Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis offertes vergelijken?

verhuisbedrijf Den HaagGa je verhuizen naar Den Haag dan ga je naar een mooie en levendige stad. Den Haag is ook een grote stad en daar kun je wat betreft verhuizingen tegen een aantal obstakels lopen. Je zal moeten denken aan het verkeer, overlast en eventuele parkeervergunningen, bijvoorbeeld. Gelukkig zijn er in Den Haag voldoende ervaren verhuisbedrijven die je hierbij kunnen helpen en adviseren. Het aanbod is dan ook groot en het kan moeilijk zijn om een keuze te maken tussen de verscheidene verhuisbedrijven. De onderstaande informatie kan je hier allicht bij helpen en je beter voorbereiden op je verhuizing binnen of naar Den Haag.

*Tip:
→ Verhuisbedrijf nodig in Den Haag? Vergelijk & bespaar tot 30%! Ontvang vrijblijvend offertes van verhuisbedrijven.

De 15 grootste verhuisbedrijven in Den Haag

Den Haag is een metropool en daarom wordt er veel verhuisd. Je kunt er familie verhuisbedrijven vinden met vele tientallen jaren ervaring, nieuwe bedrijven die niet de hoek om komen kijken, gespecialiseerde bedrijven, budget bedrijven en erkende bedrijven. Wat en hoe je ook wilt verhuizen, je zal in Den Haag ongetwijfeld een verhuisbedrijf aantreffen dat bij je past. De uitdaging is om deze ook te vinden. Het onderstaande overzicht kan je hier alvast bij helpen. Je ziet de 15 grootste verhuisbedrijven terug geselecteerd op kwaliteit en klantvriendelijkheid.

 

  Verhuisbedrijf Den Haag Bijzonderheden
1 Student Verhuizers Goedkope en snelle internationale en nationale verhuizingen
2 Verhuisbedrijf Direct Een jong bedrijf dat ervaren verhuiskrachten gebruikt
3 Randstadmovers Een verhuisbedrijf voor particulieren, doet ook internationaal
4 Charly’s verhuizingen Particuliere verhuizingen op maat
5 Gerlach Verhuizen & Transport Persoonlijke benadering, ervaren verhuizers, allerlei diensten
6 Fa. P.J. van de Wansem Bijna een eeuw ervaring met inboedelverhuizingen
7 Allround Ram Verhuizingen Jong en dynamisch bedrijf, transparant en vaste prijzen
8 Het VerHuiz-Team Nationale verhuizingen, volledige ontzorging
9 Premium Movers Nationale verhuizing inclusief opslagmogelijkheden
10 Excellent Movers Jong, innovatief en betrokken
11 Windmill Forwarding Verhuizingen over de hele wereld
12 Topverhuizen Snel, goedkoop en professioneel in Nederland en België
13 Verhuisbedrijf Drechtsteden Kleine, grote en internationale verhuizingen
14 Van der Velde ‘t Veentje Groot scala aan diensten, nationaal en internationaal
15 Voerman UTS Transpack Erkende verhuizer, veel ervaring en een groot aantal diensten

De kosten

De kosten van verhuizen liggen in de randstad gemiddeld zo’n 5 procent hoger dan in andere gebieden in Nederland. Toch betekent dit niet dat je dan automatisch meer moet betalen. Je kunt door een goede vergelijking te maken van de verschillende verhuisbedrijven en slimme keuzes te maken aardig wat van de prijs afhalen. De gemiddelde kosten voor het verhuizen van je inboedel vind je in het onderstaande overzicht. Deze zijn inclusief btw.

Uitgave verhuizen Prijs per eenheid
Verhuisbedrijf:

Wagen 20 m3 en 1 verhuizer

Wagen 50 m3 en 1 verhuizer

Extra verhuizer

 

€60 per uur

€70 per uur

€30 per uur

Internationaal verhuizen:

Binnen Europa

Amerika

Australië

 

€4000 – €6000 per verhuizing

€7500 – €9500 per verhuizing

€8500 – €10.500 per verhuizing

Eventuele extra uitgaven:

Kilometervergoeding

Parkeervergunning

Meubel af- en opbouw service

Tijdelijke opslagruimte

Verhuisdozen huren

Voorrijkosten

 

€0,50 – €1,50 per kilometer

€20 – €40 per vergunning

€35 per uur

Vanaf €30 per maand

€0,50 – €1,50 per doos + borg

€55

Verhuistips Den Haag

Den Haag is een mooie historische stad met oude gebouwen en nauwe straatjes. Dit maakt het ook extra moeilijk om te verhuizen, vooral met een grote verhuiswagen. Gebruik daarom onderstaande tips om dit gemakkelijker te laten verlopen.

  • Onderhandelen: in grote steden hebben verhuisbedrijven tijdens het weekend vaak voldoende werk, maar doordeweeks kunnen er nog wel eens gaten in de agenda vallen. Als je het verhuisbedrijf helpt deze gaten te vullen dan kun je onderhandelen over de prijs.
  • Het verkeer: het grootste probleem dat je zal hebben heeft te maken met het verkeer. Plan de verhuisroute goed en buiten de spitsuren om, zorg dat de verhuiswagen kan parkeren en probeer zo de tijd van het transport zo kort mogelijk te houden.
  • Registreren: vergeet niet je binnen 5 dagen na de verhuizing te registreren bij de gemeente Den Haag. Dit hoeft al lang niet meer in het gemeentehuis, maar dit kun je gemakkelijk online doen via deze link.

De prijsopbouw

De prijsopbouw van jouw verhuizing geeft je een goed idee van de manier waarop jouw eindprijs tot stand is gekomen. Door hier kritisch naar te kijken kun je vaak geld besparen. Iedere verhuizing is natuurlijk anders, maar in een gemiddelde situatie gaat 30 procent naar het transport van je spullen, 40 procent naar het laden en lossen en de overige 30 procent naar de extra uitgaven zoals de parkeervergunning en kilometerheffing. Je kunt dus aardig wat besparen door het laden en lossen zelf te doen, of door zo min mogelijk van de extra diensten van de verhuizer gebruik te maken.

 

prijsopbouw-verhuisbedrijf

Interessante bespaartips

Uiteraard is het niet erg om wat geld uit te geven aan je verhuizing. Helemaal als dit betekent dat deze soepel en probleemloos zal verlopen. Aan de andere kant betaalt ook niemand graag te veel. De volgende bespaartips kunnen je helpen de prijs laag te houden.

  • Verhuis doordeweeks: doordeweekse verhuizingen zijn veel goedkoper dan spoed verhuizingen of verhuizingen buiten kantooruren.
  • Een extra verhuizer: het klinkt misschien vreemd, maar soms is het inhuren van een extra verhuizer niet duurder. Integendeel. Omdat je per uur betaalt kan een extra verhuizer je verhuizing versnellen waardoor deze goedkoper wordt. Dit is alleen relevant voor verhuizingen over een korte afstand.

Vergelijk offertes

Ga jij naar Den Haag verhuizen en wil je graag weten hoeveel je hiervoor zou betalen? Gebruik dan hier onze vergelijkingstool en ontvang snel een aantal offertes van betrouwbare verhuisbedrijven uit de omgeving.

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Meer nieuws:

Meer blogs