Verhuisbedrijf Houten

Verhuisbedrijf Houten

Zoek jij een verhuisbedrijf in Houten en Utrecht? Kijk dan vooral even rond op onze informatieve website. Hier kom je alles te weten over de beste verhuis offertes van Midden-Nederland. Houten was eeuwenlang een pittoresk klein dorpje. Maar sinds 1966 kwam daar verandering in. Houten werd een groeikern. Waarom? Omdat het onder de rook van Utrecht ligt en langs het spoor naar Den Bosch. Inmiddels is Houten flink uitgedijd en wonen er meer dan 50.000 inwoners. Houten is vooral populair onder jonge gezinnen vanwege de ruimte en vele autoluwe woonwijken. Werkgelegenheid is er genoeg in de provincie Utrecht. Door de handige ligging ten opzichte van Utrecht, Zeist en Nieuwegein is er aan verhuisbedrijven in Houten geen tekort.

*Tip:

Verhuisbedrijf Houten nodig? Vergelijk eerst! Ontvang vrijblijvend offertes van verhuisbedrijven in de regio van Houten.

Top verhuisbedrijf in Houten

Houten ligt niet alleen zeer centraal in de provincie Utrecht, maar in Nederland. Een goed verhuisbedrijf vinden, zal dus niet heel erg moeilijk zijn. Met onze praktische vergelijker zet je de beste offertes overzichtelijk naast elkaar. Zo kun je de verhuizer met de beste prijs-kwaliteitverhouding er makkelijk uitpikken. Als je toch aan het vergelijken bent, kijk sowieso even naar de volgende top vijf verhuizers die in Houten gevestigd zijn:

Verhuisbedrijf Houten

Bijzonderheden

1

Mondial Supermove

Onderdeel Mondial groep.

2

Take Care Transport

Transport, verhuishulp, verhuislift, montage en goederenopslag.

3

TSN Midden

Verhuizen, inpakservice en meubelopslag.

4

Verhuizing Zonder Zorgen

Particuliere en zakelijke verhuizingen en opslag.

5

G. van de Scheur

Transport- en opslagbedrijf.

Wat zijn de kosten van verhuizen?

Veel mensen willen graag weten wat een verhuizing nou eigenlijk kost. Helaas is het lastig om daar een eenduidig antwoord op te geven. Want wat houdt jouw verhuizing in? Een verhuisbedrijf in Houten kan helpen met inpakken, jouw oude woning schoon achterlaten, een verhuislift monteren, en meubels tijdelijk opslaan. Dat zijn maar een paar van de diensten die een verhuizer jou uit handen kan nemen. Wat een verhuizing kan kosten zie je in de volgende tabel:

Gemiddelde verhuiskosten

Vanaf prijs (incl. BTW)

Verhuisbedrijf Houten:

Verhuiswagen met verhuizer – 20 m³

Vanaf € 295,00 per drie uur

Verhuiswagen met verhuizer – 40 m³

Vanaf € 410,00 per drie uur

Extra verhuizer

Vanaf € 35,00 per uur per verhuizer

Extra’s:

Vergunning voor parkeren

Vanaf € 30,00

In- en uitpakservice

35,00 per uur

Opslagruimte

Vanaf € 40,00

Verhuisdozen

0,50 – 1,50 per doos

Verhuislift

Vanaf € 100,00

Naar het buitenland verhuizen:

Europese Unie

Vanaf € 4.000,00

Verenigde Staten en Canada

Vanaf € 8.000,00

Marokko, Turkije en Midden-Oosten

Vanaf € 9.000,00

Verhuistips Houten

Iedereen kan wel wat verhuistips gebruiken. Ook jij. Je verhuist immers niet elke dag. Wees geen held en voorkom een hoop stress door een verhuisservice in te huren. Hoe komen alle spullen zonder te breken aan op het nieuwe adres? Wanneer kun je inpakken? Laat deze vragen over aan de professionals. Dit kun je nog meer doen om het verhuizen makkelijker te maken:

  • Wijzig jouw adres tijdig bij de gemeente. Hoe je dat doet, lees je op de website van de overheid. Een correcte basisregistratie is belangrijk voor jouw zorgverzekering en toeslagen.

  • Licht je internetprovider tijdig in wat betreft jouw aankomende adreswijziging. Dan voorkom je dat je zonder internet komt te zitten.

  • Maak een overzichtelijke lijst met alle administratieve zaken die moeten en gebeuren en wanneer de deadlines zijn. Dan voorkom je dat je teveel betaalt.

Prijsopbouw
Zoals je kunt aflezen op de grafiek hieronder, bestaat meer dan helft van de verhuiskosten uit het laden en lossen van dozen, witgoed en meubels. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, gaat slechts 40% van het budget naar het het transport zelf. Als je bijvoorbeeld het laden zelf doet, dan kun je al zo een  30% besparen op de totale verhuiskosten. Help je ook met lossen, dan kun je nog eens 30% extra besparen.

Bespaartips verhuisbedrijf Houten

Het is niet altijd voor iedereen mogelijk zelf actief mee te doen aan de verhuizing en zo geld te besparen op het laden en lossen. Gelukkig zijn er ook andere dingen die je kunt doen om de verhuizing goedkoper te maken. Wat dacht je van deze handige bespaartips:

  • Vraag meerdere offertes aan bij lokale verhuisbedrijven. Bovenaan de pagina hoef je alleen maar je postcode in te voeren.

  • Verhuis buiten de spits en het weekend. Check met de verhuizer wanneer de daltarieven gelden.

  • Gebruik je eigen, of geleend, vervoer voor een deel van de verhuizing.

Vergelijk offertes

Op onze site kun je vrijblijvend offertes vergelijken van erkende en betrouwbare verhuizers. Vul nu de gegevens van jouw komende verhuizing in en ontvang de beste offertes per mail.

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Je verhuizing uitbesteden hoeft niet duur te zijn! Ontdek het nu zelf ook door vrijblijvend tot 4 offertes van verhuizers te ontvangen en bespaar tot 30%!