Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis en vrijblijvend

Verhuisbedrijf Bandsma Bultje Top MoversJe houdt je altijd je einddoel voor ogen; je verhuist dadelijk naar een groter en mooier pand. Dat neemt echter niet weg dat je dit einddoel wel eens kunt vergeten in de zorgen die een verhuizing met zich meebrengt. Verhuizen hoeft echter niet een stressvolle gebeurtenis zijn. Je zou er zelfs van kunnen genieten, mits je een professioneel verhuisbedrijf hiervoor inhuurt. Bij het inhuren van een verhuisbedrijf is het raadzaam om te kijken of het bedrijf in bezit is van het keurmerk Erkende Verhuizer, aangezien deze organisatie garant staat voor kwaliteit en veiligheid tijdens de verhuizing. Een Erkende Verhuizer in de omgeving van Leeuwarden vind je in verhuisbedrijf Bandsma Bultje Top Movers.

Contactgegevens verhuisbedrijf Bandsma Bultje Top Movers?

Hieronder volgt een tabel met alle contactgegevens van het verhuisbedrijf als ook de verhuizingen die door het bedrijf worden uitgevoerd en de extra diensten die hierbij aangeboden worden.

Bandsma Bultje Top Movers
Adresgegevens Polluxweg 22
8938 AZ Leeuwarden
Telefoonnummer Tel: 058-2887485
Fax: 058-2887682
E-mailadres info@bandsmabultje.nl
Website www.bandsmabultje.nl
Opgericht in 1923
Keurmerk aanwezig? Erkende Verhuizers

Erkende Project Verhuizers

Certificeringen Sponsor CliniClowns

ISO 9001

ISO 14001

VCA

Soort verhuizingen Particuliere verhuizingen

Zakelijke verhuizingen, zoals Projectverhuizing, Zorgverhuizing, Schoolverhuizing en bedrijfsverhuizing

Internationale verhuizingen

Seniorenverhuizingen

Extra diensten Verhuismateriaal kopen

Verhuislift huren

Meubeltransport

Piano transport

Ontruimingen

Opslag

Garantieregelingen Allrisk verzekering

 

Waarin is Bandsma Bultje Top Movers anders?

Wat begon in 1923 als een regionaal verhuisbedrijf groeide uit tot een landelijke organisatie, waarbij een brede dienstverlening aangeboden wordt. Dit begint bij een afspraak bij jou thuis, waarbij vrijblijvend en kosteloos besproken wordt wat er verhuisd moet gaan worden. Zo kun je zelf je verhuizing samenstellen. Er wordt onderscheid gemaakt in verhuizingen:

  • complete verhuizing, waarbij alle zorg je uit handen genomen wordt
  • senioren verhuizing, waarbij gepaste zorg geboden wordt
  • internationale verhuizing
  • de verhuiswagen met chauffeur, waarbij Bandsma Bultje Top Movers alleen het vervoer regelt
  • alleen zware meubels vervoeren

Bij een zakelijke verhuizing vinden er naast bedrijfsverhuizingen ook schoolverhuizingen en zorgverhuizingen plaats, waarbij een goede organisatie centraal staat en een goede voorlichting van de medewerkers.

De specialisaties van Bandsma Bultje Top Movers

Bandsma Bultje Top Movers is gespecialiseerd in particuliere en zakelijke verhuizingen in zowel binnenland als buitenland. Door de klantgerichte werkwijze is een verhuizing bij Bandsma Bultje Top Movers altijd op maat. Naast verhuizingen heeft Bandsma Bultje Top Movers zich ook gericht op de opslag van goederen. Dit kan zowel je inboedel als je archief als je bedrijfsinventaris betreffen. Bandsma Bultje Top Movers biedt daarom containeropslag, inboedelopslag en archiefopslag aan. Voor kleine inboedels kun je gebruikmaken van houten kisten van acht kubieke meter, maar voor de grotere huisraden biedt het verhuisbedrijf zeecontainers aan om de inboedel veilig in op te slaan.

Extra diensten

Naast particuliere en zakelijke verhuizingen kun je Bandsma Bultje Top Movers ook inschakelen voor extra diensten, zoals de verwarmde en beveiligde opslag die hierboven reeds behandeld is. Daarnaast kun je het bedrijf ook inhuren voor:

  • Het kopen van verhuismateriaal
  • Het huren van een verhuislift
  • Het transporteren van meubels en witgoed
  • Het transporteren van piano’s en vleugels
  • Het ontruimen van woningen en bedrijfspanden

Vraag offertes aan

Wanneer je offertes aanvraagt kun je tot wel 30% besparen op de totale kosten van de verhuizing. Ook vergelijk je daarmee gratis én vrijblijvend meerdere verhuisbedrijven bij jou uit de regio.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

 

 

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Meer nieuws:

Meer blogs