Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis en vrijblijvend

Verhuisbedrijf C.J. Van den Berg en Zonen EuromoversJe kunt kosten besparen en zelf een verhuizing naar Nijmegen regelen. Hier komt echter veel regelwerk bij kijken en vaak verlopen zaken toch anders dan je die op voorhand gepland had. Je verhuizing kan goed gaan, maar er is een even grote kans dat het mis gaat. Die stress en onzekerheid kun je niet gebruiken. Schakel daarom een professioneel verhuisbedrijf in, zoals verhuisbedrijf C.J. Van den Berg en Zonen Euromovers.

Contactgegevens C.J. Van den Berg en Zonen. Euromovers.

In de onderstaande vind je alle contactgegevens van het Nijmeegse verhuisbedrijf, als ook de soorten verhuizingen waar het bedrijf in gespecialiseerd is als de extra diensten die worden aangeboden.

C.J. Van den Berg en Zonen Euromovers
Adresgegevens De Vlotkampweg 64

6545 AG Nijmegen

Telefoonnummer 024-3781243
E-mailadres info@euromoversvandenberg.nl
Website www.euromoversvandenberg.nl
Opgericht in 1935
Keurmerk aanwezig? Branchekeurmerk Verhuizers
Certificeringen NIWO
Soort verhuizingen Particuliere verhuizing

Kantoorverhuizing

Internationale verhuizing

Projectverhuizing

Extra diensten Opslag en beheer

Verhuisdiensten in samenwerking met HiFi Center Video

Verpakkings- en verhuismateriaal

Inpakservice

Handymanservice

Garantieregelingen Verzekering inboedel tot een bedrag van €100.000 op basis van nieuwwaarde

 

In welk opzicht is C.J. Van den Berg en Zonen Euromovers anders?

C.J. Van den Berg en Zonen Euromovers beschikt door zijn lidmaatschap bij Euromovers over een groot internationaal netwerk buiten Nederland, zodat ook je internationale verhuizing vlekkeloos en zorgeloos kan verlopen. Er vindt bijvoorbeeld een nauwe samenwerking plaats tussen C.J. Van den Berg en Zonen Euromovers en douane experts. Je krijgt eveneens een voorlichtingsgesprek over de wetten en regels van het land, waar je naartoe verhuist. Je komt zo nooit voor verrassingen te staan.

Waar is C.J. Van den Berg en Zonen Euromovers in gespecialiseerd?

De specialisatie van C.J. Van den Berg en Zonen Euromovers is zondermeer de professionele verhuizing van particulieren of kantoren, waarbij de landsgrenzen geen belemmering vormen. Daarom sloot C.J. Van den Berg en Zonen zich ook twintig jaar geleden aan bij het internationale netwerk van verhuisbedrijven: Euromovers.

Van welke extra services kun je bij C.J. Van den Berg en Zonen Euromovers gebruikmaken?

C.J. Van den Berg en Zonen Euromovers biedt je al een complete verhuizing van je inboedel van je woning of kantoor aan, waarbij je spullen met zorg verhuisd worden van de ene naar de andere locatie. Daarnaast biedt C.J. Van den Berg en Zonen Euromovers een aantal extra diensten aan, zoals de uitgebreide verhuisdienst in samenwerking met HiFi Center Video. Deze dienst bestaat uit:

  • Aansluiten wifinetwerk
  • Installatie audio en televisie
  • Gratis advies over de voordelen van Smart Living

Eveneens kun je bij C.J. Van den Berg en Zonen Euromovers gebruikmaken van de geklimatiseerde opslagloods. Hierbij heb je de keuze uit verschillende opslagboxen van 8.5, 17 of 33 kubieke meter. De kosten betaal je wekelijks. Als laatste kun je een inpakservice en/of handymanservice ten alle tijden aanvragen.

Vraag offertes aan

Door offertes aan te vragen kun je tot wel 30% besparen op de totale kosten van een verhuizing. Ook vergelijk je meerdere bedrijven uit jouw regio met elkaar waardoor je een keuze kunt maken welk bedrijf het beste bij jou past.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Meer nieuws:

Meer blogs