Verhuisbedrijf Delfzijl

Verhuisbedrijf DelfzijlIn dit artikel lees alles wat je weten moet over een verhuisbedrijf in Delfzijl. Helemaal in het hoge noorden, direct aan de Eems, ligt vestingstad Delfzijl. Ondanks de lange historie, heeft Delfzijl tegenwoordig een sterk geïndustrialiseerd karakter. Dat is vooral ontstaan door de zeehaven met chemische industrie. De moderne woonwijken zijn echter heel ruim opgezet en worden doorsneden door veel groen en water. Het is daarom een populaire plaats om te wonen in de provincie Groningen. Delfzijl ligt vastgegroeid aan Appingedam en telt ongeveer 25.000 inwoners. Verder is de stad met de trein en autoweg direct verbonden met provinciehoofdstad Groningen. Mensen verhuizen naar Delfzijl voor werk of om de rust op te zoeken. Want langs de noordelijke kustlijn is het uitgestrekt en leeg.

*Tip:
→ Verhuisbedrijf nodig in Delfzijl? Vergelijk & bespaar tot 30%! Ontvang vrijblijvend offertes van verhuisbedrijven.

Top verhuisbedrijf in Delfzijl

Er wordt een hoop verhuisd in Delfzijl en de provincie Groningen. En dat is goed nieuws voor jou als jij binnenkort naar een ander adres in Delfzijl verhuist. Met onze vergelijker zet je de beste offertes overzichtelijk naast elkaar. Bekijk in ieder geval de volgende top vijf verhuizers actief in Delfzijl:

Verhuisbedrijf Delfzijl

Bijzonderheden

1

De gele dwerg

Particuliere verhuizer met top beoordeling.

2

All in Snelle verhuizing

Verhuizingen in Groningen, Nederland en internationaal.

3

Kosters dienstverlening

Witgoed, goederen, kantoren en inpakservice.

4

GW Dienstverlening Scheemda

Zakelijke en particuliere verhuizingen.

5

Groninger Bezorgservice

Regionale allround verhuizers.

Wat zijn de kosten van verhuizen?

Verhuizen kost soms veel geld. Helaas is dat zo. De uiteindelijke verhuiskosten zijn voornamelijk afhankelijk van de diensten die je inhuurt. Maar wat jouw verhuizing precies gaat kosten hangt af van allerlei factoren. Je kunt natuurlijk een full service contract afsluiten met inpakservice en verhuislft, maar dat kost dan ook wel wat geld. In onderstaande tabel vind je de gemiddelde kosten voor veel gecontracteerde services om je een idee te geven wat je kunt verwachten.

Meest voorkomende verhuiskosten

Prijs (incl. BTW)

Verhuisbedrijf Delfzijl:

Tweepersoons huishouden: transport met 1 verhuizer:

Vanaf € 275,00

Groot gezin: transport met 2 verhuizers:

Vanaf € 475,00

Extra verhuizer per persoon

35,00 per uur

Extra’s:

Kilometer vergoeding

0,50 – 1,50 per extra kilometer

Parkeervergunning

Vanaf € 25,00

In- en uitpakservice

40,00 per uur

Opslag

Vanaf € 40,00 per maand

Verhuisdozen

0,50 – 1,50 per doos

Verhuislift

Vanaf € 90,00

Van en naar het buitenland verhuizen:

Duistland, België, Frankrijk en Denenmarken

Vanaf € 2.000,00

Zuid- en Oost – Europa

Vanaf € 4.000,00

Turkije, Midden-Oosten en Marokko

Vanaf € 9.000,00

Verhuistips Delfzijl

Iedereen kan wel wat verhuistips gebruiken. Je verhuist immers niet elke dag en zal er niet heel veel ervaring mee hebben. Wij gelukkig wel. Wij hebben vier handige tips voor je als je binnenkort gaat verhuizen. Uit ervaring weten we dat je die wel kunt gebruiken. Er komt immers zoveel tegelijk op je af. We zien dat tijd vaak het grootste probleem is bij verhuizingen. Voor goedkope hulp bij jouw verhuizing, vul je bovenaan de pagina jouw postcode in. Dan ontvang je vier verhuisoffertes om de mogelijkheden te vergelijken. Daarnaast hebben we nog een paar handige tips voor je:

  • Als je op een verdieping woont, is een verhuislift geen overbodige luxe. Het scheelt je een hoop gedoe op de dag en voorkomt rugklachten.

  • De checklist is alles. Alleen door een checklist te gebruiken, kun je georganiseerd, gecontroleerd en gemakkelijk verhuizen.

  • Ga na de verhuizing direct naar de gemeente om het nieuwe adres door te geven. Dan worden alle gemeentebelastingen ook meteen geregeld voor je. De overheid heeft hierover meer informatie op hun site.

Prijsopbouw

Voor een gemiddelde verhuizing ben je 40% kwijt aan het transport van alle goederen. Dat valt eigenlijk best wel mee dus. Uiteraard maakt de afstand een groot verschil. De overige 60% betaalt men aan de verhuishulp die helpt met laden en lossen. Dat zijn arbeidskosten. Wil je besparen op je verhuizing? Help dan zelf mee met het laden en lossen.

Bespaartips verhuisbedrijf Delfzijl

Een verhuizing kan aardig in de papieren lopen. Zeker als je veel spullen hebt, of dingen van waarde. Gelukkig is het prima mogelijk om te besparen. We hebben de drie beste bespaartips hier voor je op een rijtje gezet:

  • Nodig vrienden en familie uit om je te helpen.

  • Vergelijk zeker vier verhuisbedrijven voor de beste deal.

  • Doe dingen weg. Dan begin je opnieuw en heb je minder over te brengen.

Vergelijk offertes

Wij bieden jou de kans om vrijblijvend vier offertes met elkaar te vergelijken. Je hoeft enkel je postcode en email adres in te vullen.

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Je verhuizing uitbesteden hoeft niet duur te zijn! Ontdek het nu zelf ook door vrijblijvend tot 4 offertes van verhuizers te ontvangen en bespaar tot 30%!