Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis en vrijblijvend

UTS van Hoek VerhuizingenOf het nu gaat over een verhuizing binnen Groningen of een internationale verhuizing UTS van Hoek Verhuizingen staat voor je klaar.

Hoe kun je contact opnemen met verhuisbedrijf UTS van Hoek Verhuizingen?

Hieronder kun je in een overzichtelijke tabel de adresgegevens van verhuisbedrijf UTS van Hoek Verhuizingen zien. Tevens kun je er terugvinden in welk type verhuizingen het bedrijf gespecialiseerd is en in welke extra diensten.

UTS van Hoek Verhuizingen
Adresgegevens Emdenweg 2
9723 TB Groningen
Telefoonnummer 050–5422666
E-mailadres info@utsvanhoek.nl
Website www.vanhoek.nl
Opgericht in 1925
Keurmerk aanwezig? Erkende Verhuizers

Erkende Projectverhuizer

OEV

Certificeringen ISO 140001

ISO 9001

VCA

Soort verhuizingen Particuliere verhuizingen zowel nationaal als internationaal

Bedrijfsverhuizingen

Verhuizingen van instellingen

Extra diensten Opslag in een van de 25 UTS iDepots

Archiefopslag

Verhuur magazijnruimte goederen

Kunst en antiek opslag

Verhuisdiensten

Garantieregelingen Garantiecertificaat van de Erkende Verhuizers

Wat zijn de voordelen bij UTS van Hoek Verhuizingen?

UTS van Hoek Verhuizingen is al meer dan negentig jaar in Groningen, waarbij goed opgeleide en gemotiveerde verhuizers je zullen ondersteunen in het veranderproces verhuizen. Verdere voordelen van het Groningse verhuisbedrijf zijn:

 • Bieden uitgebreide pakketten van verhuisdiensten aan
 • Ruime ervaring in nationale en internationale verhuizingen
 • Uitgebreid netwerk van 140 verhuisbedrijven in meer dan zestig landen
 • Verhuizen ook kwetsbare voorwerpen en kostbare apparatuur
 • Vakkundige opslag
 • Bij een internationale verhuizing kan gebruik gemaakt worden van verhuiscontainers
 • Flexibel, proactief en inlevend verhuisteam

Waarin wijkt UTS van Hoek Verhuizingen af

UTS van Hoek is onderdeel van UTS Nederland, een organisatie waarin zestien erkende verhuisbedrijven nauw met elkaar samenwerken. Het bedrijf staat dientengevolge voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Waarden als efficiency, flexibiliteit en kostenbesparingen houden UTS van Hoek Verhuizingen bezig en de bundeling van logistiek, kennis en organisatie zorgen ervoor dat voor iedere verhuizing en ieder budget een verhuisoplossing gerealiseerd wordt. De Unieke Totaal Service, met als doel ontzorgd verhuizen, is de dienst, waarin UTS van Hoek afwijkt van andere verhuisbedrijven. Tevens biedt het Groningse verhuisbedrijf moderne opslagruimtes aan. Deze iDepots maken het mogelijk om op een snelle en eenvoudige manier inzicht te krijgen in de opslag via een online opslagbeheersysteem.

Waarin is UTS van Hoek Verhuizingen gespecialiseerd?

UTS van Hoek Verhuizingen is een kleinschalig verhuisbedrijf met circa achttien mensen in dienst. Het personeel is echter minimaal opgeleid als verhuizer en sommigen zijn zelfs opgeleid tot voorman verhuizer, handyman of projectleider. Ook heeft iedere medewerker een basisdiploma Veiligheid. Daarnaast heeft het een modern wagenpark en elektrische verhuisliften. Wat betreft verhuismateriaal wordt gebruik gemaakt van modern materieel, waarbij duurzaamheid steeds meer van belang wordt. Door deze factoren is UTS van Hoek Verhuizingen gespecialiseerd in full service verhuizingen, waarbij niet alleen de verhuizing van je inboedel centraal staat, maar ook het in- en uitpakken en het uitvoeren van overige verhuiskarweien. Daarnaast biedt UTS van Hoek adviezen over opslag en financiële zaken.

Welke extra diensten biedt UTS van Hoek Verhuizingen aan?

 • Opslag van je inboedel in een van de 25 UTS iDepots
 • Archiefopslag
 • Verhuisdiensten
 • Verhuur magazijnruimte goederen
 • Kunst en antiek opslag
 • Full service verhuisdiensten

Vraag offertes aan

Wanneer je offertes aanvraagt kun je tot wel 30% besparen op de totale kosten van je verhuizing. Ook vergelijk je tot wel vier bedrijven uit je regio.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

 

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Meer nieuws:

Meer blogs