Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis en vrijblijvend

Verhuisbedrijf Albers EuromoversEuromovers is een Nederlands netwerk van erkende verhuisbedrijven. Kies je voor een verhuisbedrijf dat aangesloten is bij Euromovers, dan kies je voor een goed en specialistisch bedrijf die je zonder zorgen kan verhuizen nationaal en internationaal. In Alkmaar ligt een dergelijke Euromover, namelijk verhuisbedrijf Albers Euromovers. Dit allround verhuisbedrijf heeft een ruime ervaring in verhuizingen en helpt je graag met alles wat betrekking heeft op je verhuizing naar of van Alkmaar.

Contactgegevens van verhuisbedrijf Albers Euromovers

Hieronder volgt een tabel met alle contactgegevens van Albers Euromovers. Ook zal hier al kort aangestipt worden welke soort verhuizingen het verhuisbedrijf voor zijn rekening neemt en welke extra diensten hierbij aangeboden worden.

Albers Euromovers
Adresgegevens Laanenderweg 57

1812 PW Alkmaar

Telefoonnummer 072-5401701
E-mailadres info@alberseuromovers.nl
Website www.albersverhuizingenalkmaar.com
Opgericht in 1989
Keurmerk aanwezig? Erkende Verhuizer

Erkende Project Verhuizer

Certificeringen ISO 9001

ISO 14001

VCA

Soort verhuizingen Particuliere verhuizingen

Zakelijke verhuizingen

Internationale verhuizingen

Extra diensten Inpakservice

Verhuur verhuislift

Vervoer zware meubels

Opslag

Kunst en antiek vervoer

Garantieregelingen Verzekering op basis van nieuwwaarde inboedel

 

Waarom kies je voor Albers Euromovers?

Het verhuisbedrijf biedt een aantal unieke extra diensten aan, zoals de seniorenverhuizing en een online verhuiswinkel. Bij Albers is het personeel niet alleen goed opgeleid, maar de verhuizers hebben ook een brede opleiding genoten, zodat klanten verhuizers krijgen die beschikken over kennis van allerlei vakgebieden.

De specialisaties van Albers Euromovers

Albers Euromovers is gespecialiseerd in particuliere en zakelijke verhuizingen. Hierbij staat kwaliteit hoog in het vaandel en worden gediplomeerde verhuizers ingezet om de beste service te garanderen. Bij Euromovers krijg je altijd een verhuizer in de buurt, die de omgeving door en door kent. Daarom kun je er vanuit gaan dat Albers Euromovers de stad Alkmaar door en door kent. Dat maakt je verhuizing ook weer net wat makkelijker. Daarbij houdt Albers’ verhuisservice net iets meer in door de seniorenservice voor ouderen die een extra handje nodig hebben of door praktische hulp bij je doe-het-zelf verhuizing of door het transporteren van zware meubels, zoals piano’s en vleugels. Door de aansluiting bij het keurmerk Erkende Verhuizers ben je altijd verzekerd van kwaliteit, milieuvriendelijkheid en veiligheid.

Extra diensten

Je kunt gebruikmaken van complete verhuisdiensten of gedeeltelijke verhuizingen door Albers Euromovers. Je gedeeltelijke verhuizingen kun je samenstellen aan de hand van losse extra diensten, zoals:

  • Inpakservice
  • Verhuur verhuislift
  • Vervoer zware meubels
  • Opslag
  • Kunst en antiek vervoer

Vraag offertes aan

Door offertes aan te vragen kun je tot wel 30% besparen op de totale kosten van een verhuizing. Ook vergelijk je gratis én vrijblijvend meerdere verhuisbedrijven bij jou uit de regio.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

 

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Meer nieuws:

Meer blogs