Verhuisbedrijf Bussum

Verhuisbedrijf BussumHier lees je alles over het vinden van het beste verhuisbedrijf in Bussum. En aan het einde geven we ook nog een aantal handige bespaartips weg. Bussum is een groot dorp in het Gooi waar van oudsher rijke Amsterdamse kooplieden zich vestigden. Bussum kwam ook pas tot bloei na de komst van het NS station Naarden-Bussum eind 19e eeuw. Bussum wordt gekenmerkt door een dorpscentrum en een groot aantal villawijken met bosrijke lanen. Net als de andere dorpen in het Gooi zoals Laren en Blaricum, en vestingstad Naarden. Bussum is in de hele regio bekend om de Bussummerheide ten zuiden van Bussum die tot aan Hilversum uitloopt. Heerlijk om met de hand te wandelen of gewoon lekker uit te waaien. Niet gek dat Bussum een populaire plaats is om naartoe te verhuizen.

*Tip:
→ Verhuisbedrijf nodig in Bussum? Vergelijk & bespaar tot 30%! Ontvang vrijblijvend offertes van verhuisbedrijven.

Top verhuisbedrijf in Bussum

In Bussum en het Gooi is er geen tekort aan verhuis- en transportbedrijven. Stuk voor stuk zijn ze betrouwbaar en leveren ze een top service. De beste strategie is om via onze website verschillende offertes aan te vragen en met die informatie de meest gunstige prijs te onderhandelen. Op onze website vraag je namelijk met een enkele klik meerdere offertes tegelijkertijd aan. Scheelt je een hoop werk en straks ook nog euro´s. Dit zijn vijf top verhuisbedrijven in Bussum:

Verhuisbedrijf Bussum

Bijzonderheden

1

Stoebo

Particuliere en zakelijke verhuisdiensten.

2

Van Leeuwen Verhuizingen

Kantoorverhuizingen, particulier, inpakservice en montage.

3

Orange Handyman

Inpakken, monteren, opslag, verhuishulp en transport.

4

AHV Dictum Factum

Verhuizingen op maat en goederenopslag.

5

Obelix Verhuizingen

Zakelijke en particuliere verhuizingen en meubelopslag.

Wat zijn de kosten van verhuizen?

Jouw uiteindelijke verhuiskosten zijn afhankelijk van de diensten die je inhuurt. Er zijn ontzettend veel mogelijke taken en diensten die je een verhuizer kan laten uitvoeren. Dat zie je in de tabel hieronder. Veel mensen gaan voor een complete service bij een verhuisbedrijf in Bussum. Dan hoef je zelf eigenlijk niets meer te doen.

Gemiddelde verhuiskosten

Vanaf prijs (incl. BTW)

Verhuisbedrijf Bussum:

Verhuiswagen met verhuizer – 20 m³

Vanaf € 295,00 per drie uur

Verhuiswagen met verhuizer – 40 m³

Vanaf € 410,00 per drie uur

Extra verhuizer

Vanaf € 35,00 per uur per verhuizer

Extra diensten:

Verhuislift

Vanaf € 100,00

Parkeervergunning voor verhuiswagen

Vanaf € 50,00

In- en uitpakservice

Vanaf € 105,00

Meubelopslag

Vanaf € 35,00 per maand

Montage

Vanaf € 125,00

Klusjesman

Vanaf € 150,00

Naar het buitenland verhuizen:

Duitsland, België, Frankrijk en Spanje

Vanaf € 4.000,00

USA, Mexico en Canada

Vanaf € 8.000,00

Australië en Zuidoost Azië

Vanaf € 9.500,00

Verhuistips Bussum

Een verhuizing in of naar Bussum hoeft gelukkig niet veel te kosten. Mocht het toch te duur uitvallen, vraag dan bekenden om hulp. Mensen helpen meestal graag. Dit maakt de dag van verhuizing een stuk gemakkelijker en ook nog eens plezieriger. Vergeet daarnaast ook niet dat je binnen vijf dagen je nieuwe adres door moet geven aan de gemeente. Verder hebben we nog drie handige tips voor je:

  • Alleen door een checklist te gebruiken, kun je georganiseerd, gecontroleerd en stressvrij verhuizen.

  • Schrijf je meterstanden gelijk op zodra je verhuisd bent. Vanaf dat moment zijn alle vaste lasten logischerwijs voor jouw rekening.

  • Vergelijk tv- en internetproviders van te voren. Het duurt vaak minimaal tien dagen voordat een ​​verbinding tot stand gebracht kan worden. Om te voorkomen dat je zonder komt te zitten, wordt het aanbevolen dit al drie tot vier weken van tevoren te doen.

Prijsopbouw

Bij de meeste verhuizingen ben je ongeveer 40% van de totale kosten kwijt aan het transport zelf. Dit kun je zien in het infogram hieronder. Het hangt er natuurlijk van af waar je heen gaat verhuizen. Deze grafiek geldt voor verhuizingen in en rondom Bussum. Tezamen is het laden en lossen goed voor 60% van de totale verhuiskosten. Wil je besparen? Steek dan zelf de handen uit de mouwen.

Bespaartips verhuisbedrijf Bussum

Het kost soms aardig wat geld om te verhuizen. Ook als je zelf alles gaat tillen. Daarom kan iedereen wat bespaartips gebruiken. Overweeg bijvoorbeeld het volgende:

  • Vergelijk zeker vier verhuisbedrijven voor de beste deal.

  • Doe dingen weg. Dan begin je opnieuw en heb je minder over te brengen.

  • Nodig vrienden en familie uit om je te helpen.

Vergelijk offertes

Je kunt er zeker van zijn dat wanneer je verschillende services in Bussum vergelijkt, je niet teveel betaalt. Als je ten minste drie aanbiedingen vergelijkt, maak je de meeste kans op de beste prijs.

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Je verhuizing uitbesteden hoeft niet duur te zijn! Ontdek het nu zelf ook door vrijblijvend tot 4 offertes van verhuizers te ontvangen en bespaar tot 30%!