Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis en vrijblijvend

Verhuisbedrijf Mondial HennekenWintersporten te allen tijde uitvoeren? Klimmen naar de sterren? Rustig winkelen in een gezellige binnenstad? Zoetermeer biedt het je allemaal aan. Liggend in de buurt van Rotterdam is Zoetermeer een stad, waar veel verhuizingen jaarlijks naartoe plaatsvinden. Voor een zorgeloze verhuizing naar Zoetermeer kun je het beste een Erkende Verhuizer inschakelen, die garant staat voor kwaliteit, vakmanschap en zekerheid. Een erkend verhuisbedrijf in de omgeving van Zoetermeer is Mondial Verhuisbedrijf Henneken.

Hoe kom je in contact met Mondial Verhuisbedrijf Henneken?

Voordat er wordt ingegaan op de verhuizingen die Mondial Verhuisbedrijf Henneken uitvoert, volgen nu eerst de contactgegevens van het verhuisbedrijf en de in te huren extra diensten in een overzichtelijke tabel.

Mondial Verhuisbedrijf Henneken
Adresgegevens Goudstraat 51

2718 RD Zoetermeer

Telefoonnummer 079-3611368
E-mailadres info@henneken.nl
Website www.henneken.nl

www.hennekenremovals.co.uk

Opgericht in 1870
Keurmerk aanwezig? Erkende Verhuizers
Certificeringen ISO gecertificeerd

OHSAS gecertificeerd

Beste verhuisbedrijf van het jaar 2016

SEBO

British Association of Movers

Soort verhuizingen Particuliere verhuizingen

Bedrijfsverhuizingen

Zorgverhuizingen

Internationale verhuizingen (vooral Verenigd Koninkrijk)

Extra diensten Opslag

Groupage ritten

Inpakservice

(De)Montage service

Handymanservice

Garantieregelingen Garantieregeling Erkende Verhuizers

Wat zijn de voordelen van Mondial Verhuisbedrijf Henneken?

Verhuisbedrijf Henneken bestaat al sinds 1870 en heeft al tientallen jaren gewerkt volgens een doelstelling: doe je werk goed, dan komt de klant terug. Het feit dat het verhuisbedrijf inmiddels een flinke schare trouwe klanten heeft opgebouwd, laat zien dat kwaliteit van de verhuizing het bedrijf niet vreemd is. Verdere voordelen van Henneken zijn:

 • Werken via ISO 9001 normen
 • Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn de kernwaarden
 • Verhuisbedrijf van het jaar geworden in 2016
 • Vriendelijkste verhuizers in 2017
 • Zorgverhuizer in 2013
 • Maatschappelijk verantwoord ondernemen
 • Veel extra diensten
 • Beleefde verhuizers met passie voor hun vak
 • Specialistisch personeel; zo heeft Mondial Verhuisbedrijf Henneken gediplomeerde zorgverhuizers in dienst voor de zorgverhuizingen.

In welk opzicht is Mondial Verhuisbedrijf Henneken anders dan overige verhuisbedrijven in Zoetermeer?

Mondial Verhuisbedrijf Henneken onderscheidt zich van andere verhuisbedrijven in de omgeving door zijn internationale karakter. Al op de homepage van het verhuisbedrijf wordt duidelijk dat Henneken de specialist is van internationale verhuizingen richting Engeland, Ierland, Schotland en Wales. Het verhuisbedrijf heeft zelfs een volledig Engelstalige website. Niet alleen complete verhuizingen naar het Verenigd Koninkrijk verzorgt Henneken, maar ook deelladingen kun je via het verhuisbedrijf laten verzenden. Dit heet de groupage service, waarvan het ontvangstdepot in Zoetermeer ligt. Tegen meerprijs wordt deze zending zelfs tot aan je deur bezorgd.

De specialisaties van Mondial Verhuisbedrijf Henneken

Mondial Verhuisbedrijf Henneken is de specialist op het gebied van internationale verhuizingen en dan met name naar het Verenigd Koninkrijk. Hierbij worden er jaarlijks meer dan driehonderd verhuizingen naar het Verenigd Koninkrijk gedaan en kunnen kleine vrachten ook internationaal verhuisd worden met de groupage ritten. Doordat Henneken in deze verhuizingen gespecialiseerd is, kun je rekenen op nuttige adviezen voor je verhuizing en het emigratieproces hierna. Je kunt ook gebruikmaken van een gecombineerd transport naar het Verenigd Koninkrijk, wanneer je soepel kunt zijn in je verhuisdatum. Deze verhuisoptie scheelt kosten, maar je moet dan wel meeliften met een reeds geplande rit. Maximaal drie verhuizingen kunnen dan mee naar het Verenigd Koninkrijk en een verhuizing kan mee terug naar Nederland. Brandstofkosten en kilometerkosten kunnen zo op meerdere verhuizende gezinnen verspreid worden.

Extra diensten van Mondial Verhuisbedrijf Henneken

Dat Mondial Verhuisbedrijf Henneken de specialist is van internationale verhuizingen naar het Verenigd Koninkrijk is hierbij wel duidelijk geworden. Het verhuisbedrijf biedt echter ook een aantal extra diensten daarnaast aan:

 • Groupage service
 • Opslag inboedel of inboedelhotel
 • Archiefopslag
 • Inpakservice
 • (De)Montageservice
 • Handymanservice

Vraag een offerte aan bij Mondial Verhuisbedrijf Henneken

Voor elke verhuizing kun je een aparte verhuisofferte aanvragen door op de groene banners te klikken. Ook voor de opslag van je inboedel of archief kun je apart online een offerte aanvragen. Bij aanvraag van een offerte krijg je een nauwkeurige prijsopgave van wat jouw verhuizing zal gaan kosten. Na invulling van de aanvraagformulieren zal Mondial Verhuisbedrijf Henneken zo snel mogelijk contact met je opnemen. Hierbij worden je wensen en eisen in kaart gebracht en eventueel een afspraak gemaakt met een verhuisadviseur.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

 

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Meer nieuws:

Meer blogs