Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis en vrijblijvend

Verhuisbedrijf De Vakverhuizer HelmondDe Vakverhuizer is een professioneel verhuisbedrijf met vestigingen door heel Nederland. Ook in de Noord-Brabantse gemeente Helmond vind je De Vakverhuizer. Het verhuisbedrijf profileert zichzelf als een betrouwbaar, flexibel en zeer goedkoop verhuisbedrijf.

Contactgegevens verhuisbedrijf De Vakverhuizer Helmond

Voordat er wordt ingegaan op de diensten die verhuisbedrijf De Vakverhuizer levert, volgen nu eerst de contactgegevens van het verhuisbedrijf en de in te huren extra diensten in een overzichtelijke tabel.

De Vakverhuizer Helmond
Adresgegevens Steenovenweg 5

5708 HN Helmond

Telefoonnummer 049-2200055
E-mailadres Onbekend
Website www.verhuisbedrijfhelmond.nl
Opgericht in Onbekend
Keurmerk aanwezig? Nee
Certificeringen Nee
Soort verhuizingen Seniorenverhuizingen

Zorgverhuizingen

Kantorenverhuizingen

Instellingenverhuizingen

Scholenverhuizingen

Winkelbedrijvenverhuizingen

Doe-het-zelf verhuizing

Extra diensten Klussenservice

Opslag

Ontruimingen

Afvoerservice

Verpakkingsservice

Schoonmaakservice

Gratis dozenservice

Garantieregelingen Verzekerd

 

Waarin is De Vakverhuizer anders?

Of je nu een particuliere of zakelijke verhuizing voor de boeg hebt, De Vakverhuizer zorgt voor een complete ontzorging op je verhuisdag en daarna. De verhuizing is daarnaast volledig op maat, waardoor je de keuze hebt om het verhuisbedrijf in te huren voor losse klussen of voor een complete verhuizing. Dit ziet er ongeveer zo uit:

 • De klusjeswerkzaamheden voor de oplevering van je oude woning
 • Montageservice voor het meubilair op je nieuwe adres
 • Het in- en uitpakken van je inboedel
 • Wil je zelf verhuizen, kun je ook samen met verhuishulp van De Vakverhuizer verhuizen
 • Een complete verzorging van je verhuizing door De Vakverhuizer

Daarnaast kan De Vakverhuizer ervoor zorgen dat overtollige inboedel wordt afgevoerd naar de stort of een kringloopwinkel.

Wat is de specialisatie van De Vakverhuizer?

De Vakverhuizer heeft de focus liggen op particuliere verhuizingen, zoals gezinsverhuizingen en seniorenverhuizingen. Ten tweede kun je De Vakverhuizer altijd inhuren voor je zakelijke verhuizingen, zoals zorgverhuizingen, winkelbedrijvenverhuizingen, scholenverhuizingen, kantorenverhuizingen en instellingenverhuizingen. Hierbij hanteert het verhuisbedrijf zeer scherpe verhuisprijzen en is je inboedel degelijk verzekerd tegen schade tijdens de verhuizing.

Waar kun je De Vakverhuizer nog meer voor inhuren?

Bij een volledige verhuizing verzorgt De Vakverhuizer je verhuizing tot in de puntjes en heb je hier helemaal geen omkijken meer naar. Het kan echter zo zijn dat je jouw verhuizing gedeeltelijk zelf wil doen en slechts voor een aantal klussen De Vakverhuizer in wil huren. Hieronder volgt een opsomming van alle losse diensten, waarvoor je het verhuisbedrijf kunt inhuren.

 • Handymanservice
 • Inboedelopslag
 • Ontruimingen
 • Afvoeren inboedel
 • Verpakservice
 • Bezemschone oplevering
 • Gratis dozenservice

Vraag offertes aan

Door offertes aan te vragen kun je tot wel 30% besparen op de totale kosten van een verhuizing. Ook vergelijk je tot vier bedrijven bij jou uit de regio zodat je zeker weet dat je een bedrijf vindt dat bij jou past.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

 

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Meer nieuws:

Meer blogs