Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis en vrijblijvend

Verhuisbedrijf AA Verhuizers B.V.Wat ooit een grote watervlakte was, is nu een gemeente in Noord-Holland. Deze omschrijving betreft uiteraard gemeente Haarlemmermeer. Een verhuizing naar Haarlemmermeer heeft vele voordelen, zoals weidse landschappen, stedelijke architectuur en de aanwezigheid van luchthaven Schiphol. Voor je echter van Haarlemmermeer kunt genieten, moet je eerst nog je verhuizing doorstaan. Een verhuizing hoeft echter geen stress op te leveren. Kies daarom voor hulp van een verhuisbedrijf.

Wat zijn de contactgegevens van verhuisbedrijf AA Verhuizers B.V.?

Voor alle contactgegevens van AA Verhuizers B.V. kun je onderstaande tabel raadplegen. Ook vind je hier op welke verhuizingen het bedrijf zich richt en van welke extra services je gebruik kunt maken.

AA Verhuizers B.V.
Adresgegevens Bezoekadres:

Hoofdweg 1212
2153 LP Nieuw Vennep

Postadres:
Postbus 123
2150 AC Nieuw Vennep

Telefoonnummer 085-0132877
E-mailadres info@aaverhuizers.nl
Website www.aaverhuizers.nl
Opgericht in 1996
Keurmerk aanwezig? Erkende Verhuizer
Certificeringen n.v.t.
Soort verhuizingen Particuliere verhuizingen

Zakelijke verhuizingen

Internationale verhuizingen

Senioren verhuizingen

Extra diensten Opslag

Douane formaliteiten

Handyman zakelijk

Archiefbeheer

speciaal vervoer

Garantieregelingen Garantiecertificaat Erkende Verhuizer

 

Waarin onderscheidt het bedrijf zich?

AA Verhuizers B.V. heeft slechts 25 medewerkers, waardoor de communicatielijnen kort zijn en er veel persoonlijke aandacht is voor de opdrachtgever. Tevens zorgen korte lijnen ervoor dat een aantrekkelijk verhuistarief mogelijk is, omdat snel en flexibel ingespeeld kan worden op de wensen en eisen van de klant. Hierdoor wordt tijd en dus geld gespaard. Daarnaast kun je de diensten van AA Verhuizers B.V. ook inhuren, wanneer je alleen van plan bent om te verbouwen. Huur in dit geval goedkoop een tijdelijke opslagruimte voor je inboedel bij AA Verhuizers B.V. en zorg ook voor een zorgeloze verbouwing.

De specialisatie van AA Verhuizers B.V.

AA Verhuizers B.V. richt zich op nationale verhuizingen, waarbij het bedrijf gespecialiseerd is in verhuizingen binnen de Randstad. In deze tak van de verhuisbranche is het verhuisbedrijf al ruim twintig jaar actief. Naast nationale verhuizingen kun je AA Verhuizers B.V. ook inschakelen voor de internationale verhuizingen voor zowel bedrijven als particulieren.

Van welke extra diensten kun je gebruikmaken bij AA Verhuizers B.V.?

AA Verhuizers B.V. is een specialist in verhuizingen binnen de Randstad en internationaal. Naast alle types verhuizingen in binnen- en buitenland kun je ook van een aantal extra services gebruikmaken, zoals:

  • Opslag
  • Inpakservice
  • Een online verhuiswinkel voor je verhuismateriaal
  • Een online raad te plegen checklist
  • Online verhuiskosten calculator

Offertes aanvragen

Vraag gratis én vrijblijvend offertes aan om zo tot wel 30% te besparen op de totale prijs van de verhuizing. Zo kun je ook vier bedrijven uit je regio vergelijken met elkaar.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

 

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Meer nieuws:

Meer blogs