Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis en vrijblijvend

Verhuisbedrijf De Gruijter en CoMeer dan 135 jaar ervaring in het verhuizen? Verhuizen op een hoog niveau? Kies dan voor verhuisbedrijf De Gruijter en Co voor een verhuizing op hoogwaardig niveau. De Gruijter en Co is een nationaal en internationaal verhuisbedrijf dat gespecialiseerd is in het verhuizen van staatshoofden en multinationals.

Contactgegevens verhuisbedrijf De Gruijter en Co

In onderstaande tabel vind je alle contactgegevens van het Koninklijk verhuisbedrijf De Gruijter en Co. Ook kun je er alle soorten verhuizingen vinden, die door De Gruijter en Co uitgevoerd worden als mede het extra dienstenpakket dat aangeboden wordt.

De Gruijter en Co
Adresgegevens A. van Leeuwenhoekweg 50

2408 AN Alphen aan den Rijn

Telefoonnummer 071-5899313
E-mailadres info@degruijter.nl
Website www.degruijter.nl
Opgericht in 1920
Keurmerk aanwezig? Erkende Verhuizer
Certificeringen OMNI

ISO 9001

FIDI FAIM

Soort verhuizingen Zakelijke verhuizingen

Internationale zakelijke verhuizingen

Privé verhuizingen

Extra diensten Executive services

Expat services

Opslag

Kunst vervoer

Inpakservice

Handyman service

Waterbed service

Vervoer huisdieren

Garantieregelingen Verhuisverzekering

 

Waarin onderscheidt De Gruijter en Co zich?

Zowel nationaal als internationaal houdt De Gruijter en Co zich bezig met het verhuizen van doelgroepen, die specialisme, aandacht en toewijding nodig hebben en dit op een juiste manier weten te waarderen. Daarom richt De Gruijter en Co zich vooral op het topsegment van de samenleving. Hierbij is kwaliteit het hoogst denkbare goed naast de tevredenheid van jou als klant. De klanten van De Gruijter en Co kunnen rekenen op een klantgerichte aanpak van de verhuizers, die passie voor hun vak hebben en die integriteit hoog in het vaandel hebben staan.

Extra diensten

Exclusief verhuizen dat kan bij De Gruijter en Co. Zowel nationaal als internationaal kun je rekenen op een royale behandeling van je inboedel, waardoor je verhuisdag volledig zorgeloos verloopt. Daarnaast kun je ook bij De Gruijter en Co gebruikmaken van een aantal extra services:

  • Executive services, waarbij je verhuizing van begin tot eind gemanaged wordt.
  • Expat services
  • Opslag
  • Kunst vervoer
  • Inpakservice
  • Handymanservice
  • Waterbed service
  • Vervoer huisdieren

Vraag offertes aan

Door offertes aan te vragen kun je tot wel 30% besparen op de totale kosten van een verhuizing. Ook vergelijk je tot vier bedrijven bij jou uit de regio zodat je zeker weet dat je een bedrijf vindt dat bij jou past.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

 

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Meer nieuws:

Meer blogs