Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis offertes vergelijken?

verhuisbedrijf ’s-Hertogenbosch’s-Hertogenbosch is de bourgondische stad van Nederland. Je kunt er heerlijk eten, een terrasje bezoeken, gezellig winkelen en genieten van de historische binnenstad. Den Bosch zelf heeft zo’n 150.000 inwoners en is hiermee de 17e stad van Nederland. De stad is het meeste bekend om haar Sint-Janskathedraal en de bisschopszetel. Den Bosch is qua ligging erg aantrekkelijk, omdat het in het noorden van Noord-Brabant ligt en dus relatief dicht bij de randstad. Wil je alle gemakken van de randstad bij de hand hebben, maar in een historische en karakteristieke Nederlandse stad wonen, dan is ’s-Hertogenbosch een prima optie. Ben jij op zoek naar een verhuisbedrijf in Den Bosch, dan kunnen de onderstaande informatie en tips je allicht een aardig eind op weg helpen.

*Tip:
→ Verhuisbedrijf nodig in ‘s-Hertogenbosch? Vergelijk & bespaar tot 30%! Ontvang vrijblijvend offertes van verhuisbedrijven.

De 4 grootste verhuisbedrijven in Den Bosch

Er zijn niet heel veel verhuisbedrijven actief in Den Bosch, maar wat er is is van erg goede kwaliteit. Of je nu nationaal of internationaal wilt verhuizen, een erkende- of een budget-verhuizer zoekt of je wilt je kunstverzameling of archief verkassen. In Den Bosch kun je ongetwijfeld een geschikt bedrijf vinden. De onderstaande 4 verhuisbedrijven die in ’s-Hertogenbosch zijn gevestigd komen het beste uit de klantenrecensies wat betreft kwaliteit en klantenservice.

 

  Verhuisbedrijf Den Bosch Bijzonderheden
1 JL-verhuizingen Professioneel en betaalbaar regionaal verhuisbedrijf
2 A. Strang en Zn Meer dan 120 jaar ervaring met verhuizen, zowel internationaal als nationaal.
3 Mondial Vlugo Erkende verhuizer voor nationale en internationale verhuizingen
4 Sars Verhuizingen Erkende verhuizer met meer dan 140 jaar ervaring

 

De kosten

De prijs die je in Den Bosch betaalt voor je verhuizing ligt rond het landelijke gemiddelde en dit is €1000. Je kunt deze prijs zelf beïnvloeden door bepaalde keuzes te maken. Deze keuzes hebben voornamelijk te maken met de mate waarin je je verhuizing wilt uitbesteden. Sommige bedrijven nemen alles van je over, maar daar betaal je dan de hoofdprijs voor. De onderstaande tabel geeft je een idee van de manier waarop de verhuisprijzen in Nederland tot stand komen.

Uitgave verhuizen Prijs per eenheid, inclusief btw
Verhuisbedrijf:

Wagen 20 m3 en 1 verhuizer

Wagen 50 m3 en 1 verhuizer

Extra verhuizer

 

€60 per uur

€70 per uur

€30 per uur

Internationaal verhuizen:

Binnen Europa

Amerika

Australië

 

€4000 – €6000 per verhuizing

€7500 – €9500 per verhuizing

€8500 – €10.500 per verhuizing

Eventuele extra uitgaven:

Kilometervergoeding

Parkeervergunning

Meubel af- en opbouw service

Tijdelijke opslagruimte

Verhuisdozen huren

Voorrijkosten

 

€0,50 – €1,50 per kilometer

€20 – €40 per vergunning

€35 per uur

Vanaf €30 per maand

€0,50 – €1,50 per doos + borg

€55

 

Verhuistips Den Bosch

Als je gaat verhuizen naar ’s-Hertogenbosch dan zal je je daar ongetwijfeld snel thuis voelen. Je moet de verhuizing echter wel eerst uitvoeren en dan zal je een paar mogelijke obstakels kunnen tegenkomen. De volgende tips kun je gebruiken om deze te overwinnen.

  • Boek op tijd: met een mager aanbod aan verhuisbedrijven is er een grote kans dat je je verhuizing vrij ver in het vooruit moet boeken. Heb je een datum in gedachten, neem dan direct contact op met het verhuisbedrijf van jouw keuze voordat iemand anders je voor is.
  • Parkeren in de binnenstad: de binnenstad van Den Bosch is charmant en karakteristiek, maar daardoor is het voor een verhuiswagen lastig om op de bestemming te komen. Houd rekening met parkeervergunningen, eenrichtingsverkeer en problemen om je wagen voor je deur te zetten. Licht altijd even de buren in als je mogelijk overlast gaat veroorzaken met je verhuizing.

 

De prijsopbouw

In ’s-Hertogenbosch betaal je dus de gemiddelde prijzen voor een verhuizing en in een gemiddelde situatie bestaan deze voor 30 procent uit transportkosten, voor 40 procent uit het laden en lossen en voor 30 procent uit extra uitgaven. Je hebt weinig invloed op de afstand die de verhuiswagen moet afleggen, dus de transportkosten zullen veelal vastliggen. Je kunt geld besparen op het laden en lossen door dit zelf te doen of door je inboedel zo klein mogelijk te houden. De extra kosten kun je beperken door je verhuizing simpel te houden en zo min mogelijk uit te besteden.

prijsopbouw-verhuisbedrijf

 

Interessante bespaartips

Veel mensen kiezen er om goede redenen voor hun verhuizing uit te besteden. Dit is namelijk een erg arbeidsintensieve klus waarvoor je veel energie, tijd en geduld nodig hebt. Stressbestendig moet je zeker ook zijn als je dit zelf gaat uitvoeren. Gebruik daarom de volgende bespaartips en houd de prijs voor je verhuisbedrijf zo laag mogelijk.

  • Basistarieven: als je gaat verhuizen tijdens kantooruren betaal je alleen de basistarieven. Zo gauw je ’s avonds, tijdens het weekend of moet spoed moet verhuizen komt hier een toeslag bij. Probeer dit dus te allen tijde te voorkomen.
  • Een korte verhuizing: voor hoe minder uren je het verhuisbedrijf nodig hebt, hoe lager de prijs. Het totaal aantal uren voor je verhuizing kun je beperken door de snelste route en het beste tijdstip te kiezen voor het transport, door eventueel een extra verhuizer in te huren, door werkzaamheden zelf op te pakken en door je inboedel zo klein en compact mogelijk in te pakken.

 

Vergelijk offertes

Geld besparen op een verhuisbedrijf in Den Bosch doe je ook door een goede prijsvergelijking te maken. Daarmee kun je hier beginnen als je onze vergelijkingstool gebruikt.

 

 

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Meer nieuws:

Meer blogs