Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis en vrijblijvend

Verhuisbedrijf De Lange Top MoversVerhuizen naar Emmen en omgeving? Kies voor een erkend verhuisbedrijf, die de Drentse stad op zijn duimpje kent. Naast de lokale knowhow heeft een erkend verhuisbedrijf ook als voordeel dat het kwaliteit, vakmanschap en zekerheid biedt tijdens je verhuizingen. Een Drentse Erkende Verhuizer is bijvoorbeeld De Lange Top Movers. Het bedrijf is al sinds 1920 actief in de verhuisbranche, waardoor je gebruik kunt maken van een ruime ervaring op het gebied van verhuizingen. De aansluiting bij verhuisbedrijf Top Movers biedt daarnaast nog als voordeel dat je gebruik kunt maken van een landelijke dekking aan erkende verhuisbedrijven voor als je vanuit Emmen naar een andere stad in Nederland verhuist.

Contactgegevens verhuisbedrijf De Lange Top Movers?

In onderstaande tabel vind je in het kort alle contactgegevens van De Lange Top Movers. Eveneens worden kort de soort verhuizingen waarin het verhuisbedrijf gespecialiseerd is benoemd en de extra diensten die je kunt inhuren.

De Lange Top Movers
Adresgegevens Albatrosstraat 1

7821 AM Emmen

Telefoonnummer 059-1630554
E-mailadres info@delangetopmovers.nl
Website www.delangetopmovers.nl
Opgericht in 1920
Keurmerk aanwezig? Erkende Verhuizer
Certificeringen VCA

ISO 9001

ISO 14001

Soort verhuizingen Particuliere verhuizingen

Zakelijke verhuizingen, zoals zorgverhuizingen, projectverhuizingen, schoolverhuizingen en dergelijken.

Internationale verhuizingen

Extra diensten Archiefbeheer

Verhuur of verkoop verhuismateriaal

Verhuur verhuislift

Geconditioneerde opslag

Handymanservices

Inpakservice

Schone oplevering

(de)montageservice

Garantieregelingen Uitgebreide verhuisverzekering

 

Waarom kiezen voor De Lange Top Movers?

De Lange Top Movers is al ruim een eeuw specialist in verhuizingen in Emmen en omstreken. Het bedrijf is door aansluiting bij Top Movers ook landelijk en internationaal een toonaangevende verhuispartner geworden. Waar je De Lange Top Movers voor inschakelt, bepaal je helemaal zelf. Je kunt je complete inboedel tegen een scherpe prijs verhuizen of je deelt de kosten van de verhuizing met het verhuisbedrijf. Bij een complete verhuizing krijg je handymanservices en het demonteren/monteren van spullen er in een prijs bij. Je kunt echter ook deze diensten los inhuren. Een van de redenen waarom je door De Lange goedkoop verhuisd kan worden, is omdat je inboedel aan huis in opslagcontainers geladen worden. Dit scheelt handelingen, waardoor je kosten bespaart.

Extra services van het bedrijf

Naast het veilig verhuizen van je huisraad van plek A naar B kun je De Lange ook inschakelen voor een aantal extra diensten, waarvan hieronder een overzicht volgt. Je kunt het verhuisbedrijf nog inschakelen voor:

  • Archiefbeheer
  • (De)Montageservice
  • Geconditioneerde opslag van inboedel, meubels, kunst of personenwagens
  • Handymanservices
  • Inpakservice
  • Schone oplevering
  • Verhuur of verkoop verhuismateriaal
  • Verhuur verhuislift

Vraag offertes aan

Door offertes aan te vragen kun je tot wel 30% besparen op de totale kosten van een verhuizing. Ook vergelijk je tot vier bedrijven bij jou uit de regio zodat je zeker weet dat je een bedrijf vindt dat bij jou past.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Meer nieuws:

Meer blogs