Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis en vrijblijvend

Verhuisbedrijf De Graaf VerhuizingenHet Stedelijk Museum, het Kaasmuseum en het Beatles museum zijn beroemde toeristenattracties in Alkmaar. Op cultureel gebied heeft de stad je veel te bieden, maar ook wat betreft geschiedenis en gezelligheid heeft de Noord-Hollandse stad veel te bieden. Een verhuizing naar Alkmaar is daarom zeker geen negatief iets, maar dit kan het wel zijn als je zelf je verhuizing regelt. De stress die hiermee gepaard gaat, kan je blik op Alkmaar kleuren. Voorkom dit door een erkend verhuisbedrijf in te huren, die gespecialiseerd is in verhuizingen in Alkmaar. Een bedrijf, zoals verhuisbedrijf Mondial Movers De Graaf Verhuizingen bijvoorbeeld.

Contactgegevens Mondial Movers De Graaf Verhuizingen

In onderstaande tabel vind je in het kort alle contactgegevens van Mondial Movers De Graaf Verhuizingen Eveneens worden kort de soort verhuizingen waarin het verhuisbedrijf gespecialiseerd is benoemd en de extra diensten die je kunt inhuren.

Mondial Movers De Graaf Verhuizingen
Adresgegevens Berenkoog 83

1822 BN Alkmaar

Telefoonnummer 072 – 564 16 25
E-mailadres info@degraaf.com
Website www.degraaf.com
Opgericht in 1929
Keurmerk aanwezig? Erkende Verhuizer
Certificeringen ISO 9001

ISO 14001

ISO 45001

KSO

Foundation

Soort verhuizingen Particulier

Zakelijk

Internationaal

Extra diensten Containeropslag zakelijk en particulier

Thuiswerkplek inrichten

Opslagruimte

Online verhuiswinkel

Garantieregelingen Complete verzekering ook bij opslag

 

Waarin is Mondial Movers De Graaf Verhuizingen anders?

Mondial Movers biedt niet alleen verhuizingen particulier of zakelijk aan, die uitblinken in professionaliteit, veiligheid, zekerheid en kwaliteit, maar het is eveneens een onderneming waar maatschappelijk verantwoord ondernemen een kernactiviteit is. Sinds 2020 heeft Mondial Movers een eigen Foundation opgericht met als doel armoede en eenzaamheid te bestrijden in Nederland. Dit doet de organisatie door speelgoed in te zamelen met de Speelgoededoelendoos. Voor ieder verhuisbedrijf binnen Mondial zijn 350 speelgoeddozen beschikbaar. Bij de verhuizing van een gezin kun je die meegeven gratis, waarbij kinderen de doos kunnen vullen met speelgoed dat ze niet mee willen verhuizen. Op de dag van de verhuizing neemt Mondial Movers De Graaf Verhuizingen deze doos mee en slaat deze op in de opslagloods. In samenwerking met de stichting Present worden deze dozen vervolgens verspreid naar gezinnen die het nodig hebben.

Waarin is Mondial Movers De Graaf Verhuizingen gespecialiseerd?

Mondial Movers De Graaf Verhuizingen is gespecialiseerd in particuliere en zakelijke verhuizingen nationaal en internationaal. Mondial Movers De Graaf Verhuizingen stuurt een verhuisadviseur bij je langs om een taxatie te doen van je inboedel in kubieke meters en om met jou je wensen en eisen door te spreken. Hierna wordt een vrijblijvende offerte opgesteld, die aan de hand van je inboedelvolume, de te verhuizen kilometers en de laad- en lossituatie bepaald wordt.

Extra diensten

Naast de particuliere en zakelijke complete verhuizingen kun je Mondial Movers De Graaf Verhuizingen ook inhuren voor een aantal extra verhuiszaken, die je niet zelf wil uitvoeren. Bij Mondial Movers De Graaf Verhuizingen kun je kiezen uit de volgende extra diensten:

  • Containeropslag particulier of zakelijk
  • Online verhuiswinkel
  • Thuiswerkplek inrichten
  • Opslagruimte

Vraag offertes aan

Door offertes aan te vragen kun je tot wel 30% besparen op de totale kosten van een verhuizing. Ook vergelijk je tot vier bedrijven bij jou uit de regio zodat je zeker weet dat je een bedrijf vindt dat bij jou past.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Meer nieuws:

Meer blogs