Verhuisbedrijf De Bilt

Verhuisbedrijf De BiltVraag nu offertes aan voor een verhuisbedrijf in De Bilt. Met onze vrijblijvende service verhuis je het voordeligst. De Bilt is bij de meeste mensen bekend door twee belangrijke nationale instituten. Zowel het Koninklijk Nederlands Meteorologisch Instituut (KNMI) als het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) zijn in De Bilt gevestigd. Net als de andere kernen in de gemeente, zoals Bilthoven, Groenekan en Hollandsche Rading, is De Bilt een groen woonplaats met een sterk dorps karakter en veel vrijstaande woonhuizen. Het ligt precies tussen Utrecht en Zeist in en is daarom een gewilde plek om te wonen. Zowel met de auto, als met openbaar vervoer of fiets, liggen deze twee buursteden binnen handbereik. Handig voor werken, winkelen, uitgaan en een beetje cultuur opsnuiven.

*Tip:
→ Verhuisbedrijf nodig in De Bilt? Vergelijk & bespaar tot 30%! Ontvang vrijblijvend offertes van verhuisbedrijven.

Top verhuisbedrijf in De Bilt

De Bilt is een geliefde woonplaats om in te wonen voor wie dichtbij Utrecht wilt wonen. Je zult dus geen probleem hebben met het vinden van een verhuisbedrijf. Met onze service ontvang je per mail een aantal offertes om te vergelijken. Dan weet je zeker wat een goede prijs is. Scheelt jou weer wat uitzoek werk. Dit zijn vijf top verhuisbedrijven in De Bilt:

Verhuisbedrijf De Bilt

Bijzonderheden

1

DVB Services

Transport van goederen, verhuizingen en verhuishulp.

2

Ontruimingszorg

Verhuizen, ontruimen en goederenopslag.

3

Seemore Dutch

Nationale en internationale verhuizingen.

4

Peet’s Verhuis Service

Montage en inpakservice, tijdelijke opslag, verhuisliften, transport en verhuishulp.

5

Sems Transport en Logistiek

Verhuisservice op maat.

Wat zijn de kosten van verhuizen?

Als jij binnenkort van of naar De Bilt gaat verhuizen, wil je natuurlijk graag inzicht hebben in wat de verhuizing kan gaan kosten. Om een duidelijk overzicht te krijgen, is het nodig om verschillende offertes op te vragen. Deze service bieden wij jou vrijblijvend aan. Als referentie voor een verhuisbedrijf in De Bilt kun je de volgende tabel met gemiddelde kosten aanhouden:

Overzicht verhuiskosten

Prijs (incl. BTW)

Verhuisbedrijf De Bilt:

Volume 20 m³ + 1 verhuishulp

Gemiddeld € 60,00 per uur

Volume 40 m³ + 2 verhuishulpen

Gemiddeld € 90,00 per uur

Extra verhuishulp

Vanaf € 30,00 per uur

Naar het buitenland verhuizen:

België, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk

Vanaf € 3.500,00

Europese Unie en Verenigd Koninkrijk

Vanaf € 4.000,00

USA, Canada en Australië

Vanaf € 8.500,00

Extra’s:

Parkeervergunning

Vanaf € 25,00

Meubel opslag

Vanaf € 35,00 per maand

In- en uitpakservice

Gemiddeld € 40,00 per uur

Verhuislift

Vanaf € 100,00 per dagdeel

Huur van verhuisdozen

Vanaf € 0,50 per doos

Verhuizingen buiten de gemeente

Vanaf € 0,50 per kilometer

Verhuistips De Bilt

Het is hartstikke leuk om op een nieuwe plek te gaan wonen. Zeker als die nieuwe plek De Bilt is. Maar de verhuizing zelf geeft gewoon veel gedoe. Het is daarom aan te raden om altijd zoveel mogelijk hulptroepen in te schakelen. Denk aan ouders, broers en zussen en bekenden. Die kunnen je helpen met de voorbereiding, of op de dag zelf. Een extra paar handen scheelt gewoon een hoop tijd en maakt het verhuizen ook nog eens gezellig. Hier zijn nog drie verhuistips:

  • Check van te voren even of er genoeg parkeerruimte is op jouw nieuwe adres. Als het een drukke straat is, is het misschien verstandig een parkeerplek te reserveren. 

  • Maak niet alleen een planning voor de verhuizing zelf, maar ook voor alle administratieve zaken die geregeld moeten worden.

  • Niet iedereen is ervan op de hoogte dat je de nieuwe gemeente binnen vijf dagen moet informeren dat je verhuisd bent. Doe je dit te laat dan riskeer je een boete. Lees meer hierover op de volgende site.

Prijsopbouw

We zien dat men gemiddeld het meeste uit aan het laden en lossen van de dozen, witgoed en meubelstukken. Minder dan de helft van de kosten gaat naar het vervoer zelf. Uiteraard maakt het uit waar je naar toe verhuist. Hoe verder weg, hoe hoger duurder het verhuisvervoer. Nu je weet dat de arbeid voor het laden en lossen 60% van het budget is, snap je waarom veel mensen zelf meehelpen met hun verhuizing.

Bespaartips verhuisbedrijf De Bilt

De kosten voor een verhuizing kunnen soms aardig oplopen. Gebruik daarom de volgende tips om te besparen als dat nodig mocht zijn:

  • Verhuis op een doordeweekse dag als dinsdag of woensdag.

  • Vergelijk zoveel mogelijk offertes met elkaar: minstens vier of vijf.

Vergelijk offertes

Wil jij weten wat een verhuizing in De Bilt kost? Begin met het invullen van je postcode onderaan de pagina en we sturen je vier offertes op.

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Je verhuizing uitbesteden hoeft niet duur te zijn! Ontdek het nu zelf ook door vrijblijvend tot 4 offertes van verhuizers te ontvangen en bespaar tot 30%!