Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis en vrijblijvend

Verhuisbedrijf Den Otter VerhuizingenNet als veel andere bedrijven in de verhuisbranche is verhuisbedrijf Den Otter Verhuizingen ook ooit begonnen als een bodedienst. Toen de vraag naar deze bodediensten afnam, specialiseerde het bedrijf zich in verhuizingen van zowel particuliere als zakelijke aard. Anno 2020 is het bedrijf uitgegroeid tot een van de bekendste verhuisbedrijven in de regio.

Contactgegevens verhuisbedrijf Den Otter Verhuizingen

Voordat er wordt ingegaan op de diensten die Den Otter Verhuizingen levert, volgen nu eerst de contactgegevens van het verhuisbedrijf en de in te huren extra diensten in een overzichtelijke tabel.

Den Otter Verhuizingen
Adresgegevens

Fennaweg 26

2991 ZA Barendrecht

Telefoonnummer

018- 0612900

E-mailadres

info@den-otter.nl

Website

www.den-otter.nl

Opgericht in 1913
Keurmerk aanwezig?

Erkende Verhuizers

Certificeringen

Nee

Soort verhuizingen

Particuliere verhuizingen

Seniorenverhuizingen

Internationale verhuizingen

Zakelijke verhuizingen

Extra diensten

Inpakservice

Verhuur verhuisliften

Zware meubels vervoer

Demontage en montage

Handymanservice

Inboedelopslag

Archief beheer en opslag

Archief vernietiging

Leegruimen

Seizoenopslag

Garantieregelingen

Garantiecertificaat Erkende Verhuizers

 

Waarin differentieert Den Otter Verhuizingen zich van andere?

Den Otter Verhuizingen onderscheidt zich vooral van andere verhuisbedrijven door de vele extra diensten, die het bedrijf je aanbiedt. Binnen deze extra diensten, zoals de opslag, zijn daarnaast ook nog meerdere opties mogelijk. Een complete verhuizing door Den Otter Verhuizingen uitgevoerd, is ook geen overbodige luxe. Omdat Den Otter Verhuizingen onder de Erkende Verhuizers valt, kun jij als klant rekenen op goede vakmannen, schone en goede verhuiswagens, nodige hulpmaterialen en juiste gereedschappen.

De specialisaties van Den Otter Verhuizingen

Den Otter Verhuizingen is gespecialiseerd in verhuizingen en opslag. Voor zowel nationale als internationale verhuizingen op particulier en zakelijk gebied kun je bij het verhuisbedrijf terecht. Hierbij kun je gebruikmaken van een heel scala aan extra diensten, zoals in-en uitpakken van je inboedel en opslag. In het moderne bedrijfspand van Den Otter Verhuizingen kan je inboedel, archief of seizoensspullen tijdelijk of voor langere duur opgeslagen worden. Middels een eigentijds systeem van opslagcontainers en opslagkisten kan het verhuisbedrijf je spullen veilig en betaalbaar opslaan. De kisten en containers worden tevens door Den Otter Verhuizingen beladen en in de opslagloodsen compleet neergezet.

Extra diensten

Eerder is al vermeld dat je bij Den Otter Verhuizingen gebruik kunt maken van een heel scala aan extra diensten. Hieronder volgt op een rijtje welke diensten het verhuisbedrijf aanbiedt:

  • Archief beheer en opslag
  • Archief vernietiging
  • Demontage en montage
  • Handymanservice
  • Inboedelopslag
  • Inpakservice
  • Leegruimen
  • Seizoenopslag
  • Verhuur verhuisliften
  • Zware meubels vervoer

Vraag offertes aan

Door offertes aan te vragen kun je tot wel 30% besparen op de totale kosten van een verhuizing. Ook vergelijk je tot vier bedrijven bij jou uit de regio zodat je zeker weet dat je een bedrijf vindt dat bij jou past.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Meer nieuws:

Meer blogs