Verhuisbedrijf Naarden

Verhuisbedrijf Naarden

Zoek jij een verhuisbedrijf in Naarden? Hier kom je alles te weten over de best geprijsde offertes in jouw regio. Naarden is een van Nederlands best bewaarde vestingsteden, bekend om zijn markante stervorm met dubbele gracht. Het historische centrum heeft de bewoners van Naarden veel te bieden op het gebied van cultuur, festivals, horeca en unieke winkeltjes. Naarden heeft een NS station welk het deelt met aangrenzend dorp Bussum. Het is daarom erg in trek bij Amsterdammers die wat meer ruimte zoeken. Voor een frisse neus kun je een rondje om het Naardermeer of lekker uitwaaien aan het Gooimeer rondom de jachthaven van het Naarderbos. Sinds kort behoort Naarden samen met Bussum en Huizen tot de gemeente Gooise Meren. Deze Noord-Hollandse gemeente telt bijna 60.000 inwoners.

*Tip:

Verhuisbedrijf Naarden nodig? Vergelijk eerst! Ontvang vrijblijvend offertes van verhuisbedrijven in de regio van Naarden.

Top verhuisbedrijf in Naarden

Omdat veel mensen uit Amsterdam naar de omringende steden en dorpen trekken, wordt er aardig wat verhuisd in dit deel van Noord-Holland. Hierdoor zijn er meer verhuisbedrijven gevestigd dan je wellicht zou verwachten. Bijkomend voordeel is dat de verhuizers daarom concurrerende prijzen hebben. Dit zijn de vijf grootste verhuisbedrijven in en rond Naarden:

Verhuisbedrijf Naarden

Bijzonderheden

1

Stoebo

Particulieren, kantoren, verhuislift en opslag.

2

Van Leeuwen Verhuizingen

Verhuizen, verhuishulp en oplevering.

3

Schaap & van Dijk Verhuizingen

Inpakken, uitpakken, montage en meubeltransport.

4

All-in

Zakelijke en particuliere verhuizingen.

5

Reijke & Reijke

Lokale verhuizingen, lift en opslag.

Wat zijn de kosten van verhuizen?

Wat jouw verhuizing precies gaat kosten, hangt sterk af van welke diensten jij allemaal inhuurt. Aan mogelijke verhuisdiensten is er geen tekort. Als je slim bent, kies je er voor verhuisbedrijf in Naarden dat de gehele verhuizing voor jou verzorgt. De verhuiskosten in de Randstad zijn gelijk aan het gemiddelde in Nederland. Hieronder volgt een tabel met een aantal standaard verhuisdiensten en de bijbehorende kosten.

Gemiddelde verhuiskosten

Prijs (incl. BTW)

Verhuisbedrijf Naarden:

Transport 20 m³ + verhuizer

60,00 per uur

Transport 45 m³ + verhuizer

70,00 per uur

Extra verhuizer

30,00 per uur

Naar het buitenland verhuizen:

België en Duitsland

Vanaf € 3.500,00

Europese Unie

Vanaf € 4.500,00

USA en Canada

Vanaf € 7.500,00

Extra’s:

Kilometer vergoeding

0,50 – 1,50 per extra kilometer

Parkeervergunning

Vanaf € 25,00

In- en uitpakservice

40,00 per uur

Opslag

Vanaf € 40,00 per maand

Verhuisdozen

0,50 – 1,50 per doos

Verhuislift

Vanaf € 90,00

Verhuistips Naarden

Er zijn veel overwegingen te maken als je gaat verhuizen. De meeste mensen kunnen wel wat hulp gebruiken daarbij. Wees dus niet eigenwijs en vraag bekenden en vrienden je te helpen, waar nodig. Mensen helpen meestal graag. Dat scheelt jou een hoop gestress op niks af. Met onze handige offerte aanvraag service ontvang je kun je handig opties vergelijken betaal jij nooit teveel voor een verhuisbedrijf. We geven je ook nog drie handige tips:

  • Maak een checklist met alle administratieve zaken die je van te voren moet regelen zoals het internet. Maak daarnaast een tweede lijstje met alles wat je moet regelen voor de dag zelf.

  • Verhuis in het voorjaar of de herfst. Zo heb je geen last van extreme weersomstandigheden.

  • Geef je adres op tijd door aan de nieuwe gemeente om boetes te voorkomen. Je moet dit namelijk verplicht binnen vijf dagen doen.

Prijsopbouw
Als je naar de infographic hieronder kijkt, dan valt vooral op dat het laden en lossen gemiddeld genomen het meeste kosten van de verhuizing.
40% van de kosten uit bestaat uit het transport zelf, 30% uit het laden en lossen van meubels en dozen, en nog eens 30% uit het uitladen op de bestemming. Je hoeft geen wiskundige te zijn om in te zien dat er dus flink bespaard kan worden op een verhuizing als je zelf actief meewerkt aan je verhuizing. Je kunt al snel de helft van de kosten besparen.

Bespaartips verhuisbedrijf Naarden

Een verhuizing kan pittig duur zijn, zoals je in de tabel in het begin van het artikel zag. Speciaal voor jou hebben we drie bespaartips:

  • Vergelijk altijd verschillende offertes.

  • Begin op tijd met de voorbereiding om onvoorziene uitgaven te voorkomen.

  • Rondvragen om een busje te lenen is een perfecte manier om te besparen.

Vergelijk offertes

Kijk nu meteen wat een verhuizing bij jou in de buurt gaat kosten. Je hoeft enkel jouw postcode bovenaan de pagina in te voeren. Je ontvangt dan vrijblijvend vier offertes binnen in je inbox.

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Je verhuizing uitbesteden hoeft niet duur te zijn! Ontdek het nu zelf ook door vrijblijvend tot 4 offertes van verhuizers te ontvangen en bespaar tot 30%!