Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis en vrijblijvend

Verhuisbedrijf Dijkshoorn EuromoversEuromovers is een grote verhuisorganisatie in Nederland, die meerdere vestigingen heeft door heel Nederland. Een vestiging van Euromovers ligt in het Zuid-Hollandse Vlaardingen, naast Rotterdam. Dit verhuisbedrijf, Dijkshoorn Euromovers, verhuist jou en je inboedel veilig naar of binnen Vlaardingen en omstreken. Het voordeel van Euromovers is dat je gebruik kunt maken van een landelijke dekking aan erkende verhuisbedrijven, waardoor je ook relatief voordelig kunt verhuizen.

Contactgegevens verhuisbedrijf Dijkshoorn Euromovers

Hieronder volgt een tabel met alle contactgegevens van Dijkshoorn Euromovers. Ook zal hier al kort aangestipt worden welke soort verhuizingen het verhuisbedrijf voor zijn rekening neemt en welke extra diensten hierbij aangeboden worden.

Dijkshoorn Euromovers
Adresgegevens Trawlerweg 8
3133 KS Vlaardingen
Telefoonnummer 010 – 24 805 22
E-mailadres info@dijkshoorn.nl
Website www.dijkshoorn.nl
Opgericht in 1952
Keurmerk aanwezig? Erkende Verhuizers

Erkende Project Verhuizers

Certificeringen OEV

ISO 9001

ISO 14001

VCA

FAIM plus

Soort verhuizingen Particuliere verhuizingen

Bedrijfsverhuizingen

Verhuizingen van overheidsinstellingen

Seniorenverhuizingen

Internationale verhuizingen

Extra diensten Opslag en beheer inboedels

Demontage en Montage

Handymanservice

Bijzondere stukken verhuizen

Inpakservice

Verhuur verhuislift Vlaardingen

Verhuiswinkel

Facilitaire diensten

Garantieregelingen Garantiecertificaat Erkende Verhuizers

 

Waarin onderscheidt Dijkshoorn Euromovers zich?

Voor Dijkshoorn Euromovers kies je, omdat het verhuisbedrijf net dat stapje verder gaat tijdens je verhuizing wat betreft de dienstverlening en customer service. Door het grote aanbod aan extra services wordt er voor elke verhuizing een passende oplossing gevonden. De klant staat hierbij centraal.  Je moet immers je waardevolle inboedel uit handen geven aan vreemde mensen. Een vertrouwensband is hierdoor noodzakelijk, zodat je gemakkelijker je bezit overdraagt en een soepele verhuizing bewerkstelligd wordt. Deze aanpak heeft ertoe geleid dat Dijkshoorn Euromovers al jarenlang actief is in de verhuisbranche en een goede naam heeft opgebouwd.

Waarin is Dijkshoorn Euromovers gespecialiseerd?

Dijkshoorn Euromovers biedt een heel scala aan diensten aan. Op elk vakgebied heeft het bedrijf zich zo ontwikkeld dat het een specialist te noemen is. Dijkshoorn Euromovers blinkt uit in nationale en internationale verhuizingen van particuliere en zakelijke relaties. Hierbij worden professionele en efficiënte services aangeboden. Een van de specialiteiten hierbij is het vervoer van kunst en antiek. Het vervoeren en opslaan hiervan vraagt om de hulp van experts. Euromovers biedt internationaal een geconditioneerd transport van kunstobjecten aan en heeft de beschikking over bewaakte en beveiligde opslagruimtes met klimaatbeheersingssystemen.

Welke extra diensten biedt Dijkshoorn Euromovers?

Naast complete verhuizingen nationaal en internationaal verzorgt Dijkshoorn Euromovers ook een groot scala aan extra diensten. Hiervan volgt hieronder een beknopte samenvatting:

  • Bijzondere stukken verhuizen
  • Demontage en Montage
  • Facilitaire diensten
  • Handymanservice
  • Inpakservice
  • Opslag en beheer inboedels
  • Verhuur verhuislift Vlaardingen
  • Verhuiswinkel

Vraag offertes aan

Door offertes aan te vragen kun je tot wel 30% besparen op de totale kosten van een verhuizing. Ook vergelijk je tot vier bedrijven bij jou uit de regio zodat je zeker weet dat je een bedrijf vindt dat bij jou past.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Meer nieuws:

Meer blogs