Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis en vrijblijvend

Verhuisbedrijf De Gier Facilities B.V.Goed voor je lichaam zorgen staat bij veel mensen toch wel hoog in het vaandel. Er kunnen echter verschillende redenen zijn waarom iemand geen lidmaatschap aanvraagt voor een sportschool. Dientengevolge vind je bij veel mensen thuis een of meerdere fitnessapparaten. Bij een verhuizing zal je deze fitnessapparatuur graag heelhuids willen vervoeren van je oude naar je nieuwe adres. De Gier Facilitities B.V. is gespecialiseerd in het verhuizen van fitnessapparatuur.

Contactgegevens verhuisbedrijf De Gier Facilities B.V.

Voordat er wordt ingegaan op de diensten die ’t De Gier Facilities B.V. leveren, volgen nu eerst de contactgegevens van het verhuisbedrijf en de in te huren extra diensten in een overzichtelijke tabel.

De Gier Facilities B.V.
Adresgegevens Leehove 20

2678 MC De Lier

Telefoonnummer 017-4627010

Spoed: 06-52532199

E-mailadres info@degier.net
Website www.degier.net
Opgericht in 1934
Keurmerk aanwezig? Nee
Certificeringen Nee
Soort verhuizingen Particuliere verhuizingen van fitnessapparatuur

Zakelijke verhuizingen fitnessapparatuur

Extra diensten Installatie

Speciaal transport

Logistiek

Opslag

Garantieregelingen Nee

 

Waarom zou je kiezen voor De Gier Facilities?

De Gier is ooit begonnen als verhuis- en transportbedrijf, maar heeft zich nu gespecialiseerd in fitness installatie en transport, speciaal transport en logistiek. Voor deze diensten maakt het bedrijf gebruik van een uitgebreid, modern en goed onderhouden wagenpark. Wanneer bij een klus blijkt dat niet het juiste verhuismiddel aanwezig is, dan wordt er gebruik gemaakt van het professionele partnernetwerk van mede-transporteurs. Zo is er altijd de beste oplossing voor de klanten aanwezig. De wagens die beschikbaar zijn in het wagenpark zijn:

 • Vrachtwagens in verschillende maten
 • Bestelwagens in verschillende maten
 • Trekker-opleggercombinatie
 • Werkmaterieel zoals trappenloper en stapelaars
 • Autolaadkraan

Waarin is De Gier Facilities gespecialiseerd?

Zoals uit bovenstaande duidelijk is geworden, is De Gier Facilities B.V. gespecialiseerd in drie zaken:

 • Transport en installatie van Life Fitness fitnessapparatuur voor bedrijven en particulieren in de hele Benelux.
 • Logistieke zaken, zoals een eigen magazijn waar fitnessapparatuur, inboedel en pallets tijdelijk opgeslagen kunnen worden. Je spullen worden opgeslagen in speciale containers, inboedelkisten of op pallets.
 • Door het uitgebreide wagenpark is speciaal transport ook mogelijk. Kluizen of zware machines verhuizen is geen probleem. Heeft De Gier het benodigde voertuig niet tot zijn beschikking, dan wordt het uitgebreide netwerk van partners ingeschakeld.

En wat nog meer bij De Gier Facilities B.V.?

De extra diensten die De Gier zijn klanten aanbiedt, zijn reeds de revue gepasseerd. Hieronder volgen de diensten nogmaals kort op een rijtje:

 • Installatie apparatuur
 • Speciaal transport van bijvoorbeeld kluizen of zware spullen
 • Logistiek, zoals tijdelijke opslag

Vraag offertes aan

Door offertes aan te vragen kun je tot wel 30% besparen op de totale kosten van een verhuizing. Ook vergelijk je tot vier bedrijven bij jou uit de regio zodat je zeker weet dat je een bedrijf vindt dat bij jou past.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

 

 

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Meer nieuws:

Meer blogs