Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis en vrijblijvend

Verhuisbedrijf A. Staal-Hartgers B.V.Verhuizen is een enerverende gebeurtenis, die voor veel mensen een van de grootste stressbronnen is. Niets is zo persoonlijk als je eigen huis en haard en daarom vereist een verhuizing heel veel tijd, organisatie en aandacht. Je hoeft er bij een verhuizing echter niet alleen voor te staan. Huur een erkend verhuisbedrijf in, waar je jouw inboedel met een gerust gevoel kunt achterlaten. Kies bijvoorbeeld voor erkend verhuisbedrijf A. Staal-Hartgers B.V. voor je verhuizing in Apeldoorn en omstreken.

Contactgegevens verhuisbedrijf A. Staal-Hartgers B.V.

Hieronder volgt een tabel met alle contactgegeven van A. Staal-Hartgers B.V. Eveneens vind je er alle diensten terug, die het verhuisbedrijf aanbiedt als ook het type verhuizingen dat het bedrijf uitvoert.

A. Staal-Hartgers B.V.
Adresgegevens 1e Wormenseweg 88
7331 DJ Apeldoorn
Telefoonnummer 055-5331556
E-mailadres info@staal-hartgers.nl
Website www.staal-hartgers.nl
Opgericht in 1919
Keurmerk aanwezig? Erkende Verhuizers
Certificeringen n.v.t.
Soort verhuizingen Bedrijfsverhuizingen

Projectverhuizingen

Particuliere verhuizingen

Extra diensten Archiefopslag

Opslag inboedel

Opslag pallets, transport en overslag

Piano, kunst en grote meubels vervoer

Inpakservice

Monteerservice

Garantieregelingen Uitgebreide verzekering op basis van nieuwwaarde

 

Waarom kies je dit bedrijf

Wil je zorgeloos verhuizen, dan kies je voor A. Staal-Hartgers B.V. Als Erkende Verhuizer moet het bedrijf aan de strenge eisen van organisatie SAVAM voldoen. Zo ben je wel gewaarborgd van kwaliteit en zekerheid. Of je nu voor een particuliere verhuizing of zakelijke verhuizing staat. Daarnaast kun je gebruikmaken van handige extra diensten, wanneer je niet de hele verhuizing uit handen wil geven. Denk bij deze extra services aan: handymanservice, inpakservice, et cetera.

Waar is A. Staal-Hartgers B.V. in gespecialiseerd?

A. Staal-Hartgers B.V. is gespecialiseerd in verhuizingen. Dit houdt in dat het verhuisbedrijf je een zorgeloze verhuisdag aanbiedt, waarbij je ervoor kunt kiezen om je totale verhuizing, van voorbereiding tot de nazorg, over te dragen aan het verhuisbedrijf. Wil je deels zelf de verhuizing op je nemen, dan is dit ook mogelijk. Je kunt dan wel hiernaast voor losse diensten kiezen. inhuren, zoals het vervoer van zware meubelstukken of piano’s. Speciale verpakkingen, geconditioneerd vervoer en speciale wagens worden voor dit speciaal vervoer ingezet. Ook in de opslag van je inboedel is het verhuisbedrijf gespecialiseerd.

Welke extra diensten biedt het bedrijf aan?

  • Archiefopslag: een veilige en juiste opslag van je archief met een efficiënt en toegankelijk beheer hiervan.
  • Opslag inboedel voor korte of lange duur
  • Opslag pallets, transport en overslag, waarbij je met minimaal handelen een snelle beschikbaarheid van je goederen hebt.
  • Piano, kunst en grote meubels vervoer
  • Inpakservice
  • Monteerservice

Vraag offertes aan

Door gratis én vrijblijvend offertes aan te vragen kun je tot wel 30% besparen op de totale kosten van een verhuizing. Ook vergelijk je tot vier bedrijven uit je regio waardoor een keuze kunt maken welk bedrijf het beste bij je past.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

 

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Meer nieuws:

Meer blogs