Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis en vrijblijvend

Verhuisbedrijf D. Schot Verhuis & TransportOok al geef je jouw complete verhuizing uit handen aan een professioneel verhuisbedrijf, toch zal je op je verhuisdag een gezonde spanning voelen. Je begint immers toch een heel nieuw avontuur in je leven in een vreemde omgeving. Hierbij moet je jouw vertrouwde en waardevolle spulletjes uit handen geven aan een vreemde. Verhuisbedrijf D. Schot Verhuis & Transport neemt ook die zorgen voor je weg door te werken met vriendelijke en opgewekte verhuizers.

Contactgegevens verhuisbedrijf D. Schot Verhuis & Transport.

Voordat er wordt ingegaan op de verhuizingen, waarin D. Schot Verhuis & Transport gespecialiseerd is en welke extra diensten hierbij ingehuurd kunnen worden, volgt nu eerst een overzichtelijke tabel met alle contactgegevens van het Schiedamse verhuisbedrijf.

D. Schot Verhuis & Transport  
Adresgegevens Neherstraat 12

3125 BV Schiedam

Telefoonnummer 010 4264321
E-mailadres info@schotverhuizingen.nl
Website

www.schotverhuizingen.nl

Opgericht in 2006
Keurmerk aanwezig?

Nee

Certificeringen

Nee

Soort verhuizingen

Particuliere verhuizingen

Kantoorverhuizingen

Extra diensten

Piano vervoer

(de)montageservice

Inpakservice

Inboedelopslag

Huur of kopen verhuismateriaal

Ontruimingen

Handymanservices

Garantieregelingen

Verzekerd

Waarin verschilt D. Schot Verhuis & Transport?

D. Schot Verhuis & Transport is een relatief jong verhuisbedrijf met gedreven, opgeleide en opgewekte verhuizers. Iedere verhuizing groot of klein wordt met passie voor het vak uitgevoerd, waarbij je volledig ontzorgd wordt. Ook voor het vervoer van zware meubels kun je D. Schot Verhuis & Transport inschakelen als ook voor extra werkzaamheden die betrekking hebben op verhuizingen, zoals handymanservices en woningontruimingen.

De specialisaties van D. Schot Verhuis & Transport

D. Schot Verhuis & Transport is gespecialiseerd in particuliere verhuizingen en kantoorverhuizingen. Hierbij wordt uitsluitend gewerkt met ervaren en opgeleide verhuizers. Je inboedel is te allen tijde verzekerd. Naast verhuizingen kun je rekenen op een uitgebreid aanbod aan aanvullende diensten, zoals verhuur of verkoop van verhuismaterialen. Tevens heeft D. Schot Verhuis & Transport beschikking over een multifunctionele verhuislift. Ook is deze verhuislift voorzien van een Mega verhuisplateau, het grootste en stevigste plateau voor verhuisliften.

Extra diensten van D. Schot Verhuis & Transport

Naast particuliere en zakelijke verhuizingen kun je D. Schot Verhuis & Transport inhuren voor een aantal extra diensten, die betrekking hebben op verhuizingen. Denk hierbij aan zaken, zoals:

  • (De)Montageservice
  • Handymanservices
  • Huur of kopen verhuismateriaal
  • Inboedelopslag
  • Inpakservice
  • Ontruimingen
  • Piano vervoer of vleugel transport

Vraag offertes aan

Door offertes aan te vragen kun je tot wel 30% besparen op de totale kosten van een verhuizing. Ook vergelijk je meerdere bedrijven uit jouw regio met elkaar waardoor je een keuze kunt maken welk bedrijf het beste bij jou past.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Meer nieuws:

Meer blogs