepersoons huishouden: transport met 1 verhuizer:

Vanaf € 275,00

Groot gezin: transport met 2 verhuizers:

Vanaf € 475,00

Extra verhuizer per persoon

35,00 per uur

Naar het buitenland verhuizen:

België en Duitsland

Vanaf € 3.500,00

Europese Unie

Vanaf € 4.500,00

USA en Canada

Vanaf € 7.500,00

Extra’s:

Tijdelijke meubelopslag

Vanaf € 45,00 per maand

Vergunning voor parkeren

Vanaf € 30,00

Inpakken en demonteren

Vanaf € 40,00 per uur

Uitpakken en monteren

Vanaf € 50,00 per uur

Schoonmaken

Vanaf € 25,00 per uur

Verhuislift huur en montage

Vanaf € 100,00

Verhuistips Buren

Er zijn mensen die verhuizen zonder hulp. Dat is niet slim. Alles zelf doen, brengt gewoonlijk veel stress met zich mee. En dat is het de geldbesparing niet waard. Met onze handige offerte aanvraag service ontvang je kun je handig opties vergelijken betaal jij nooit teveel voor een verhuisbedrijf. Dan hoef jij je nergens zorgen over te maken. Dit zijn onze top verhuistips:

  • Vraag je nieuwe internet provider redelijk op tijd aan. Het kan namelijk een aantal weken duren voordat alles goed en wel werkt. Zo kom je niet zonder internet en tv te zitten.

  • Zorg ervoor dat je jouw adres tijdig wijzigt bij de gemeente. Je riskeert een hoge bekeuring als je dit niet binnen vijf dagen na de verhuizing doet.

  • Maak een handige checklist met alle taken en prioriteiten. Dat schept orde in je hoofd en zo weet je zeker dat je niets vergeet.

Prijsopbouw
Onderstaande grafiek laat duidelijk zien dat slechts 40% van de totale kosten wordt besteed aan het transport. De rest van de kosten komen voor rekening van de arbeidskosten van het in- en uitladen van van dozen, witgoed en meubels. Mocht je zelf niet kunnen helpen, kun je altijd wat vrienden bellen.

Bespaartips verhuisbedrijf Buren

Naast het besparen op het laden en te lossen, zijn er nog andere manieren om kosten te besparen:

  • Bekijk maar dan een aanbieding. Vergelijk eerst alle opties en onderhandel voor de beste prijs.

  • Buiten de spits om verhuis je een stuk sneller en is het vaak ook goedkoper.

  • Pak alles zelf in en gebruik zoveel mogelijk je eigen vervoer.

Vergelijk offertes

Je kunt er zeker van zijn dat, wanneer je verschillende verhuizers in Buren vergelijkt, je niet teveel betaalt voor de verhuizing. Vertel ons welke diensten je nodig denkt te hebben voor jouw verhuizing en ontvang de beste offerte voor jouw aankomende verhuizing.

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Je verhuizing uitbesteden hoeft niet duur te zijn! Ontdek het nu zelf ook door vrijblijvend tot 4 offertes van verhuizers te ontvangen en bespaar tot 30%!