Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis offertes vergelijken?

verhuisbedrijf VenloGa je in Venlo wonen of woon je in Venlo en ga je verhuizen, dan is het aan te raden om een verhuisbedrijf in Venlo in te schakelen. Je hebt daarbij ruime keuze waarbij er een variëteit aan verhuisbedrijven tot je beschikking staat. We keken voor jou naar de beste en betrouwbaarste verhuisbedrijven en kwamen tot de volgende inzichten.

*Tip:
→ Verhuisbedrijf nodig in Venlo? Vergelijk & bespaar tot 30%! Ontvang vrijblijvend offertes van verhuisbedrijven.

Kies je categorie

Een verhuizer inhuren kan een aantal dingen inhouden. We hebben ze voor je op een rij gezet.

  • De verhuizer voor de hele klus. Deze verhuizer neemt het werk van de hele verhuizing uit handen. Hij zorgt ervoor dat jouw hele inboedel wordt ingepakt en wordt getransporteerd. Op locatie aangekomen wordt alles weer uitgepakt in je nieuwe huis.
  • De verhuizer voor een deel van de klus. Sommige dingen bij een verhuizing kan je prima zelf regelen. Het brengen van de inboedel vanuit de bus in je nieuwe huis zou je prima zelf kunnen doen. Ook het overbrengen van de verhuisdozen naar de diverse kamers is een klus die je zelf kan klaren.  Zo’n verhuizer heet een budget verhuizer. Het maakt een verhuizing goedkoper maar voor jou wel wat arbeidsintensiever.

Verhuisbedrijven in en rondom Venlo

Welk verhuisbedrijf Kosten verhuizing met twee verhuizers inclusief verhuiswagen per uur Kosten verhuizing met drie verhuizers inclusief verhuiswagen per uur Kosten verhuizing met vier verhuizers inclusief verhuiswagen per uur
Verhuisbedrijf Venlo 99,65 euro 139,50 euro 179 euro
Budgetverhuizer 90 euro exclusief voorrijkosten a 100 euro 128 euro exclusief voorrijkosten a 100 euro 168 euro exclusief voorrijkosten a 100 euro
Verhuizen doen we samen 77,50 125 euro 175 euro
Metflex 60 euro 92,50 euro 120 euro
De Kievit 65 euro 95 euro 125 euro

 

Schrijf je in

Ga je voor het eerst in de gemeente Venlo wonen, vergeet je dan niet in te schrijven. Dat doe je heel gemakkelijk via je DigiD of aan het loket in het gemeentehuis. Hier lees je alles wat je daar over moet weten.

Opbouw van de prijs

De prijs van een verhuisbedrijf wordt bepaald door een aantal factoren. Een deel daarvan is een keuze die jij maakt, en een deel ervan hangt af van jouw situatie. We hebben die zaken op een rij gezet.

  • Naar wat voor woning ga je verhuizen. Het type woning waar je naartoe en vandaan verhuist bepaalt voor een heel groot deel de totale prijs van de verhuizing. Ga je naar een appartement toe verhuizen, dan kan je het in principe prima af met één chauffeur en één verhuizer. Je bent dan aan kosten in totaal inclusief het voorrijden tussen 400 en 680 euro kwijt. Ga je naar een twee onder één kap woning, dan moet je rekenen op één chauffeur en wel twee verhuizers. Je bent dan tussen 800 en 1045 euro kwijt. Voor die prijs krijg je wel meer dienstverlening; je inboedel wordt ook voor je ingepakt. Een vrijstaande woning is de duurste optie. Je komt uit op een verhuisploeg van een chauffeur met vier verhuizers. Je hebt voor die prijs de verhuiswagen, het inpakken van de spullen maar ook de montagehulp ter plekke voor jouw meubilair is geregeld. Je bent hiervoor het meeste kwijt. Ga uit van een bedrag tussen 1325 en 1725 euro.
  • Een tijdelijke opslag of niet. De ideale situatie is zo dat je van het ene huis rechtstreeks naar het andere huis toe kan verhuizen. Wanneer het gaat om een nieuwbouwwoning kan dit echter nogal eens uitlopen. Je moet er dan rekening mee houden dat jij je inboedel moet opslaan. De verhuizer kan dit voor je regelen, maar je betaalt er wel meerkosten voor. Ga er vanuit dat je voor een ruimte van 20 kubieke meter gemiddeld 165 euro per maand betaalt voor de opslag van jouw spullen.
  • Een eigen risico. Waar gehakt wordt, vallen spaanders. Bij een verhuizing zal niet altijd alles ongeschonden op je nieuwe adres aankomen. Heb je een goedkope verhuizer in de arm genomen. Denk er dan aan dat je nogal eens voor een eigen risico komt te staan. Dat kan oplopen tot wel 750 euro per incident; goedkoop wordt dan bij schade wel duurkoop.

Praktische bespaartips

Een verhuizing is een kostbare aangelegenheid. Ga je verhuizen, neem dan onderstaande bespaartips door.

  • Regel zelf je verhuisdozen. Veel verhuisbedrijven leveren hun diensten inclusief het gebruik van verhuisdozen. Je betaalt dan echter wel een bedrag tot 2 euro huur per verhuisdoos. Dat kan behoorlijk oplopen wanneer je bedenkt dat je nog statiegeld moet betalen voor de dozen, en dat een gemiddeld gezin toch al snel tussen de 65 en 80 dozen nodig heeft. Zelf de verhuisdozen regelen via een kennis is in dat geval een stuk voordeliger.
  • Laat je inboedel goed inmeten. Een bezoek vooraf bespaart een hoop ergernis achteraf. Verhuizers hebben graag zicht op jouw inboedel voordat men met een prijsopgaaf komt. Zo kan het aantal kubieke meters goed worden ingeschat waardoor de offerte zo dicht mogelijk bij het uiteindelijke factuurbedrag komt.
  • Huur alleen wat je nodig hebt. Een verhuisbedrijf inhuren kan je doen voor de totale klus, maar ook voor een deel van de verhuizing. Ga je met een paar vrienden samen jullie verhuizing regelen, dan zal je een stuk minder kwijt zijn aan de verhuizing dan wanneer je voor de hele klus het verhuisbedrijf nodig hebt.

Vraag om offertes

Een verhuizing in Venlo regel je nog het goedkoopste door eerst offertes op te vragen. Dat doe je heel snel met deze tool. Je krijgt gelijk een aantal offertes in je mailbox om te vergelijken. Zo weet je vooraf dat je de verhuizer inhuurt die jij nodig hebt tegen een tarief wat niet te hoog is.

 

 

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Meer nieuws:

Meer blogs