Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis en vrijblijvend

Verhuisbedrijf DirectVeel mensen twijfelen om een verhuisbedrijf in te huren voor hun op handen zijnde verhuizing. Dit komt, omdat men ervan overtuigd is dat verhuizen met een verhuisbedrijf altijd duurder is dan je verhuizing zelf uit te voeren. Hoewel dit in een zekere zin waar is, je moet immers arbeidskosten betalen die je anders niet zou hebben, zorgt een verhuizing die uitgevoerd is door een verhuisbedrijf voor minder stress, wordt je verhuizing schadeloos uitgevoerd en kan dit alles ook nog eens op een betaalbare manier. Kies bijvoorbeeld voor een verhuizing met Verhuisbedrijf Direct.

Contactgegevens Verhuisbedrijf Direct?

Hieronder volgt een tabel met alle contactgegevens van Verhuisbedrijf Direct. Eveneens kun je er in een oogopslag terugvinden in welke verhuizingen het bedrijf gespecialiseerd is en welke extra diensten hierbij ingehuurd kunnen worden.

Verhuisbedrijf Direct
Adresgegevens Binckhorstlaan 123
2516BA Den Haag
Telefoonnummer 085-2013070
E-mailadres info@verhuisbedrijfdirect.nl
Website www.verhuisbedrijfdirect.nl
Opgericht in 2012
Keurmerk aanwezig? Nee
Certificeringen Nee
Soort verhuizingen Spoedverhuizing

Studentenverhuizing

Particuliere verhuizing

Zakelijke verhuizing

Extra diensten Verhuur verhuisapparatuur

Verhuisliften

Ontruimingen

Transporteren

(de)montage van meubels

Inpakwerk

Levering verhuisdozen + inpakmaterialen

Piano transport

Garantieregelingen Verzekerd tot €25.000

 

Waarin onderscheidt Verhuisbedrijf Direct zich?

Verhuisbedrijf Direct staat vooral bekend om zijn goede prijs-kwaliteitverhouding. Het bedrijf is gespecialiseerd in zakelijke, particuliere, spoed- en studentenverhuizingen. Er is veel aandacht voor de opdrachtgever, want het is logisch dat jij als klant zekerheid wil. Dientengevolge wordt alleen gewerkt met ervaren en geschoolde verhuizers, die weten hoe ze een verhuizing zorgeloos en schadeloos kunnen laten verlopen. Hierbij staat veiligheid hoog in het vaandel. Veiligheid voor jou en de verhuizers zelf.

Waarin is Verhuisbedrijf Direct gespecialiseerd?

Bij Verhuisbedrijf Direct kun je terecht voor particuliere en zakelijke verhuizingen. Binnen de particuliere verhuizingen is het verhuisbedrijf vooral gespecialiseerd in spoedverhuizingen en studentenverhuizingen. Spoedverhuizingen kunnen je overvallen en daarom is het raadzaam om ook voor dit type verhuizingen Verhuisbedrijf Direct in te huren. Er is kennis van wat moet gebeuren en deze zaken worden je volledig uit handen genomen. Ook kun je bij de spoedservice rekenen op inpakken en uitpakken; alles wordt geregeld. Ook studentenverhuizingen is het bedrijf niet vreemd. Door de goedkope service en uitstekende kwaliteit die geleverd wordt, vallen veel studenten terug op Verhuisbedrijf Direct. Door het grote werkgebied is Verhuisbedrijf Direct actief in de grootste studentensteden van Nederland.

Welke aanvullende diensten biedt Verhuisbedrijf Direct?

Naast full service verhuizingen biedt Verhuisbedrijf Direct je ook een ruim aanbod aan extra werkzaamheden aan. Hieronder volgt een beknopt overzicht van deze extra diensten:

  • Demonteren en monteren
  • Inpakservice
  • Levering verhuisdozen
  • Levering inpakmaterialen
  • Ontruimingen
  • Piano transport
  • Transporten
  • Verhuur verhuisapparatuur
  • Verhuisliften

Vraag offertes aan

Door offertes aan te vragen kun je tot wel 30% besparen op de totale kosten van een verhuizing. Ook vergelijk je tot vier bedrijven bij jou uit de regio zodat je zeker weet dat je een bedrijf vindt dat bij jou past.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Meer nieuws:

Meer blogs