Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis en vrijblijvend

Verhuisbedrijf DraagkrachtVerhuizen naar het kleinere broertje van zowel Den Bosch als Nijmegen met een professioneel verhuisbedrijf? Kies dan voor Verhuisbedrijf Draagkracht voor een verhuisoplossing op maat en een verhuizing zonder zorgen. Bij Verhuisbedrijf Draagkracht ben je verzekerd van toewijding aan de verhuizing, persoonlijke aandacht, transparantie en betrouwbaarheid. Met Verhuisbedrijf Draagkracht bij je tijdens de verhuizing weet je dat je huisraad in bekwame handen is terechtgekomen.

Alles wat je wil weten over Verhuisbedrijf Draagkracht

Hieronder volgt een tabel met alle contactgegevens van Verhuisbedrijf Draagkracht. Ook kun je hier in een oogopslag zien welk type verhuizingen het bedrijf onderneemt en welke extra diensten het hierbij aanbiedt.

Verhuisbedrijf Draagkracht
Adresgegevens Energieweg 47
2382 ND Zoeterwoude
Telefoonnummer 085-0600333
E-mailadres info@verhuisbedrijfdraagkracht.nl
Website www.verhuisbedrijfdraagkracht.nl
Opgericht in 1998
Keurmerk aanwezig? Erkende Verhuizers
Certificeringen NIWO
Soort verhuizingen Particuliere verhuizingen

Zakelijke verhuizingen

Senioren verhuizingen

Internationale verhuizingen

Extra diensten Verhuismateriaal kopen

Verhuislift huren

Meubeltransport

Piano transport

Ontruimingen

Opslag

Garantieregelingen Allrisk verzekering

De voordelen van Verhuisbedrijf Draagkracht

Verhuisbedrijf Draagkracht is aangesloten bij het keurmerk Erkende Verhuizers. Hierdoor ben je verzekerd van een kwalitatief goede verhuizing, waarbij vakmanschap, zekerheid en service centraal staan. Er zijn echter meer voordelen aan een verhuizing met Verhuisbedrijf Draagkracht:

 • Je verhuizing wordt volledig op maat gemaakt
 • Korte communicatielijnen, dus veel contact met jou als klant
 • Enthousiaste en vriendelijke verhuizers
 • Transparant en betrouwbaar verhuisbedrijf
 • Duidelijke afspraken, die altijd worden nageleefd
 • Globale prijsindicaties van verhuizingen kun je online raadplegen
 • Betaal niet meer dan voor de service die je nodig hebt
 • Duidelijke manier van werken in vaste stappen
 • Ruime dienstverlening

Waarom zou je kiezen voor Verhuisbedrijf Draagkracht?

Verhuisbedrijf Draagkracht is al sinds 1998 actief in de verhuissector. Het bedrijf is dientengevolge je betrouwbare partner bij particuliere en zakelijke verhuizingen nationaal, maar zeker ook internationaal. Voordat je het verhuisbedrijf inhuurt, kun je als leuke extra alle medewerkers online ontmoeten door op de homepage van de website het verhuisteam te bekijken. Dit zorgt voor een realisatie van de transparantie en betrouwbaarheid van het verhuisbedrijf. De kracht van het bedrijf is dragen; de naam zegt het al. Verhuisbedrijf Draagkracht bestaat uit een team van hard werkende verhuizers, die ook niet bang zijn om een gezellig praatje te maken tussendoor. Service, kwaliteit en klantvriendelijkheid zijn immers pijlers van het bedrijf, dat nooit de neus ophaalt om iets extra’s te doen voor zijn klanten.

Waarin is Verhuisbedrijf Draagkracht gespecialiseerd?

Verhuisbedrijf Draagkracht is gespecialiseerd in particuliere en zakelijke verhuizingen en verhuizingen, waar iets meer zorg bij gebaat is zoals seniorenverhuizingen. Alle verhuizingen worden op maat gemaakt, waarbij er uitgebreid aandacht is voor je eisen en wensen. Het verhuisteam van Draagkracht is hierbij gespecialiseerd, waardoor je altijd een specialist voor jouw type verhuizing op de stoep hebt staan. Deze verhuizingen kunnen zowel nationaal als internationaal plaatsvinden. Daarom is een van de specialisaties van Verhuisbedrijf Draagkracht de internationale verhuizing binnen de Europese Unie. Draagkracht heeft in dit type verhuizingen veel ervaring, waardoor het verhuisbedrijf weet heeft van hoe een dergelijke verhuizing georganiseerd moet worden en hoe deze zo goedkoop mogelijk gerealiseerd kan worden. Een uiterst nauwkeurige zorg voor je spullen kan hierbij ook niet ontbreken. Denk hierbij aan een stevige manier van inpakken, maar ook aan de juiste documenten.

Welke extra services biedt Verhuisbedrijf Draagkracht?

Verhuisbedrijf Draagkracht geeft je meer dan alleen het vervoeren van je inboedel van je oude naar je nieuwe adres. Daarom kun je Verhuisbedrijf Draagkracht ook inhuren voor een aantal extra services, zoals:

 • Een online verhuiswinkel voor je stevige verhuismateriaal
 • Vervoeren van zware meubels, zoals piano’s en witgoed
 • Ontruimingen van woningen en bedrijfspanden
 • Verhuislift huren waar professionele assistentie bij zit
 • Opslag van je inboedel

Geïnteresseerd in Verhuisbedrijf Draagkracht?

Op de website van Verhuisbedrijf Draagkracht vraag je online gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan. Klik op de oranje button en je wordt doorverwezen naar een contactformulier. Vul deze zo nauwkeurig mogelijk in en het verhuisbedrijf zal binnen zes uur een offerte op maat naar je toe zenden.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

 

 

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Meer nieuws:

Meer blogs