Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis en vrijblijvend

Verhuisbedrijf De Wit Haarlem EuromoversEen verkeerde manier van je inboedel inpakken. De overgang te traag geregeld. Geen parkeervergunning aangevraagd. Dit zijn allemaal zaken, waarmee je te maken zou kunnen krijgen wanneer je zelf een verhuizing regelt. Natuurlijk, je bespaart op deze manier flink op de arbeidskosten, maar loopt wel het risico dat je je inboedel niet goed verpakt, boetes krijgt omdat je je niet tijdig hebt ingeschreven in de nieuwe gemeente of weken zonder internet zit omdat je bent vergeten je abonnementen om te zetten. Dit wil je toch niet? Schakel daarom een erkend verhuisbedrijf in, bijvoorbeeld verhuisbedrijf De Wit Haarlem Euromovers.

Contactgegevens verhuisbedrijf De Wit Haarlem Euromovers

In de volgende tabel vind je alle contactgegevens van De Wit Haarlem Euromovers terug. Tevens zal hier kort stilgestaan worden bij de verhuizingen, die het Haarlemse verhuisbedrijf aanbiedt als wel de extra diensten, waarvan je gebruik kunt maken.

De Wit Haarlem Euromovers
Adresgegevens Wateringweg 64

2031 EJ Haarlem

Telefoonnummer 023-5310404
E-mailadres tom@dewitverhuizingen.nl
Website www.dewitverhuizingen.nl
Opgericht in 1991
Keurmerk aanwezig? Erkende Project Verhuizers

Erkende Verhuizers

Certificeringen MVO Nederland

ISO 9001

ISO 14001

Soort verhuizingen Nationale en internationale verhuizingen

Particuliere verhuizingen

Bedrijfsverhuizingen

Overheidsverhuizingen

Extra diensten Facility services, zoals projectmanagement, voorraadbeheer en archiefbeheer

Art handling, zoals kunsttransport, opslag kunst en antiek, museum-/galerieservice en kunstverpakkingen

Verhuisdiensten, zoals opslag en totaalservice

Garantieregelingen Verzekering op waarde van uw inboedel inclusief garantiecertificaat

 

Waarom kies je voor De Wit Haarlem Euromovers?

De Wit Haarlem Euromovers differentieert zich van andere verhuisbedrijven in die zin dat het verhuisbedrijf vele diverse diensten aanbiedt; niet alleen in de verhuisbranche maar ook facilitaire diensten en art handling. Het vertrouwen dat jij als opdrachtgever in de verhuizer hebt is hierbij erg belangrijk. Daarom staat aandacht voor de klant bij alle services hoog in het vaandel en zal De Wit Haarlem Euromovers altijd proberen met je mee te denken. Het bedrijf doet dit al jaren consistent en dit zie je terug aan de vaste kring van klanten, die het bedrijf omringt.

Waarin is De Wit Haarlem Euromovers gespecialiseerd?

Verhuisbedrijf De Wit Haarlem Euromovers is een professioneel verhuisbedrijf uit Haarlem. Het biedt een groot aantal verhuisdiensten en facilitaire diensten aan voor de zakelijke en particuliere markt. Verhuizingen zijn hierbij de kernactiviteit, maar ook de extra diensten vormen een belangrijk deel van de omzet van het verhuisbedrijf. De Wit Haarlem Euromovers is een lokale specialist en kent zijn omgeving goed. Door zijn centrale ligging ben je vanuit Haarlem echter ook zo naar andere steden verhuisd. Amsterdam ligt bijvoorbeeld op twintig minuten afstand.

Welke extra diensten biedt De Wit Haarlem Euromovers aan?

De Wit Haarlem Euromovers neemt je de zorg uit handen bij een particuliere of zakelijke verhuizing nationaal of internationaal. Hoeveel hulp je nodig hebt van het verhuisbedrijf, bepaal je echter helemaal zelf. Je kunt je hele verhuizing uit handen geven of er enkel voor kiezen om zware meubels te laten transporteren. Bij een hele verhuizing kies je voor gedegen verpakkingsmateriaal, een verhuislift, chauffeur en een klusjesman. Daarnaast kun je nog gebruikmaken van extra diensten, zoals:

  • Facilitaire diensten, zoals projectmanagement, verhuisservice, ruimtebeheer, archiefbeheer, ICT beheer, handymanservice, voorraadbeheer en een facilitaire medewerker.
  • Art handling, zoals efficiënt kunsttransport, opslag antiek en kunst, galerie-/museumservice, kunstverpakkingen en deskundige art handlers.
  • Verhuisdiensten, zoals opslag inboedel en handymanservice

Vraag offertes aan

Door offertes aan te vragen kun je tot wel 30% besparen op de totale kosten van een verhuizing. Ook vergelijk je tot vier bedrijven bij jou uit de regio zodat je zeker weet dat je een bedrijf vindt dat bij jou past.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

 

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Meer nieuws:

Meer blogs