Verhuisbedrijf Castricum

Verhuisbedrijf CastricumHier lees je alles over het vinden van het beste verhuisbedrijf in Castricum. En aan het einde geven we ook nog een aantal handige bespaartips weg. Castricum is een groot dorp in de provincie Noord-Holland gelegen aan het duinreservaat van Noord-Kennemerland. Tot de gemeente Castricum behoren ook de dorpen Limmen, Akersloot, Uitgeest en Bakkum. Castricum heeft een gezellig dorpscentrum waar je lekker kunt winkelen en een drankje kunt doen. Watersportliefhebbers kunnen genieten van de vele activiteiten op het Alkmaardermeer en strandliefhebbers bevolken iedere zomer de campings van Bakkum. Bewoners van Castricum hebben volop keuze. Castricum heeft verder ook een NS station met een intercity verbinding met Amsterdam en Alkmaar. Door deze gunstige ligging wordt er veel van en naar Castricum verhuisd.

*Tip:
→ Verhuisbedrijf nodig in Castricum? Vergelijk & bespaar tot 30%! Ontvang vrijblijvend offertes van verhuisbedrijven.

Top verhuisbedrijf in Castricum

In Castricum en de regio Noord-Kennemerland zijn er meer dan genoeg verhuisdiensten te vinden. Het is daarom aan te raden om eerst verschillende prijsopgaves met elkaar te vergelijken, alvorens een contract af te sluiten. Kijk niet sec naar de prijs. Dat is een fout die veel mensen maken. Kijk juist ook wat het verhuisbedrijf te bieden heeft op het gebied van extra diensten. Check de volgende top vijf verhuizers in het bosrijke Castricum:

 

Verhuisbedrijf Castricum

Bijzonderheden

1

Aad de Wit Verhuizingen

Met Erkende Verhuizers keurmerk.

2

Montie Onderhoudsbedrijf

Verhuizen, inpakken, klussen en transport.

3

ALBARAKA Verhuizing

Particulieren, senioren en kantoren.

4

Manko Trans

Nationale en internationale verhuizingen voor particulieren en bedrijven.

5

DaMo’s

Allround verhuishulp en transport.

Wat zijn de kosten van verhuizen?

Voordat je gaat verhuizen, is het handig om een budget op te maken met de alle verhuiskosten die je moet maken. Wat een verhuisbedrijf in Castricum precies kost, hangt af van jouw specifieke verhuiswensen. Je kunt het zo gek maken als je wilt. Als je een beperkt budget hebt, is het aan te raden zoveel mogelijke taken zelf op je nemen. Wat extra diensten gemiddeld kosten in Castricum en Noord-Holland, zie je in de volgende tabel:

 

Meest voorkomende verhuiskosten

Prijs (incl. BTW)

Verhuisbedrijf Castricum:

Tweepersoons huishouden: transport met 1 verhuizer:

Vanaf € 275,00

Groot gezin: transport met 2 verhuizers:

Vanaf € 475,00

Extra verhuizer per persoon

35,00 per uur

Extra’s:

Kilometer vergoeding

0,50 – 1,50 per extra kilometer

Parkeervergunning

Vanaf € 25,00

In- en uitpakservice

40,00 per uur

Opslag

Vanaf € 40,00 per maand

Verhuisdozen

0,50 – 1,50 per doos

Verhuislift

Vanaf € 90,00

Van en naar het buitenland verhuizen:

Duistland, België, Frankrijk en Denenmarken

Vanaf € 2.000,00

Zuid- en Oost – Europa

Vanaf € 4.000,00

Turkije, Midden-Oosten en Marokko

Vanaf € 9.000,00

Verhuistips Castricum

Het is hartstikke leuk om op een nieuwe plek te gaan wonen. Zeker als die nieuwe plek Castricum is. Maar de verhuizing zelf is noodzakelijk kwaad, waar niemand zin in heeft. Het is daarom aan te raden om altijd zoveel mogelijk hulptroepen in te schakelen. Denk aan ouders, ooms em tantes em vrienden. Die kunnen je zowel helpen met de voorbereiding, als of op de grote dag zelf. Een extra paar handen maakt een groot verschil op de verhuisdag. Gaat het net allemaal wat sneller en het is nog gezelliger ook. Hier zijn nog drie verhuistips:

  • Als het kan, verhuis dan op een doordeweekse dag. Doordeweeks verhuizen is meestal goedkoper dan in het weekend. 

  • Verhuis niet zonder een checklist. Zonder lijst vergeet je geheid zaken en loop je hier constant over te stressen.

  • Geef je verhuizing op tijd door aan de gemeente waar je naartoe verhuist. Ook al is dat dezelfde. Als je dit te laat doet, dan riskeer je een fikse boete.

Prijsopbouw

Bij de meeste verhuizingen ben je ongeveer 40% van de totale kosten kwijt aan het de verhuiswagen. Dat is duidelijk te zien in het infogram hieronder. Natuurlijk is dit slechts een gemiddelde. Een offerte geeft jou meer duidelijkheid. Is het nodig om geld te besparen op je verhuizing? Zoals je kunt zien, scheelt zelf laden en lossen al snel meer dan de helft van de prijs.

Bespaartips verhuisbedrijf Castricum

Gebruik de volgende tips om te besparen als jouw verhuizing te duur is geworden:

  • Gebruik tweedehands verhuisdozen van vrienden of kennissen.

  • Vergelijk drie of vier verschillende offertes van verhuizers in Castricum.

Vergelijk offertes

Je hoeft nu alleen nog maar de laatste stap te zetten. Vertel ons wat jouw postcode is en dan zorgen wij ervoor dat jij zo snel mogelijk minimaal vier offertes ontvangt van verhuisbedrijven in en rond Castricum.

 

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Je verhuizing uitbesteden hoeft niet duur te zijn! Ontdek het nu zelf ook door vrijblijvend tot 4 offertes van verhuizers te ontvangen en bespaar tot 30%!