Verhuisbedrijf Coevorden

Verhuisbedrijf CoevordenHier kom je alles te weten over een verhuisbedrijf in Coevorden. Direct aan de Duitse grens, is Coevorden een historische vestingstad in het zuiden van de provincie Drenthe. Coevorden is altijd een kleine stad gebleven. Ook nadat DSM zich in de stad ging vestigen. Tegenwoordig heeft de gemeente Coevorden, waar ook Dalen, Sleen en Schoonoord toebehoren, iets meer dan 35.000 inwoners. In het centrum is veel te beleven. Er zijn veel winkels, historische panden, Kasteel Coevorden, leuke restaurantjes en veel water. Coevorden ligt aan de treinverbinding tussen Zwolle en Emmen. En ook met de auto zijn deze grote steden makkelijk te bereiken, net als nabijgelegen Hoogeveen en Hardenberg. Binnenkort een verhuisbedrijf in Coevorden nodig? Bij ons vraag je de beste offertes aan.

*Tip:
→ Verhuisbedrijf nodig in Coevorden? Vergelijk & bespaar tot 30%! Ontvang vrijblijvend offertes van verhuisbedrijven.

Top verhuisbedrijf in Coevorden

In de zuidelijke regio van de provincie Drenthe wordt er best veel verhuisd. Er is daarom keuze uit meerdere goede verhuisbedrijven. Wij selecteren verhuizers die betrouwbaar zijn en een jou top service leveren. Het wordt aangeraden om een verhuizer te zoeken die aansluit bij jouw specifieke behoeftes. Met onze service vraag je in no time meerdere offertes tegelijkertijd aan. De volgende verhuisbedrijven zijn actief in Coevorden en Drenthe:

Verhuisbedrijf Coevorden

Bijzonderheden

1

Bambi handelsonderneming

Transport van goederen, verhuizingen en verhuishulp.

2

D&K Verhuizingen

Verhuizen, ontruimen en goederenopslag.

3

Verhuisbedrijf Van Doorn

Nationale en internationale verhuizingen.

4

Maxi Support

Montage en inpakservice, tijdelijke opslag, verhuisliften, transport en verhuishulp.

5

Verhuisservice Huizenga

Verhuisservice op maat.

Wat zijn de kosten van verhuizen?

Een verhuizing in of naar Coevorden hoeft helemaal niet veel te kosten. Een verhuisbedrijf in Coevorden is zelfs voordeliger dan in het dichtbevolkte westen. De uiteindelijk verhuiskosten hangen nauw samen met welke services jij contracteert. Hoe meer je voor eigen rekening neemt, des te voordeliger de offerte.

Verhuiskosten

Gemiddelde prijs (incl. BTW)

Verhuisbedrijf Coevorden:

Verhuishulp + verhuiswagen 20 m³

60,00 per uur

Verhuishulp + verhuiswagen 50 m³

70,00 per uur

Extra verhuishulp

30,00 per uur

Extra opties:

Parkeervergunning

10,00 – 100,00

Verhuislift

100,00 – 200,00

In- en uitpakken/ monteren en demonteren

30,00 – 50,00 per uur

Tijdelijke meubelopslag

Vanaf € 45,00 per maand

Schoon opleveren

Vanaf € 100,00

Extra verhuisbus

50,00 – 80,00 per uur

Naar het buitenland verhuizen:

Europese Unie

Vanaf € 4.000,00

VS en Canada

Vanaf € 8.000,00

Australië

Vanaf € 9.000,00

Verhuistips Coevorden

Als je binnenkort gaat verhuizen, lees dan onze verhuistips meteen door. Ook als je denkt dat je alles goed geregeld hebt, kunnen deze tips jou helpen. Vooral als het gaat om de verhuizing van een grote woning of kantoor. Tekort aan tijd wordt als vaakst genoemd als probleem bij verhuizen. Dit kan je voorkomen door een professioneel verhuisbedrijf in te huren. Daarnaast hebben we ook deze tips voor je: 

  • Begin met het inpakken van een paar dozen per week. Hoe meer je van te voren kunt doen, hoe minder stress je ervaart op de dag zelf. 

  • Zorg ervoor dat je jouw adres niet te laat wijzigt bij jouw nieuwe gemeente. Die geeft dat dan automatisch door aan je oude gemeente.

  • Verhuis niet in de januari of februari. Dan zijn de dagen erg kort en is het vaak heel koud. Niet lekker als je met jouw inboedel over straat moet.

Prijsopbouw
Bij de meeste verhuizingen ben je ongeveer 40% van de totale kosten kwijt aan transport. Je kunt dit in duidelijk zien in de onderstaande infographic. Bedenk wel dat deze percentages een gemiddelde reflecteren. Wil je graag geld uit te sparen? Je kunt tot 60% van de totale verhuiskosten besparen als je zelf het laden en lossen van de spullen uitvoert.

Bespaartips verhuisbedrijf Coevorden

Zeker als je een groot gezin hebt, of een kantoor met meer dan tien werknemers, kan een verhuizing aardig wat geld kosten. Je zult dan ook blij zijn te horen dat er ook veel te besparen valt. We hebben de drie beste tips op een rijtje gezet:

  • Mocht het verhuisbedrijf van jouw keuze wat aan de dure kant zijn, vraag dan gewoon om een korting. Die krijg je vaak ook.

  • Vraag altijd om meerdere offertes aan om zo de verhuizer met de beste prijs te kunnen kiezen.

  • Lokale verhuizers uit de regio zijn over het algemeen goedkoper. Er worden immers minder kilometers gemaakt.

Vergelijk offertes

Je hoeft enkel je postcode in te voeren hieronder en een aantal vragen over je aankomende verhuizing in te vullen, om vrijblijvend vier offertes van verhuizers uit Coevorden en omgeving te ontvangen.

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Je verhuizing uitbesteden hoeft niet duur te zijn! Ontdek het nu zelf ook door vrijblijvend tot 4 offertes van verhuizers te ontvangen en bespaar tot 30%!