Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis en vrijblijvend

Verhuisbedrijf De Brabantse VerhuiscentraleVerhuizen naar de stad van Philips en PSV? Dat gaat zo makkelijk nog niet. Hoewel je jouw verhuizing gemakkelijk online aan gemeente Eindhoven kunt doorgeven, komt er ook nog ander administratief regelwerk bij je verhuizing kijken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de aanvraag van onder andere een parkeervergunning. Dit administratieve regelwerk kan voor de nodige stress zorgen, maar hiervoor is een simpele oplossing te vinden. Schakel een Erkende Verhuizer in, die jouw verhuizing naar de lichtstad tot in de puntjes verzorgt. Een van die erkende verhuisbedrijven in Eindhoven en omstreken is verhuisbedrijf De Brabantse Verhuiscentrale.

Contactgegevens verhuisbedrijf De Brabantse Verhuiscentrale.

Hieronder volgen kort de contactgegevens van verhuisbedrijf De Brabantse Verhuiscentrale. Tevens wordt in het overzicht weergegeven op welk type verhuizingen het bedrijf zicht richt en welke extra diensten de Brabantse Verhuiscentrale daarnaast aanbiedt.

De Brabantse Verhuiscentrale
Adresgegevens Broekakkerseweg 22

5641 PC Eindhoven

Telefoonnummer 040-2483250
E-mailadres info@verhuiscentrale.nl
Website www.verhuiscentrale.nl
Opgericht in 2007
Keurmerk aanwezig? Erkende Verhuizers
Certificeringen n.v.t.
Soort verhuizingen Particuliere verhuizingen

Zakelijke verhuizingen

Internationale verhuizingen

Extra diensten Verhuur opslagboxen

Verhuur verhuislift

Tips voor verhuizing met kinderen

Art handling

Garantieregelingen Verhuisverzekering

Garantiecertificaat van de Erkende Verhuizers

 

Waarin verschilt De Brabantse Verhuiscentrale van andere?

Bij De Brabantse Verhuiscentrale ben je verzekerd van persoonlijke aandacht, een snelle service en een vlekkeloze verhuizing, waarbij je alle zorgen uit handen wordt genomen. Persoonlijkheid, efficiëntie en zorgvuldigheid zijn ook de kernwaarden, waar in het bedrijf naar gestreefd worden.

Specialismen van De Brabantse Verhuiscentrale

De Brabantse Verhuiscentrale richt zich op particuliere en zakelijke verhuizingen binnen Brabant, maar ook internationaal. Een goede voorbereiding is hierbij cruciaal en daarom komt een verhuisadviseur langs, die luistert naar je persoonlijke wensen en die aan de hand van die wensen een verhuisplan opstelt. Bij de verhuizing zelf wordt gebruikgemaakt van milieuvriendelijk verpakkingsmateriaal en is je inboedel verzekerd tot €100.000 op basis van nieuwwaarde. Bij een bedrijfsverhuizing wordt er daarnaast gezorgd voor een uitstekende nazorg, zoals de installatie van apparatuur. Ook worden belangrijke apparatuur, zoals servers en fabrieksmachines, veilig verhuisd door middel van modern takelmateriaal en lucht geveerde verhuiswagens. Bij internationale verhuizingen wordt je papierwerk, zoals douaneformulieren en invoerrechten, verzorgd door De Brabantse Verhuiscentrale, zodat je hier geen omkijken naar hebt. Ook biedt het verhuisbedrijf handige informatieve artikelen aan op de website met betrekking tot het emirgratieproces.

Extra services bij De Brabantse Verhuiscentrale

Het bedrijf biedt je daarnaast nog een aantal extra diensten aan. Zo kun je bij De Brabantse Verhuiscentrale opslagboxen in verschillende maten huren:

  • De inboedelboxen: je inboedel wordt in een speciale box opgeslagen in een ruimte voorzien van een uitstekend klimaatbeheersingssysteem.
  • De doe-het-zelf boven: dit zijn speciale inboedelbozen, waarin je zelf je waardevolle spullen kunt opslaan zonder dat iemand anders de opslag voor je doet.
  • Archiefboxen: boxen waarin je persoonlijke of zakelijke documenten opgeslagen kunnen worden in een brandveilige, inbraakveilige en goed geventileerde omgeving.
  • Opslag goederen: dit is een opslagruimte voor de opslag van voorraad of overtollige goederen.

Vraag offertes aan

Door offertes aan te vragen kun je tot wel 30% besparen op de totale kosten van een verhuizing. Ook vergelijk je meerdere bedrijven uit jouw regio met elkaar waardoor je een keuze kunt maken welk bedrijf het beste bij jou past.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

 

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Meer nieuws:

Meer blogs