Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis en vrijblijvend

verhuisbedrijf apolloVerhuizen naar Amsterdam en omstreken is een hele omslag, zeker als je niet uit de buurt komt. De regelgeving is in de hoofdstad van Nederland anders, maar ook de mensen, de straten en de drukte. Verhuizen naar een wereldstad brengt zo wat zorgen met zich mee, maar door je verhuizing uit handen te geven aan een Erkende Verhuizer wordt die zorg je geheel uit handen genomen en ben je gewaarborgd van een soepel verloop van je verhuizing. Een zo’n Erkende Verhuizer in Amsterdam is het verhuisbedrijf Apollo Verhuizingen.

Contactgegevens van verhuisbedrijf Apollo Verhuizingen

Voordat er wordt ingegaan op de diensten die Apollo Verhuizingen je aanbiedt, volgen nu eerst de contactgegevens van het verhuisbedrijf en de in te huren extra diensten in een overzichtelijke tabel.

Apollo Verhuizingen
Adresgegevens Scharenburg 8
1046 BB Amsterdam
Telefoonnummer 020-4113424
E-mailadres Voor verhuizingen: info@apollo-verhuizingen.nl

Voor opslag: info@apolloarchief.nl

Website www.apollo-verhuizingen.nl
Opgericht in 2000
Keurmerk Erkende Verhuizers

Erkende Project Verhuizers

Certificeringen VCA 2017/6.0

ISO 9001:2015

ISO 14001:2015

Code verantwoordelijk marktgedrag

Soort verhuizingen Particuliere verhuizing

Bedrijfsverhuizing in Amsterdam

Extra diensten Schoonmaakservice

Bedrijfsontruiming

Opslag bedrijfsinventaris

ICT verhuizing

Opslag inboedel

Archiefopslag

Digitaliseren documenten

Back up service

Handyman service

Garantieregelingen Verzekering tijdens verhuizing

 

Waarin verschilt Apollo Verhuizingen van andere verhuisbedrijven?

Bij Apollo Verhuizingen kun je niet alleen voor verhuizingen terecht, maar ook voor allerlei extra diensten. Apollo Verhuizingen is jong, maar betrouwbaar. Gemeente Amsterdam huurt bijvoorbeeld het verhuisbedrijf graag in om de logistiek te regelen bij de verkiezingen. Daarnaast richt Apollo zich op het duurzaam verhuizen van personen en spullen. Dit houdt in dat er gelet wordt op een verbetering van de milieuprestaties. Dit doet het bedrijf door gebruik te maken van afbreekbaar verpakkingsmateriaal, CO2-neutrale verhuizingen, elektrische verhuiswagens en duurzame bedrijfspanden.

Specialismen van Apollo Verhuizingen

Apollo Verhuizingen is gespecialiseerd in particuliere en bedrijfsverhuizingen in Amsterdam en omstreken. Hierbij zorgt het verhuisbedrijf bij een bedrijfsverhuizing dat de werkplek startklaar opgeleverd wordt, zodat er zo snel mogelijk weer gewerkt kan worden. Tevens zorgt Apollo voor het schoonmaken van het bedrijfspand en de volledige ICT-verhuizing. Eveneens zorgt Apollo voor de opslag van de bedrijfsinventaris, waarbij het bedrijf de voorraden beheert. Voor bedrijfsdocumenten kun je terecht bij de archiefopslag van Apollo Verhuizingen, waar je vrij en toegankelijk aan je documenten kunt komen. Tevens kun je bij het bedrijf terecht voor het digitaliseren, vernietigen en de back up van documenten.

Diensten bij Apollo verhuizingen

Apollo Verhuizingen biedt naast het in- en uitpakken en vervoeren van je inboedel nog meer diensten aan:

  • De handymanservice
  • De schoonmaakservice
  • Ontruiming bedrijfspanden en woningen
  • IT-service
  • Senior verhuisservice
  • Digitalisering van je documenten, waarbij je documenten op een externe server bewaard blijven.
  • Back up service, waarbij belangrijke back ups van je bedrijf in een kluis opgeslagen worden.
  • Moderne en veilige archiefopslag in een archief in Amsterdam, waar je gebruik kunt maken van een goede beveiliging, klimaatbeheersing, een efficiënt logistiek systeem met barcodes en een snelle levering.

Vraag offertes aan

Door offertes aan te vragen kun je tot wel 30% besparen op de totale kosten van een verhuizing. Ook vergelijk je gratis én vrijblijvend tot vier bedrijven uit jouw regio.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

 

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Meer nieuws:

Meer blogs