Verhuisbedrijf Deurne

Verhuisbedrijf DeurneHeb jij een verhuisbedrijf in Deurne nodig? Check dan bij ons verschillende offertes van betrouwbare verhuizers. Deurne is een gezellig dorp in Noord-Brabant waar de bewoners met veel plezier wonen. Deurne is tussen Helmond en Venray geleden aan de rand van de Peel. Er is een NS station, welke Deurne verbindt met Venlo, Eindhoven en zelfs Schiphol. Het centrum heeft een dorps karakter en heeft veel te bieden op het gebied van winkelen, uitgaan en cultuur. Populaire trekpleisters zijn het museum de Wieger en Groot Kasteel. De gemeente Deurne telt meer dan 30.000 inwoners. Naast Deurne, behoren ook Helenaveen, Liessel, Vlierden en Neerkant bij deze Brabantse gemeente. In dit artikel vind je alles wat jij moet weten om voordelig naar Deurne te verhuizen.

*Tip:
→ Verhuisbedrijf nodig in Deurne? Vergelijk & bespaar tot 30%! Ontvang vrijblijvend offertes van verhuisbedrijven.

Top verhuisbedrijf in Deurne

Dankzij de populariteit, zowel op woon- als werkgebied, is het in Deurne, en de regio rondom Helmond, druk met verhuizingen. Er zijn daarom ook zo veel mogelijkheden op het gebied van verhuizers van goede kwaliteit. Als je offertes bekijkt, vergelijk dan niet alleen de prijsopgaves, maar kijk ook naar de aanvullende diensten die het verhuisbedrijf je kan bieden. Als je meer wilt weten over besparen op de verhuizing, lees dan onze besparingstips verderop in dit artikel.

Verhuisbedrijf Deurne

Bijzonderheden

1

Van Thiel Verhuizingen

Inpakken, monteren, verhuisliften en verhuur verhuiswagens.

2

Sally

Met Erkende Verhuizers keurmerk.

3

Hans Vos Verhuizingen

Nationaal en internationaal transport.

4

ADZ Industriële Verhuizingen

Ontruimen en verhuizen.

5

Bob’s Verhuis Services

Verhuishulp, montage en schoonmaak.

Wat zijn de kosten van verhuizen?

Jouw uiteindelijke verhuiskosten zijn afhankelijk van de diensten die je inhuurt. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden. Dat zie je al snel in de tabel hieronder. Een verhuisbedrijf in Deurne kan bijvoorbeeld een verhuislift organiseren, jouw inboedel inpakken of zorgen dat de oude woning schoon opgeleverd wordt. Over het algemeen zullen de verhuiskosten in Deurne en omstreken lager zijn dan in de rest van Nederland. Voor een beter idee van de kosten, vind je hier een handige prijslijst:

Verhuiskosten

Prijs (incl. BTW)

Verhuisbedrijf Deurne:

Verhuiswagen klein + 1 verhuishulp

Vanaf € 55,00 per uur

Verhuiswagen groot + 1 verhuishulp

Vanaf € 75,00 per uur

Extra verhuishulp

Vanaf € 35,00 per uur

Naar het buitenland verhuizen:

België, Duitsland en Frankrijk

Vanaf € 2.000,00

Verenigd Koninkrijk en EU

Vanaf € 4.000,00

VS en Canada

Vanaf € 8.000,00

Extra’s:

Tijdelijke meubelopslag

Vanaf € 45,00 per maand

Vergunning voor parkeren

Vanaf € 30,00

Inpakken en demonteren

Vanaf € 40,00 per uur

Uitpakken en monteren

Vanaf € 50,00 per uur

Schoonmaken

Vanaf € 25,00 per uur

Verhuislift huur en montage

Vanaf € 100,00

Verhuistips Deurne

Niemand ter wereld houdt van verhuizen. Naar een nieuwe plek gaan is natuurlijk wel spannend en interessant. Maar de verhuizing zelf is erg vervelend. Daarom zijn onze handige verhuistips helemaal niet overbodig. De beste tip is om een ​​verhuisbedrijf te bellen dat alles voor je regelt. Aan de andere kant, hoe meer je zelf doet, hoe goedkoper de verhuizing. Nu volgen nog drie essentiële verhuistips:

  • Schrijf je vooraf in bij op je nieuwe adres. Je kunt het een maand van tevoren al doen. Meer info hierover vind je op de volgende site.

  • Huur professionals in om je te helpen. Dat werkt sneller, wat je veel moeite bespaart. Bekijk onze vergelijker om erachter te komen welke de goedkoopste is in jouw regio.

  • Zorg ervoor dat je goed plant. Mocht je hier zelf moeilijkheden bij ondervinden, vraag dan hulp aan het verhuisbedrijf.

Prijsopbouw
Nederlanders besteden gemiddeld genomen 40% van de verhuiskosten aan het transport en 60% aan het laden en lossen van de dozen en meubels. Je ziet dit duidelijk weergegeven in het infogram hieronder. Dit gemiddelde geeft aan dat je het beste kun bezuinigen op het laden en lossen. Vraag dus vrienden om je te helpen met sjouwen. Een paar flessen wijn is in de meeste gevallen vele malen goedkoper. En nog gezelliger ook.

Bespaartips verhuisbedrijf Deurne

Besparen op je verhuizing doe je met deze drie super tips:

  • Je betaalt minder kilometers bij een lokaal verhuisbedrijf.

  • Verhuizen is goedkoper op een maandag of dinsdag.

  • Vergelijk eerst alle opties en offertes, voordat je een contract afsluit.

Vergelijk offertes

Je weet zeker dat jij niet teveel betaalt voor de verhuizing, als je eerst verschillende offertes van verhuisbedrijven in Deurne met elkaar vergelijkt. Dat doen wij voor jou, gratis en geheel vrijblijvend.

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Je verhuizing uitbesteden hoeft niet duur te zijn! Ontdek het nu zelf ook door vrijblijvend tot 4 offertes van verhuizers te ontvangen en bespaar tot 30%!