Verhuisbedrijf Dalfsen

Verhuisbedrijf DalfsenBij ons vind je alle informatie over een verhuisbedrijf in Dalfsen, een populaire woonplaats vlakbij Zwolle. Dalfsen is ontstaan in de middeleeuwen als een nederzetting die hoorde bij kasteel Rechteren aan de Overijsselse Vecht. Vandaag de dag is dit het enige middeleeuwse kasteel wat overgebleven is in de provincie Overijssel. Dalfsen is in de vorige eeuw flink uitgebreid en kent nu een groot aantal nieuwbouwwijken. Inmiddels wonen er ongeveer 15.000 mensen in Dalfsen. Verder heeft de woonplaats een sterk agrarisch karakter en kun je genieten van weidse uitzichten over de velden. Aan de overkant van de rivier is het NS station gevestigd, welke Dalfsen verbindt met Zwolle en Emmen. En ook met de auto zijn de omliggende plaatsen en steden als Zwolle en Almelo makkelijk te bereiken.

*Tip:
→ Verhuisbedrijf nodig in Dalfsen? Vergelijk & bespaar tot 30%! Ontvang vrijblijvend offertes van verhuisbedrijven.

Top verhuisbedrijf in Dalfsen

Zoals je kunt zien aan de top vijf is er in Dalfsen en omstreken geen gebrek aan uitstekende verhuisbedrijven. Het zal je geen moeite kosten de scherpst geprijsde offerte eruit te pikken. Begin in ieder geval met vier offertes. Kijk niet sec naar de prijs. Dat is een fout die veel mensen maken. Kijk juist ook wat het verhuisbedrijf te bieden heeft op het gebied van extra diensten. Check de volgende top vijf verhuizers in het bosrijke Dalfsen:

Verhuisbedrijf Dalfsen

Bijzonderheden

1

UTS Hersevoort

Transport en verhuishulp.

2

Ter Haar Verhuizingen

Verhuizen, verhuislift en schoonmaakdienst.

3

TRAFF

Transport van goederen, verhuiswagens en verhuishulp.

4

Unizorg

Internationale verhuizingen en meubelopslag.

5

Vrije Vogel Verhuizingen Europa

Verhuismaterialen, opslag en transport.

Wat zijn de kosten van verhuizen?

Een verhuizing in of naar Dalfsen hoeft helemaal niet veel te kosten. Een verhuisbedrijf in Dalfsen is zelfs voordeliger dan in het dichtbevolkte westen. Ga er maar vanuit dat een verhuiswagen met een verhuishulp je minimaal 295 euro gaat kosten. Dit is voldoende voor een plaatselijke verhuizing van een tweepersoons huishouden. De onderstaande tabel toont de gemiddelde kosten van vaak gecontracteerde services. Daarmee heb je een globaal idee van welke kosten je kunt verwachten.

Gemiddelde verhuiskosten

Vanaf prijs (incl. BTW)

Verhuisbedrijf Dalfsen:

Verhuiswagen met verhuizer – 20 m³

Vanaf € 295,00 per drie uur

Verhuiswagen met verhuizer – 40 m³

Vanaf € 410,00 per drie uur

Extra verhuizer

Vanaf € 35,00 per uur per verhuizer

Extra diensten:

Verhuislift

Vanaf € 100,00

Parkeervergunning voor verhuiswagen

Vanaf € 50,00

In- en uitpakservice

Vanaf € 105,00

Meubelopslag

Vanaf € 35,00 per maand

Montage

Vanaf € 125,00

Klusjesman

Vanaf € 150,00

Naar het buitenland verhuizen:

EU landen

Vanaf € 3.500,00

Noord-Amerika

Vanaf € 7.500,00

Australië en Tasmanië

Vanaf € 10.000,00

Verhuistips Dalfsen

We weten allemaal dat verhuizen flinke druk kan uitoefenen op je leven. Inhuren van professionele verhuishulp is daarom zeker geen overbodige luxe. Via de button bovenaan de pagina ontvang je direct meerdere verhuisoffertes naar je opgestuurd, per mail. Het inhuren van een professionele verhuisservice maakt de verhuizing simpelweg lichter en vermindert de stress van het hele proces aanzienlijk. Hier zijn drie andere tips:

  • Laat verhuizers zoveel mogelijk taken overnemen. Een stressloze verhuizing is heel wat waard.

  • Sluit het internet al van te voren aan. Soms kan dit twee of drie weken duren. Als je het keurig op tijd regelt, kom je geen dag zonder internet of tv te zitten.

  • Schrijf je van te voren in bij de nieuwe gemeente. Dat kan je namelijk al een maand van te voren doen. Doe je het niet op tijd, dan riskeer je een boete.

Prijsopbouw

We zien dat slechts 40% van de totale kosten wordt besteed aan het transport. Aan de andere kant wordt meer dan de helft (60%) besteed aan het laden en lossen van al jouw spullen. Let wel dat dit gemiddelden zijn. Let wel dat de grafiek gemiddelden laat zien. Toch helpt het een inzicht krijgen hoe je op jouw verhuizing kunt besparen.

Bespaartips verhuisbedrijf Dalfsen

Niemand wil teveel geld uitgeven. Toch? Dat geld besteedt je liever aan een vakantie of lekker etentje. Wees slim em gebruik onze handige bespaartips:

  • Vergelijk minimaal vier verhuisbedrijven voor de scherpste prijs.

  • Rondvragen om een busje te lenen is een perfecte manier om te besparen.

  • Verhuizen is goedkoper op een maandag of dinsdag.

Vergelijk offertes

Wil jij ook vrijblijvend vier offertes ontvangen van verhuisbedrijven in jouw regio? Vul dan nu meteen jouw nieuwe postcode bovenaan de pagina in. Zo garandeer je dat je de beste prijs betaalt voor jouw aankomende verhuizing.

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Je verhuizing uitbesteden hoeft niet duur te zijn! Ontdek het nu zelf ook door vrijblijvend tot 4 offertes van verhuizers te ontvangen en bespaar tot 30%!