Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis en vrijblijvend

Verhuisbedrijf De Bresser Verhuizingen B.V.Op zoek naar een full service verhuizing van een erkend verhuisbedrijf in Tilburg en omstreken? Zoek dan niet verder en huur vandaag nog verhuisbedrijf De Bresser Verhuizingen B.V. in. Het is een verhuisbedrijf en logistiek bedrijf met een centrale positie in de Benelux, vakbekwaam personeel, ruime ervaring en uitgebreide logistieke diensten.

Contactgegevens De Bresser Verhuizingen B.V.

In onderstaande tabel kun je informatie vinden over de manieren, waarop je in contact kunt komen met De Bresser Verhuizingen B.V. Daarnaast laat de tabel je zien in welke soort verhuizingen het Tilburgse verhuisbedrijf gespecialiseerd is en welke extra diensten het bedrijf aanbiedt.

De Bresser Verhuizingen B.V.
Adresgegevens Opslag:
Herastraat 9
5047 TX TilburgLogistiek:
Heieinde 13
5047 SX TilburgMeubellijn:
Heieinde 13
5047 SX Tilburg
Telefoonnummer Opslag: 013-5425935

Logistiek: 013-8200917

Meubellijn: 013-5285960

E-mailadres info@debresser.nl
Website www.debresser.nl
Opgericht in 1923
Keurmerk aanwezig? Erkende Verhuizer
Certificeringen ISO 14001

ISO 9001:2015

Soort verhuizingen Particuliere verhuizingen

Zakelijke verhuizingen

Zorg verhuizingen

Internationale verhuizingen

Extra diensten Inboedelopslag

Doe-het-zelf opslag

Full service

Handymanservice

Piano vervoer

Garantieregelingen Garantieregeling volgens Erkende Verhuizer

 

Waarin verschilt De Bresser Verhuizingen B.V. van andere verhuisbedrijven in Tilburg?

De Bresser Verhuizingen B.V. is aangesloten bij de organisatie van Erkende Verhuizers, wat betekent dat het verhuisbedrijf werkt volgens strenge eisen, belangrijke garanties en een vakkundig uitgevoerde verhuizing. Hierbij staat een persoonlijke aanpak centraal. Op basis van een intake gesprek wordt je verhuizing opgesteld. Daarna volgt het inpakken, waarbij je ervoor kunt kiezen zelf je spullen in te pakken of dit uit handen te geven. Voor je verhuisdatum komt nog iemand van De Bresser Verhuizingen B.V. langs om op eventuele valkuilen te anticiperen. Hierna verzorgt De Bresser Verhuizingen B.V. je verhuizing, maar ook de nazorg is een optie. Hierbij laat je door specialisten je inboedel weer uitpakken en gebruiksklaar maken.

Wat is een specialisme van De Bresser Verhuizingen B.V.?

Het verhuisbedrijf biedt particuliere en zakelijke verhuizingen aan, maar eveneens zorgverhuizingen, zoals een seniorenverhuizing of een verhuizing van mensen die een specifieke zorg nodig hebben. Daarnaast neemt De Bresser Verhuizingen B.V. de logistieke processen bij bedrijven wanneer gewenst compleet uit handen. De Bresser heeft meer dan honderd jaar ervaring in het meubelvervoer en meubellogistiek. Hierbij vormen de landsgrenzen geen obstakel. Wekelijks levert De Bresser Verhuizingen B.V. aan de Benelux en tweewekelijks aan de rest van Europa.

Welke extra diensten biedt De Bresser Verhuizingen B.V. aan?

Het bedrijf biedt nog een aantal extra diensten aan:

  • Verschillende opslagmogelijkheden in moderne, beveiligde en geconditioneerde hallen: inboedelopslag, doe-het-zelf opslag en full service.
  • Levering van meubels, waarbij je ook nog kunt kiezen voor een montage service.
  • Logistieke diensten
  • Piano vervoer
  • Handymanservice

Vraag offertes aan

Door offertes aan te vragen kun je tot wel 30% besparen op de totale kosten van een verhuizing. Ook vergelijk je tot vier bedrijven bij jou uit de regio zodat je zeker weet dat je een bedrijf vindt dat bij jou past.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

 

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Meer nieuws:

Meer blogs