Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis en vrijblijvend

verhuisbedrijf Krimpen aan den IJsselRotterdam is een plaats die bekend staat vanwege zijn grote werkgelegenheid. Veel mensen die in Rotterdam werken zitten dagelijks een behoorlijke tijd in de auto om op hun werk te komen. Wanneer jij in Rotterdam wil werken maar niet dagelijks uren in de auto wil zitten is wonen in Krimpen aan den IJssel een heel goed alternatief. Krimpen aan den IJssel is een aantrekkelijke stad met een heel eigen karakter.

*Tip:
→ Verhuisbedrijf nodig in Krimpen aan den IJssel? Vergelijk & bespaar tot 30%! Ontvang vrijblijvend offertes van verhuisbedrijven.

Een verhuisbedrijf wat net zoveel biedt als jij wil

Ga je verhuizen naar Krimpen aan den IJssel, dan is het fijn als je een verhuisbedrijf vindt wat een dienstverlening op maat biedt. Wie goed kijkt naar verhuisbedrijven in de regio Krimpen aan den IJssel ontdekt dat er meerdere soorten te onderscheiden zijn.

  • Het all-in verhuisbedrijf wat alles regelt. Het ouderwetse verhuisbedrijf regelt je hele verhuizing. Men is een expert in het ontzorgen van mensen die aan het verhuizen zijn. De inboedel wordt in het oude huis in dozen gepakt en in het nieuwe huis wordt alles weer uitgeladen. De meubels worden gedemonteerd en vervolgens weer gemonteerd in het nieuwe huis. Je betaalt een totaal prijs aan de hand van de inschatting van jouw inboedel en het gemaakte aantal uren met de verhuiswagen. Er wordt een aantal verhuizers ingezet om jouw verhuizing zo gestroomlijnd mogelijk te laten verlopen.
  • Het low budget verhuisbedrijf. Het low budget verhuisbedrijf springt echt in het gat in de markt. Het biedt jou een aantal services zoals een verhuiswagen met chauffeur. Ook kan je een gewenst aantal verhuizers voor een bepaald aantal uren inhuren. Je kan verhuismaterialen zoals verhuisdekens en verhuisdozen doorgaans bijkopen in de webwinkel van een verhuisbedrijf. Je bepaalt hierdoor zelf welke diensten je afneemt en hoe hoog de rekening daardoor wordt.

Kies een verhuisbedrijf

Krimpen aan den IJssel ligt in een gebied waar een hoop transporteurs en verhuisbedrijven gevestigd zijn. We hebben bij een aantal lokale en regionale verhuisbedrijven om prijzen gevraagd. We kwamen tot de volgende bevindingen.

Verhuisbedrijf (naam) Verhuiswagen inclusief of exclusief Kosten verhuizen met één verhuizer Kosten verhuizen et twee verhuizers
Willemse verhuis- en montagediensten Inclusief 100 euro per uur 135 euro per uur
Verhuisbedrijf Krimpen aan den IJSsel Exclusief; 24,50 euro per uur, aanhangwagen 12,50 euro per uur. 24,50 euro per uur 49 euro per uur.
SnelFlex verhuisbedrijf Inclusief 365 euro voor totale verhuizing 395 euro voor totale verhuizing.
Den Dikken verhuizingen Inclusief; grote verhuiswagen van 45 kubieke meter 120 euro per uur 150 euro per uur
RMT meubel transport Inclusief grote verhuiswagen van 45 kubieke meter 115 euro per uur 145 euro per uur

 

Tips

Bij een verhuizing komt een hoop kijken. Wat je absoluut niet mag vergeten is je inschrijving in Krimpen aan den IJssel. Dat kan je doen via je DigiD met deze link. Je kan echter ook een afspraak maken op het gemeentehuis en op die manier jouw verhuizing regelen. Regel een verhuizing binnen 5 werkdagen. Vergeet verder niet om via PostNL je post te laten doorzenden naar je nieuwe woonadres.

Hoe is het prijskaartje van je verhuizing samengesteld

Hoeveel je betaalt voor je verhuizing bepaal je zelf aan de hand van keuzes die je maakt. We hebben een aantal van die keuzes voor je op een rij gezet.

  • Wat voor soort woning betrek je. Het type woning waar je naartoe verhuist bepaalt voor een heel groot gedeelte de kosten van je verhuizing. Het goedkoopste per kamer is het één of tweekamer appartement. Je hebt een inboedel die overeenkomt met ongeveer 15 tot 20 kubieke meter, en met een verhuislift ben je met een paar uur klaar. Voor een dergelijke verhuizing ben je gemiddeld 385 tot 400 euro kwijt. Ga je naar een eengezinswoning, dan heb je doorgaans 4 kamers tot je beschikking waardoor je ongeveer 670 tot 800 euro kwijt bent voor je verhuizing. Verhuis je naar een twee onder één kap of naar een vrijstaande woning toe, dan ben je doorgaans 1035 tot 1200 euro kwijt.
  • Wat is de samenstelling van je gezin. Als eenpersoonshuishouden heb je doorgaans een inboedel van 15 tot 20 kubieke meter om je heen verzameld. Ben je met twee personen, dan kan het oplopen van 25 tot 35 kubieke meter. Zijn er kinderen in je gezin, tel dan gerust per kind 10 kubieke meter aan inboedel bij het totaal op. Op die manier ontdek je al snel hoe groot de verhuiswagen moet zijn die je inhuurt voor je verhuizing.
  • Welke extra diensten neem je af. Kom je in een woning te wonen met smalle trappen, dan kan het lonend zijn om een meubellift te huren voor je verhuizing. Je kan een dergelijke lift bij de meeste verhuisbedrijven bijboeken. Je huurt er één voor 35 euro, die tot de vijfde verdieping van een appartementencomplex komt. Voor 65 euro per uur huur je er één die tot de negende verdieping komt en voor 90 euro per uur huur je een meubellift die tot de twaalfde verdieping komt. Je bent op den duur wel minder kwijt omdat de verhuizers sneller kunnen doorwerken.

Praktische bespaartips bij een verhuizing

  • Lees de kleine lettertjes door. Bij menig verhuizing sneuvelt er iets van het meubilair. Goedkope verhuisbedrijven hebben vaak bezuinigd op de verzekering waardoor je een eigen risico tot wel 750 euro per incident hebt. Heb je kostbare stukken tussen je inboedel zitten, overweeg dan een verhuisbedrijf wat goed verzekerd is voor incidenten. De kosten zijn wat hoger maar je hebt geen ellende als er wat fout gaat.
  • Doe een aantal zaken zelf. Huur je een transportbedrijf, dan zou je zelf de inboedel kunnen inladen en ter plekke weer uit kunnen laden. Daardoor betaal je alleen voor het transport met de vrachtwagen wat voor jou een stuk goedkoper is.

Vraag om offertes voor je ja zegt

Vraag eerst een aantal offertes van lokale verhuisbedrijven op voordat je een verhuizer selecteert. Je krijgt een aantal offertes op maat die je zelf mag vergelijken. Dat levert al snel een eerste voordeel op.

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Meer nieuws:

Meer blogs