Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis en vrijblijvend

Verhuisbedrijf Budgetverhuizer.nlJe wil naar Vlaardingen verhuizen en hebt geen zin in al de verhuisstress die hierbij komt kijken. In dit geval is het verstandig om een professioneel verhuisbedrijf in te huren, die je deze zorgen uit handen neemt. Budgetverhuizer.nl is een voorbeeld daarvan.

Contactgegevens verhuisbedrijf Budgetverhuizer.nl

Voordat er wordt ingegaan op de diensten die Budgetverhuizer.nl levert, volgen nu eerst de contactgegevens van het verhuisbedrijf en de in te huren extra diensten in een overzichtelijke tabel.

Budgetverhuizer.nl
Adresgegevens Schiedamsedijk 69
3134 KK Vlaardingen
Telefoonnummer 088-4268000
E-mailadres helpdesk@budgetverhuizer.nl
Website www.budgetverhuizer.nl
Opgericht in 1928
Keurmerk aanwezig? Samenwerking met Erkende Verhuizers
Certificeringen Nee
Soort verhuizingen Particuliere verhuizingen

Kantoorverhuizingen

Extra diensten Grote spullen vervoer

Piano vervoer

Verhuisdozen

Tijdelijke inboedelopslag

Verhuur verhuislift

Garantieregelingen Garantiecertificaat Erkende Verhuizers

 

Waarin onderscheidt Budgetverhuizer.nl zich?

Een verhuisploeg kan eenvoudig worden opgesteld aan de hand van de informatie, die jij via de website met het verhuisbedrijf deelt. Er komt dus niemand bij je langs om een taxatie te doen en een offerte op te stellen. Dit scheelt arbeidskosten. Ook wordt er achter de schermen bespaard op kantoorkosten en dat voordeel wordt in jouw prijs doorgerekend. Ten tweede werkt Budgetverhuizer.nl met een vrij nieuw concept. Het is niet mogelijk om je volledige verhuizing uit handen te geven, maar je schakelt Budgetverhuizer.nl voor een aantal diensten, zoals zware meubels sjouwen. Budgetverhuizer.nl is dus eigenlijk een soort tussenstap tussen doe-het-zelf verhuizingen en complete verhuizingen.

Waarin is Budgetverhuizer.nl gespecialiseerd?

Het bedrijf is zoals reeds vermeld gespecialiseerd in een gedeeltelijke verhuizing, die ligt tussen de doe-het-zelf verhuizing en de compleet uitgevoerde verhuizing. Hierbij huur je enkele deskundige verhuizers in met een kleine tot grote verhuiswagen. Je betaalt hierbij per uur. Ook voor assistentie tijdens je verhuizing kun je Budgetverhuizer.nl inschakelen.

Welke extra diensten biedt Budgetverhuizer.nl?

Budgetverhuizer.nl huur je dus in voor een aantal losse diensten. Dit dienstenpakket bestaat uit de volgende losse services:

  • Grote spullen vervoer
  • Piano vervoer
  • Tijdelijke inboedelopslag
  • Verhuisdozen
  • Verhuur verhuislift

Vraag offertes aan

Door offertes aan te vragen kun je tot wel 30% besparen op de totale kosten van een verhuizing. Ook vergelijk je meerdere bedrijven uit jouw regio met elkaar waardoor je een keuze kunt maken welk bedrijf het beste bij jou past.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

 

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Meer nieuws:

Meer blogs