Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis en vrijblijvend

Verhuisbedrijf Derksen B.V.Arnhem ligt vrij centraal in Nederland. Vanuit Arnhem ben je zo in Utrecht, Nijmegen, Den Bosch, Amsterdam en zelfs binnen twee uur in Groningen. Ook ligt Arnhem dichtbij de Duitse grens, waardoor het ook een poort vormt tot Nederland voor veel Duitsers. Dientengevolge is het niet verwonderlijk dat veel internationale verhuizingen naar en van Arnhem plaatsvinden. Bij een internationale verhuizing komt veel kijken en is het vaak raadzaam om een erkend verhuisbedrijf in te schakelen. Voor je internationale verhuizing naar of vanuit Arnhem schakel je verhuisbedrijf Derksen Verhuizingen B.V. in. Als Erkende Verhuizer en in het bezit van meerdere internationale kwalificeringen ben je wat betreft je internationale verhuizing verzekerd van een zorgeloze verhuisdag.

 

Contactgegevens verhuisbedrijf Derksen

Hieronder kun je in de tabel alle contactgegevens van Derksen Verhuizingen B.V. nalezen. Eveneens zal je zien dat er al kort aandacht besteed wordt aan de verschillende soorten verhuizingen, die het bedrijf uitvoert en aan de extra services die je hierbij kunt inschakelen.

 

Derksen Verhuizingen B.V.
Adresgegevens De Overmaat 39
6831 AE Arnhem
Telefoonnummer Tel: 026-3230320

Fax: 026-3232601

E-mailadres info@derksen.nl
Website www.derksen.nl
Opgericht in 1898
Keurmerk aanwezig? Erkende Verhuizer
Certificeringen VCA

ISO 9001

FAIM Plus

FIDI

Soort verhuizingen Internationale verhuizing

Particuliere verhuizingen

Zakelijke verhuizingen; zowel project als personeel

Seniorenverhuizing

Extra diensten Inboedel opslag

Vervoer piano’s, vleugels en orgels

Vervoer kunst en antiek

Handymanservice

Archiefopslag en -beheer

Huismeesterdiensten

Facilitair management

Cable management

Relocation service

Garantieregelingen Inboedel tot €100.000 verzekerd

 

Waarom moet je Derksen Verhuizingen B.V. kiezen?

Derksen Verhuizingen B.V. staat garant voor kwaliteit en dit maakt het verschil. Kwaliteit kun je laten zien in de details: in de omgang met je spullen, in de verpakkingswijze van je spullen en in kennis van verhuizen. Als onderdeel van de Erkende Verhuizers kan Derksen die kwaliteit bieden. Internationaal is het verhuisbedrijf aangesloten op keurmerken, zoals FIDI en FAIM, waardoor de kwaliteit ook gewaarborgd wordt in internationale verhuizingen. Door het lange bestaan heeft het verhuisbedrijf veel ervaring opgedaan en kun je rekenen op specialistische kennis bij iedere type verhuizing. Creatief meedenken met de klant en een uitstekende dienstverlening zijn hierbij kernactiviteiten.

Wat is de specialisatie van Derksen Verhuizingen B.V.?

Derksen Verhuizingen B.V. is allereerst een specialist in verhuizingen in Arnhem en omstreken. Of je nu op zoek bent naar een verhuisbedrijf, die je van dienst kan zijn bij een particuliere verhuizing of juist voor een bedrijfsverhuizing met zijn jarenlange ervaring heeft Derksen de specialistische kennis die nodig is voor een zorgeloze verhuisdag. Maar ook internationaal is Derksen Verhuizingen B.V. een entiteit. Bij een internationale verhuizing komt veel kijken en deze verhuizing vergt tevens een speciale aanpak: niet alleen wat betreft het inpakken, maar ook wat betreft kennis van internationale verhuizingen. Voor beide zaken ben je aan het goede adres bij Derksen, die door een gespecialiseerd agentennetwerk wereldwijd op huis tot huis basis je verhuizing kan verzorgen en ontzorgen.

Welke extra diensten Derksen Verhuizingen B.V. aan?

Het bedrijf biedt ook een aantal extra diensten, denk hierbij aan de volgende punten:

  • Inboedelopslag
  • Antiek-/kunstvervoer en art handling
  • Piano vervoer
  • Handymanservices
  • Facilitair management
  • Meubelopslag en voorraadbeheer
  • Cable management
  • Archiefopslag
  • Huismeesterdiensten
  • Relocation services

Vraag offertes aan

Door offertes aan te vragen kun je tot wel 30% besparen op de totale kosten van een verhuizing. Ook vergelijk je tot vier bedrijven bij jou uit de regio zodat je zeker weet dat je een bedrijf vindt dat bij jou past.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

 

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Meer nieuws:

Meer blogs