Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis en vrijblijvend

Verhuisbedrijf Bert Ooms VerhuizingenIn Hoorn net boven Purmerend bevindt verhuisbedrijf Bert Ooms Verhuizingen zich. Bert Ooms Verhuizingen is een Erkende Verhuizer, die actief is in Hoorn, Purmerend en andere gemeentes in die streek. Verhuizen met een Erkende Verhuizer levert als voordeel op dat je verzekerd bent van kwaliteit, service, vakmanschap en zekerheid.

Contactgegevens Bert Ooms Verhuizingen

Voordat er wordt ingegaan op de diensten die Bert Ooms Verhuizingen levert, volgen nu eerst de contactgegevens van het verhuisbedrijf en de in te huren extra diensten in een overzichtelijke tabel.

Bert Ooms Verhuizingen
Adresgegevens Kernweg 21

1627 LH Hoorn

Telefoonnummer 020 – 6374700 
E-mailadres info@bertoomsverhuizingen.nl
Website

www.bertoomsverhuizingen.nl

Opgericht in 1843
Keurmerk aanwezig?

Erkende Verhuizers

Certificeringen

Nee

Soort verhuizingen

Particuliere verhuizingen

Internationale verhuizingen

Zakelijke verhuizingen

Extra diensten

Inpakken en uitpakken

Demontage en montage

Schoonmaakdienst

Meubelopslag

Verhuur verhuisdozen

Verhuur verhuisliften

Ontruimingen

Garantieregelingen

Garantiecertificaat Erkende Verhuizers

 

Waarin onderscheidt Bert Ooms Verhuizingen zich

Bij Bert Ooms Verhuizingen kun je terecht voor al je particuliere en zakelijke verhuizingen nationaal als ook internationaal. Ook voor specialistische klussen als het vervoer van piano’s, computers en kluizen ben je aan het goede adres bij Bert Ooms. Net als vele andere voor hem is Bert Ooms Verhuizingen uitgegroeid van bodedienst tot nationaal en internationaal erkend verhuisbedrijf, dat je verhuizing tot in de puntjes verzorgt.

De specialisaties van Bert Ooms Verhuizingen

Bert Ooms Verhuizingen is in staat om grote verhuizingen uit handen te nemen, maar richt zich ook op de kleinere verhuisklussen waar evenveel zorg en aandacht aan besteed wordt als aan de grote projecten. Bert Ooms Verhuizingen is daarom een specialist in zowel klein als groot. Particuliere of zakelijke verhuizingen, nationale of internationale verhuizingen; Bert Ooms Verhuizingen is je overal mee van dienst. Hierbij kun je ook voor specialistische klussen het bedrijf inschakelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kantoor-, project-, en fabrieksverhuizingen, maar ook aan het vervoer van piano’s, kluizen en computers. Deze verhuizingen vergen immers speciale zorg en aanpak.

Extra diensten van het verhuisbedrijf

Naast een complete ontzorging van je verhuisdag kan Bert Ooms Verhuizingen je ook van dienst zijn bij overige werkzaamheden, die betrekking hebben op je verhuizing. Denk hierbij aan:

  • Demontage en montage
  • Inpakken en uitpakken
  • Meubelopslag
  • Schoonmaakdienst
  • Verhuur verhuisdozen
  • Verhuur verhuisliften

Vraag offertes aan

Door offertes aan te vragen kun je tot wel 30% besparen op de totale kosten van een verhuizing. Hiermee kun je ook gelijk gratis én vrijblijvend meerdere professionele verhuisbedrijven bij jou uit de regio met elkaar vergelijken.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Meer nieuws:

Meer blogs