Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis offertes vergelijken?

verhuisbedrijf DelftAls je gaat verhuizen naar Delft dan verhuis je naar een zeer interessante stad. Er is veel historie te vinden, maar Delft heeft zich de laatste jaren sterk gemoderniseerd. De Technische Universiteit is internationaal bekend en er wonen dan ook een groot aantal studenten. Delft de gemeente ligt in Zuid-Holland en maakt dus deel uit van de randstad. Dit is het meest dichtbevolkte gebied van Nederland en ook de omgeving waar je de meeste werkgelegenheid vindt. Hierdoor is de randstad vaak ook duurder dan de rest van Nederland en verhuizen naar de randstad is dit ook. Je hebt echter direct toegang tot een goed wegen- en openbaar vervoersnetwerk en de grote steden liggen binnen handbereik. Ga jij verhuizen naar Delft? Dan kun je de onderstaande informatie en tips gebruiken om een verhuisbedrijf te vinden en een goed georganiseerde verhuizing in te plannen.

*Tip:
→ Verhuisbedrijf nodig in Delft? Vergelijk & bespaar tot 30%! Ontvang vrijblijvend offertes van verhuisbedrijven.

De 5 grootste verhuisbedrijven in Delft

Omdat Delft een studentenstad is, vind je er relatief veel verhuisbedrijven. Dat komt doordat de populatie regelmatig veranderd. Er zijn een aantal budgetverhuisbedrijven die je vooral goedkoop en snel kunnen verhuizen. Ook erkende verhuizers staan tot je beschikking voor vakkundigheid en een volledige ontzorging. Internationaal verhuizen is ook geen probleem. Het onderstaande overzicht geeft je een idee van wat er in Delft mogelijk is, gebaseerd op kwaliteit en klantvriendelijkheid.

 

  Verhuisbedrijf Delft Bijzonderheden
1 Verhuisbedrijf Draagkracht Professioneel, betaalbaar en volledige ontzorging mogelijk
2 Economic Verhuizen Budgetverhuisservice
3 Mondial Joh. van Buuren Verhuizingen Erkende verhuizer, ook internationale verhuizingen mogelijk, betrouwbaar
4 Budget Verhuisservice Professioneel, goedkoop, zakelijk zowel als particulier
5 Ven der Ent Group Erkende verhuizer, 100 jaar ervaring, veel diensten beschikbaar en ook internationaal.

 

De kosten

Verhuizen in de randstad is 5 tot 10 procent duurder dan verhuizen naar de rest van het land. Delft is hierop geen uitzondering. Toch is dit een relatief vaag feit, omdat geen verhuizing hetzelfde is en geen verhuizing hetzelfde kost. De prijs die je betaalt wordt voornamelijk samengesteld door het aantal uren dat de verhuizing in beslag neemt, de mate van uitbesteding waarvoor je kiest en ook de kilometerafstand die moet worden afgelegd. De onderstaande tabel geeft je hier meer informatie over.

 

Uitgave verhuizen Prijs per eenheid, inclusief btw
Verhuisbedrijf:

Wagen 20 m3 en 1 verhuizer

Wagen 50 m3 en 1 verhuizer

Extra verhuizer

 

€60 per uur

€70 per uur

€30 per uur

Internationaal verhuizen:

Binnen Europa

Amerika

Australië

 

€4000 – €6000 per verhuizing

€7500 – €9500 per verhuizing

€8500 – €10.500 per verhuizing

Eventuele extra uitgaven:

Kilometervergoeding

Parkeervergunning

Meubel af- en opbouw service

Tijdelijke opslagruimte

Verhuisdozen huren

Voorrijkosten

 

€0,50 – €1,50 per kilometer

€20 – €40 per vergunning

€35 per uur

Vanaf €30 per maand

€0,50 – €1,50 per doos + borg

€55

 

Verhuistips Delft

Alles dat met verkeer te maken heeft kan in de randstad tegen problemen aanlopen. De randstad is een dichtbevolkt gebied met veel forenzen en ook tijdens jouw verhuizing kan dit problemen opleveren. Gebruik daarom de onderstaande tips om deze problemen te omzeilen.

  • Parkeren: de gemeentes van de randstad proberen zoveel mogelijk het gebruik van het openbaar vervoer te stimuleren, maar daar kun jij je verhuizing niet mee uitvoeren. Parkeren is in dichtbevolkte gebieden een groot probleem. Bepaal van tevoren waar je wilt staan, schaf vergunningen aan en wees voorbereid zodat je de beste plaats kunt vaststellen voor je verhuiswagen.
  • Files: in de randstad zijn files aan de orde van de dag. Als jouw verhuiswagen hierin komt te staan zal je verhuizing langer duren waardoor deze meer kost. Probeer je transport dus buiten de spits in te plannen en bekijk welke momenten van de dag het rustigste zijn. Stel eventueel routes vast die deze files kunnen vermijden.
  • Registratie: als laatste moet je je natuurlijk ook in je nieuwe regio registreren. Dit doe je vanaf 4 weken voor de verhuizing tot 5 dagen erna. Meer informatie vind hier.

De prijsopbouw

Een gemiddelde verhuizing in Nederland kost €1000. Van deze €1000 gaat in een gemiddelde situatie 30 procent naar het transport, 30 procent naar de extra uitgaven en 40 procent naar het laden en lossen. Je kunt geld besparen op je verhuizing door te proberen op één of meerdere van deze componenten te bezuinigen. Beperk het aantal uren dat je het verhuisbedrijf nodig hebt, probeer je verhuizing simpel te houden en zorg ervoor dat je inboedel netjes klaarstaat, bijvoorbeeld.

prijsopbouw-verhuisbedrijf

 

Interessante bespaartips

Je doet er goed aan om je verhuizing uit te besteden aan een gespecialiseerd verhuisbedrijf, omdat deze jou het leven aanzienlijk gemakkelijker maakt. Je hoeft hier echter nooit te hoge prijzen voor te accepteren. De volgende bespaartips helpen je de prijs voor jouw verhuizing laag te houden.

  • Vermijd toeslagen: toeslagen worden gevraagd door verhuisbedrijven als je bijvoorbeeld tijdens het weekend, met spoed of ’s avonds moet verhuizen. Een simpele doordeweekse verhuizing is dus altijd het goedkoopste.
  • Strakke planning: begin ruim op tijd met het plannen en voorbereiden van je verhuizing. Als alles volledig op schema verloopt op de dag zelf betaal je uiteindelijk minder.

 

Vergelijk offertes

Een andere manier om je te garanderen dat je niet veel betaalt is door een goede prijsvergelijking uit te voeren van alle verhuisbedrijven in jouw omgeving. Dit kun je hier in gang zetten, via onze website. Gebruik de daarvoor bestemde vergelijkingstool, ontvang een aantal offertes van verhuisbedrijven in Delft en bepaal welke kandidaat voor jou het beste en voordeligste is.

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Meer nieuws:

Meer blogs