Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis en vrijblijvend

verhuisbedrijf NaaldwijkDe meeste mensen werken in de Randstad. Wie daar werkt heeft er doorgaans flink wat voor over. Dagelijks sta je stil in de file op weg naar je werk, en dat is de reden waarom steden zoals Naaldwijk zo’n aantrekkingskracht hebben op forensen. Wanneer jij dichter bij je werk wil wonen en alle voorzieningen van de grote stad om je heen wil hebben is verhuizen naar Naaldwijk een goed idee. We informeerden bij verhuisbedrijven die lokaal en regionaal werken in de omgeving van Naaldwijk naar hun tarieven en werkwijze.

*Tip:
→ Verhuisbedrijf nodig in Naaldwijk? Vergelijk & bespaar tot 30%! Ontvang vrijblijvend offertes van verhuisbedrijven.

Verhuizen op jouw manier

Een verhuizing is in de ogen van de meeste mensen een kwestie van een verhuisbedrijf wat jouw inboedel komt inpakken waarna alles naar het nieuwe huis wordt overgebracht en daar weer wordt uitgepakt. We leven echter in een tijd waarin men minder te besteden heeft, en er meer zelfredzaamheid bij een verhuizing komt kijken. Het is dan ook om die reden dat het budget verhuisbedrijf, ook wel het doe het zelf verhuisbedrijf genaamd, zo populair aan het worden is. We keken voor jouw naar een aantal manieren om te verhuizen en de diverse verhuisbedrijven die deze service aanbieden.

Welk verhuisbedrijf in Naaldwijk

Welk verhuisbedrijf schakel je in All-in verhuizing of budget/doe het zelf Prijs verhuiswagen met één verhuizer Prijs extra verhuizer
Verhuisbedrijf ’t Hoentje & Van der Zalm Beide soorten verhuizingen; doe het  zelf verhuizing alleen op zaterdag mogelijk 140 euro per uur, minimale  afname 4 uur 40 euro per manuur, minimum 4 uur afnemen.
P J van de Wansem Complete verhuizing en transport 120 euro per uur 35 euro per uur extra
Westlandse verhuis service Complete verhuizing en handyman diensten 125 euro per uur 40 euro per uur extra, handyman klussen 35 euro per uur.
Op-Zeker Budget verhuizing en complete verhuizing 120 euro per uur 35 euro per uur extra
’t Veentje verhuizingen Complete verhuizing en verhuizing grote meubelstukken 115 euro per uur 40 euro per uur extra

 

Tips bij de verhuizing
Bij een verhuizing komt er een hoop op je af. We hebben een aantal goede verhuistips.

  • Regel je tv en internet. Het is zo vanzelfsprekend dat je het haast zou vergeten; regel je tv en je internet abonnement op je nieuwe woonadres. Niet elke provider heeft bereik door het hele land; houd daar rekening mee.
  • Het belang van medische zorg. Tijdens het klussen in je nieuwe huis kan er wel eens wat verkeerd gaan. Houd daarom een huisarts achter de hand. Schrijf je in bij een praktijk voordat je gaat klussen.
  • Jouw inschrijving in de gemeente. Schrijf je binnen 5 dagen na de verhuizing in bij de gemeente. Dat kan je doen via het internet, maar je kan het ook doen bij het gemeentehuis zelf. Met deze link regel jij je verhuizing.

Hoe de prijs van een verhuizing wordt bepaald

Hoeveel je betaalt voor een verhuizing heb je altijd zelf voor een groot gedeelte in de hand. We hebben een aantal factoren die de prijs bepalen voor je op een rij gezet.

  • De afmeting doet ertoe. Het is van het grootste belang hoe groot jouw inboedel is. Dat valt redelijk eenvoudig te berekenen met deze vuistregel. Een eenpersoonshuishouden heeft een inboedel van 15 a 20 kubieke meter. Een tweepersoonshuishouden zal 25 a 30 kubieke meter huisraad hebben. Per kind wat daarbij komt mag je 10 kubieke meter inboedel bij dat totaal optellen. Een verhuisbedrijf zal vooraf een inschatting maken van het aantal kubieke meters inboedel, en aan de hand daarvan wordt de offerte uitgebracht. Sta er altijd op dat het verhuisbedrijf bij jou langskomt voor deze inschatting. Anders kom je voor een onaangename verrassing te staan bij de factuur.
  • Welke hulpmiddelen zijn er nodig. Ga je in hoogbouw wonen, dan is het altijd aan te raden om een verhuislift te huren bij de verhuizing. Op die manier worden van buitenaf jouw bezittingen naar je huis gebracht. Het voorkomt een hoop ellende met liften en trappenhuizen, en daarnaast zorgt het ervoor dat de verhuizing snel verloopt. Een verhuislift huren kost tussen 60 en 100 euro per uur.
  • Heb je kostbare stukken om te verhuizen. Als je kostbare stukken zoals een piano of antiek te verhuizen hebt is het aan te raden om een verhuisbedrijf in te schakelen wat hierin gespecialiseerd is. Deze verhuisbedrijven hebben doorgaans een hogere aansprakelijkheidsverzekering waarbij schade aan de inboedel tot wel 100.000 euro gedekt is.

Praktische bespaartips

Besparen op een verhuizing doe je heel eenvoudig met deze tips.

  • Samen een verhuiswagen delen. Ga je met meerdere mensen tegelijk in een nieuwbouwproject wonen, dan is het mogelijk om samen een verhuisbedrijf in te schakelen. Je kan er dan voor kiezen om samen de verhuiswagen te delen wanneer jullie ieder minder huisraad meenemen naar het nieuwe huis. Dit transportsysteem scheelt een hoop geld maar het is wel meer werk voor jou bij aankomst bij je huis.
  • Sorteer je spullen. Tijdens je leven verzamel je een hoop spullen om je heen. Ga eerst door al je spullen voordat je ze in verhuisdozen stopt. Ben je van plan bepaalde spullen niet meer te gebruiken in je nieuwe huis; verkoop ze dan of geef ze weg.

Eerst offertes vergelijken voor je een keuze maakt

Het vergelijken van offertes is de snelste manier om geld te besparen bij een verhuizing. Je krijgt er meerdere in je mailbox om te vergelijken.

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Meer nieuws:

Meer blogs